Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέσα σε όλα όσα αναβαθμίζω αυτή τη περίοδο δεν περισσεύουν λεφτά για κάρτα γραφικών! Και έχω ξεμείνει στον καινούριο υπολογιστή με Intel HD 630! Δηλαδή τα ενσωματωμένα του i5 7400. 

Ένας φίλος μου χαρίζει άμα θέλω μία AMD Radeon HD 5770. 

Αξίζει σε σχέση με τα ενσωματωμένα του i5 ή αν τη βάλω θα γίνει υποβάθμιση του pc ? Από ψάξιμο στο internet προκύπτει ότι είναι καλύτερη αλλά θέλω μερικές γνώμες.

Η οθόνη (αν παίζει κάποιο ρόλο) είναι Dell SE4216H. 

Δημοσ.

Μέσα σε όλα όσα αναβαθμίζω αυτή τη περίοδο δεν περισσεύουν λεφτά για κάρτα γραφικών! Και έχω ξεμείνει στον καινούριο υπολογιστή με Intel HD 630! Δηλαδή τα ενσωματωμένα του i5 7400. 

Ένας φίλος μου χαρίζει άμα θέλω μία AMD Radeon HD 5770. 

Αξίζει σε σχέση με τα ενσωματωμένα του i5 ή αν τη βάλω θα γίνει υποβάθμιση του pc ? Από ψάξιμο στο internet προκύπτει ότι είναι καλύτερη αλλά θέλω μερικές γνώμες.

Η οθόνη (αν παίζει κάποιο ρόλο) είναι Dell SE4216H. 

Αξιζει και παρα αξιζει η μερα με την νυχτα με τα ενσωματωμένα γραφικα την ειχα καποτε και νομιζω οτι ακομα και σημερα τραβαει σε μερικα παιχνιδακια ανετα κιολας 

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε το σκ λογικά (που υπάρχει χρόνος) θα την τοποθετήσω και θα δοκιμάσω κάποια παιχνίδια (πχ Cities XL ή EuroTruck Simulator 2 που είναι και προσφορά)

Δημοσ.

Οπότε το σκ λογικά (που υπάρχει χρόνος) θα την τοποθετήσω και θα δοκιμάσω κάποια παιχνίδια (πχ Cities XL ή EuroTruck Simulator 2 που είναι και προσφορά)

πόσο vram είναι η κάρτα; 512 αν θυμάμαι καλά;  επίσης το euro truck είναι παιχνιδαρα φίλε αν σ αρέσει να παίζεις με προσωμοιωσεις θα γουστάρεις τρελά 

Δημοσ.

εμένα  το πλαίσιο τότε μου έδωσε με 512 vram δεν ήξερα ότι είχε και με 1gb καλά έκανα τότε και έβγαλα έναν πυκνωτή και τους την πήγα για χαλασμένη να μάθουν :mad:

Δημοσ.

1GB είναι νομίζω Saphire! 

Tο Euro Truck το ξέρω ότι είναι φοβερό παιχνίδι αλλά στον παλιό υπολογιστή με το Core 2 Duo δεν μπορούσα με τίποτα να το παίξω! 

Δεν συζητάω καν για το laptop με τον Celeron! 

Δημοσ.

Κοιταξε σαν παιχνιδι εχει καποιες απαιτησεις γερες, ειδικα αν βαλεις και mod μια μεση καρτα σαν και την δικια μου που εχω την ξεζουμιζει ανετα (260χ amd)

Δημοσ.

Το ξέρω και είναι ένας από τους λόγους που έχω στο μυαλό μου μία καινούρια κάρτα γραφικών κάποια στιγμή μέσα στο 2018! Αλλά μέχρι τότε θα προτιμούσα να μην ξεμείνω με ενσωματωμένα!  :-)

Δημοσ.

Το ξέρω και είναι ένας από τους λόγους που έχω στο μυαλό μου μία καινούρια κάρτα γραφικών κάποια στιγμή μέσα στο 2018! Αλλά μέχρι τότε θα προτιμούσα να μην ξεμείνω με ενσωματωμένα!  :-)

Ναι ρε συ ενωειται, αλλα στην αναγκη τα βαζεις, καποτε οι μητρικες δεν ειχανε καν ενσωματομενα και αμα καιγοταν η καρτα γραφικων εμενες και χωρις pc αλλα τα ενσωματομενα δεν ειναι παρα πολυ ασχημα αυτα τα καινουρια τωρα στις καινουριες μητρικες ανετα παιζουνε παιχνιδια ακομα και σε medium γραφικα

Δημοσ.

Συμφωνώ τα τωρινά ενσωματωμένα μπορούν να τραβήξουν με μέτρια γραφικά αρκετά παιχνίδια! Σίγουρα δεν πας για σοβαρό gaming αλλά ως λύση ανάγκης μπορεί είναι εντάξει. 

Δημοσ.

Στα ίδια με την ενσωματωμένη πρέπει να είναι .

Η μέρα με την νύχτα είναι η ενσωματωμένη με την 5770, απλά μη περιμένεις θαύματα με ότι έχει βγει την τελευταία 4ετία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...