citelis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέσα σε όλα όσα αναβαθμίζω αυτή τη περίοδο δεν περισσεύουν λεφτά για κάρτα γραφικών! Και έχω ξεμείνει στον καινούριο υπολογιστή με Intel HD 630! Δηλαδή τα ενσωματωμένα του i5 7400. Ένας φίλος μου χαρίζει άμα θέλω μία AMD Radeon HD 5770. Αξίζει σε σχέση με τα ενσωματωμένα του i5 ή αν τη βάλω θα γίνει υποβάθμιση του pc ? Από ψάξιμο στο internet προκύπτει ότι είναι καλύτερη αλλά θέλω μερικές γνώμες. Η οθόνη (αν παίζει κάποιο ρόλο) είναι Dell SE4216H.
soteras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δεν χανεις κατι να την βαλεις επανω αφου στην χαριζει κιολας 2
panos0100 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέσα σε όλα όσα αναβαθμίζω αυτή τη περίοδο δεν περισσεύουν λεφτά για κάρτα γραφικών! Και έχω ξεμείνει στον καινούριο υπολογιστή με Intel HD 630! Δηλαδή τα ενσωματωμένα του i5 7400. Ένας φίλος μου χαρίζει άμα θέλω μία AMD Radeon HD 5770. Αξίζει σε σχέση με τα ενσωματωμένα του i5 ή αν τη βάλω θα γίνει υποβάθμιση του pc ? Από ψάξιμο στο internet προκύπτει ότι είναι καλύτερη αλλά θέλω μερικές γνώμες. Η οθόνη (αν παίζει κάποιο ρόλο) είναι Dell SE4216H. Αξιζει και παρα αξιζει η μερα με την νυχτα με τα ενσωματωμένα γραφικα την ειχα καποτε και νομιζω οτι ακομα και σημερα τραβαει σε μερικα παιχνιδακια ανετα κιολας 1
citelis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Οπότε το σκ λογικά (που υπάρχει χρόνος) θα την τοποθετήσω και θα δοκιμάσω κάποια παιχνίδια (πχ Cities XL ή EuroTruck Simulator 2 που είναι και προσφορά)
panos0100 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Οπότε το σκ λογικά (που υπάρχει χρόνος) θα την τοποθετήσω και θα δοκιμάσω κάποια παιχνίδια (πχ Cities XL ή EuroTruck Simulator 2 που είναι και προσφορά) πόσο vram είναι η κάρτα; 512 αν θυμάμαι καλά; επίσης το euro truck είναι παιχνιδαρα φίλε αν σ αρέσει να παίζεις με προσωμοιωσεις θα γουστάρεις τρελά
Sheogorath Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μπορεί και 1 γίγα να είναι. Αξίζει, είναι ωραία καρτούλα.
panos0100 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 εμένα το πλαίσιο τότε μου έδωσε με 512 vram δεν ήξερα ότι είχε και με 1gb καλά έκανα τότε και έβγαλα έναν πυκνωτή και τους την πήγα για χαλασμένη να μάθουν
citelis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 1GB είναι νομίζω Saphire! Tο Euro Truck το ξέρω ότι είναι φοβερό παιχνίδι αλλά στον παλιό υπολογιστή με το Core 2 Duo δεν μπορούσα με τίποτα να το παίξω! Δεν συζητάω καν για το laptop με τον Celeron!
panos0100 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Κοιταξε σαν παιχνιδι εχει καποιες απαιτησεις γερες, ειδικα αν βαλεις και mod μια μεση καρτα σαν και την δικια μου που εχω την ξεζουμιζει ανετα (260χ amd)
citelis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Το ξέρω και είναι ένας από τους λόγους που έχω στο μυαλό μου μία καινούρια κάρτα γραφικών κάποια στιγμή μέσα στο 2018! Αλλά μέχρι τότε θα προτιμούσα να μην ξεμείνω με ενσωματωμένα!
panos0100 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Το ξέρω και είναι ένας από τους λόγους που έχω στο μυαλό μου μία καινούρια κάρτα γραφικών κάποια στιγμή μέσα στο 2018! Αλλά μέχρι τότε θα προτιμούσα να μην ξεμείνω με ενσωματωμένα! Ναι ρε συ ενωειται, αλλα στην αναγκη τα βαζεις, καποτε οι μητρικες δεν ειχανε καν ενσωματομενα και αμα καιγοταν η καρτα γραφικων εμενες και χωρις pc αλλα τα ενσωματομενα δεν ειναι παρα πολυ ασχημα αυτα τα καινουρια τωρα στις καινουριες μητρικες ανετα παιζουνε παιχνιδια ακομα και σε medium γραφικα
citelis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Συμφωνώ τα τωρινά ενσωματωμένα μπορούν να τραβήξουν με μέτρια γραφικά αρκετά παιχνίδια! Σίγουρα δεν πας για σοβαρό gaming αλλά ως λύση ανάγκης μπορεί είναι εντάξει.
ilos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Στα ίδια με την ενσωματωμένη πρέπει να είναι . Η μέρα με την νύχτα είναι η ενσωματωμένη με την 5770, απλά μη περιμένεις θαύματα με ότι έχει βγει την τελευταία 4ετία.
citelis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-HD-630-Desktop-Kaby-Lake-vs-AMD-HD-5770/m178724vsm7752 Αυτή η σελίδα είναι αξιόπιστη ? Γιατί μπορείς να τα κάνεις σύγκριση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα