georgefan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 kserei kaneis an mporo na syndeso ton drembox me season? kai kati allo otan bazo mia karta sto card reader bgazei kanena minima gia na katalabo an tin ekane dekti opos o humax i oxi? eyxaristo
georgefan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 ola entaksei me ton dekti. mallon eixa problima me to nul modem kalodio pira ena allo kai ola einai entaksei tora. psaxno na bro tropo na balo ypotiloys ellinikoys stis taineies, kai episis meso telnet den mporo na kano tipota. prin paro ayto eixa ton humax poly kalos dektis alla aytos einai to kati allo to no 1. ta leme
dimip Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 kai giati de rotas diladi apokliete na xeroume emis edo? den to katalava :idea: 8)
georgefan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 file moy synexeia rotao apla den thelo na gino spastikos otan den pairno apantisi theoro oti den yparxei apantisi kai to psaxno alloy. an mporeis na boithiseis tha ymoyn ypoxreos. edo kai mia bdomada ton exo to dekti kai oi apories moy einai polles. afino to ena kai pigaino sto allo. basika prota prota tha ithela na doylepsei to season opos me to humax giati eblepe kati o mikros kai toy to xalasa. eyxaristo
nio Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 2106002058 zita ton 8odori pes tou oti pairneis ek merous tou gianni kai zita toy to til toy typoy me ta doryforika.... 8a katalavei..... (diladi tora moy eisai ypoxreos??? 8) ???) :wink:
georgefan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 den to katalava ayto poy egrapses kai gia pio logo to egrapses opoios thelei na boithisei as boitheisei. psaxnontas kapoia stigmi tha bro ayto poy thelo, den zitisa kati apo sena. kai nomizo oti ta forum yparxoyn gia na dinoyme o enas ston allo ayto poy mathame apo kapoion allo.an einai etsi kalytera na min paro apantisi gia na min eimai kai ypoxreomenos
daskalos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 lpoipon file mou akoma den katalaba ti rotas akrivos?ti na doulevei to season opos me to humax? ti to xreiazesai to season otan exeis to Dreambox???
georgefan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 to thelo gia na kano card sharing. O allos poy moy dinei tin karta toy den exei dreambox kai xrisimopoiei to irdeto card sharing. Yparxei allos tropos?
daskalos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 loipon file mou!!na sou doso mia simbouli se sena kai stous allous pou grafoun edo mesa gia card sharing k.l.p!!an thelete tin akoute an den thelete kade oti thelete!! afta ta pragmata einai "epikindina"kai den prepei na grafete tetoia oute na rotate tetoia pragmata se ena anoixto forum opos einai afto edo!!den xerete se ti peripeteies boreite na beite!! etsi loipon proteino na stamatisete na grafete tetoia pragmata.iparxoun alla meri gia afta!!kai merikoi pou apadane aneta edo mesa na xeroun pos kalitera tha itan na baloun to mialoudaki tous na doulepsei!!kai na einai pio prosektikoi!!den apodiknipoume oute tis gnoseis mas oute tin diathesi mas na boithisoume postarodas gia tetoia pragmata elefthera!!
georgefan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 mallon exeis dikio file moy kakos to ksekinisa
dimip Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 me tous ipotitlous ok ? katevases ta arxia apo ta link pou edosa?
daskalos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 dimip exo apadisei sto pm sou. tha xaro na se do ekei
pavlaras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Molis parelava ton dreambox mou eimai poly efxaristimenos kai idika me tin andiprosopia sonix mou ton estilan poly grigora kRHTH ME COURIER andikatavoli kai me extra xreosi mono 4 evro me cd me olla ta manuals kai ta programata (official) me tin paramikri leptomeria afto pou me endiposiase pio pol me tin proti matia einai oti allazi ta kanalia sfera poly grigora elpizo sindoma na katafero na peraso kai kanena kalo img kai edo 8a xriasto tin voi8ia sas
kostasbm Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 pali ta idia ante na doume pote tha katlaboun merikoi oti merika pragmata den legontai filika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.