Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, niCk_eleCtro είπε

το ότι δεν εχεις ακουσει εσύ κάτι, δεν λέει τίποτα,
άλλωστε ούτε οι καταστηματάρχες δεν το ήξεραν.
όταν το πήραν πρέφα στα κεντρικά του οπαπ
ότι κάτι δεν πάει καλά το bug έγινε fixed.
είχα ανακάλυψη τυχαία το συγκεκριμένο bug-glitch απο ενα παιδι αρρωστο με τα φρουτακια που ετρωγε εκει ολη του την μερα,
3 μέρες πριν το κάνουνε patch.
περιττό να σου πω ότι έβγαζα 1000 την ημερα, 1000χ3 μερες=3000.
και για να γίνω πιο συγκεκριμένος αφού τώρα πια έχει
γίνει fixed και δεν έχει κανένα νόημα η αξια,
στο παιχνίδι sissling hot deluxe (τα εφτάρια) στα μηχανήματα τις inspired, όταν επαιζες ρίσκο (μονα-ζηγα)
για να σου διπλασιάσει τα κέρδη, έβγαζε λίγο παραπάνω
το μαύρο φίλο από το κόκκινο (10% παραπάνω περίπου)
eee auto έφτανε για να τους τα πάρεις.
σε μια στιγμή επειδή το είχαν ανακάλυψη και άλλοι,
επειδή το λέγαν στους φίλους τους και αυτοί με την σειρά στους δικούς τους, ο ΟΠΑΠ το πήρε χαμπάρι και το έφτιαξε.
δεν γνωρίζω ποσο καιρό υπήρχε το bug, πάντως εμενα αυτός που μου το έδειξε, το είχε προλάβει μια εβδομάδα..........έβγαλε γύρος στα 10k

Χμμμ.. ναι μάλλον έχεις δίκιο. Θυμάμαι σε κάποια φαση να μου λένε οτι τα μηχανακια με τα "παραδοσιακά" φρουτάκια δίνουν φουλ... Κάπου μεσα στο καλοκαίρι πρεπει να ηταν.

• 9 μήνες μετά...
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά θα τα πάρω στο κρανίο με τους απατεώνες του play ,παίζω και χάνω τα κερατά μου ,λέω θα ρεφάρω με κανα παραπάνω ποτο (το κανα συστηματικα οπως και κανω και στα καζινο οταν χανω) πηγαίνω να πάρω το 4ο ποτό και με σταματάει ο υπεύθηνος του μαγαζιού και μου λέει πως ''κοίταξε εδώ δεν ειναι για να πινεις συνεχεια και δεν μπορεις να καθεσαι 1 ωρα και να πινεις τοσα πολλα ποτα υπαρχει οριο καταναλωσης ,και στο λεω τωρα και να μην ξαναεπαναληφθει, ενταξει'' καπως ετσι το πε ειμαι και συγχησμενος από την χασούρα ,χανεις τα μαλια της κεφαλης και ο αλλος με ειρωνια στην λεει και απο πανω.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sintalkas είπε

Ρε παιδιά θα τα πάρω στο κρανίο με τους απατεώνες του play ,παίζω και χάνω τα κερατά μου ,λέω θα ρεφάρω με κανα παραπάνω ποτο (το κανα συστηματικα οπως και κανω και στα καζινο οταν χανω) πηγαίνω να πάρω το 4ο ποτό και με σταματάει ο υπεύθηνος του μαγαζιού και μου λέει πως ''κοίταξε εδώ δεν ειναι για να πινεις συνεχεια και δεν μπορεις να καθεσαι 1 ωρα και να πινεις τοσα πολλα ποτα υπαρχει οριο καταναλωσης ,και στο λεω τωρα και να μην ξαναεπαναληφθει, ενταξει'' καπως ετσι το πε ειμαι και συγχησμενος από την χασούρα ,χανεις τα μαλια της κεφαλης και ο αλλος με ειρωνια στην λεει και απο πανω.

Τι ποτό ήταν? Σερβίρουν ουίσκι;

Δημοσ.

οχι δεν δινουν ουισκυ μονο κρασι και μπυρες εχουν οι τσιπηδες, λεει πως το ιδιο ισχυει και για τα αναψυκτικα ,καφεδες και πως μονο αν κατσεις με τις ωρες (δηλαδη τους τα ακουμπησεις) δικαιουσαι παραπανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, sintalkas είπε

οχι δεν δινουν ουισκυ μονο κρασι και μπυρες εχουν οι τσιπηδες, λεει πως το ιδιο ισχυει και για τα αναψυκτικα ,καφεδες και πως μονο αν κατσεις με τις ωρες (δηλαδη τους τα ακουμπησεις) δικαιουσαι παραπανω.

Αυτό το κάνουν γιατί έρχονται τσιπιδες και παίζουν 10 ευρώ και τρώνε και πίνουν σα να μην υπάρχει αύριο. Έπρεπε να του πεις φίλε έχασα τόσα λεφτά και παράτα με.

Πάντως πολύ άσχημη συμπεριφορά. Μάλλον το μαγαζί δε πάει τόσο καλά και κοιτάνε να κόψουν από παντού.

Επεξ/σία από MegalosVeziris
  • Like 2
Δημοσ.

ισως δεν παει καλα ,κανενας δεν πατα παρα  μονο λιγοι ιδιοι και ιδιοι παιχτες  ,να σου πω την αληθεια εγω επαιξα 9ε και τα κανα 50 αλλα χθες ο φιλος μου εχασε παρα πολλα και το ειδε ολο το προσωπικο ,αρα ειναι το λιγοτερο αγενεις που σου λενε αυτο ,το μονο κακο εδω που ειμαι σε νησι δεν εχει κανενα αλλο μαγαζι τετοιο και ειναι μεσα στην ειρωνεια συνεχεια λες και μας τα χαριζουν ,επισης ημουν μπροστα που εκανε θεμα ο υπευθηνος σε ενα υπαλληλο γιατι λειπαν 2,5ε απο το ταμειο και τελικα τα πληρωσε απο την τσεπη του αλλος υπαλληλος.Αν ειχα και αλλη λυση δεν θα ξαναπαταγα σε αυτα τα παλιομαγαζα της απατεωνιας .

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sintalkas είπε

Αν ειχα και αλλη λυση δεν θα ξαναπαταγα σε αυτα τα παλιομαγαζα της απατεωνιας .

Όπως για παράδειγμα να σταματήσεις εντελώς να τζογάρεις, λέω εγώ τώρα.;

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, sintalkas είπε

ισως δεν παει καλα ,κανενας δεν πατα παρα  μονο λιγοι ιδιοι και ιδιοι παιχτες  ,να σου πω την αληθεια εγω επαιξα 9ε και τα κανα 50 αλλα χθες ο φιλος μου εχασε παρα πολλα και το ειδε ολο το προσωπικο ,αρα ειναι το λιγοτερο αγενεις που σου λενε αυτο ,το μονο κακο εδω που ειμαι σε νησι δεν εχει κανενα αλλο μαγαζι τετοιο και ειναι μεσα στην ειρωνεια συνεχεια λες και μας τα χαριζουν ,επισης ημουν μπροστα που εκανε θεμα ο υπευθηνος σε ενα υπαλληλο γιατι λειπαν 2,5ε απο το ταμειο και τελικα τα πληρωσε απο την τσεπη του αλλος υπαλληλος.Αν ειχα και αλλη λυση δεν θα ξαναπαταγα σε αυτα τα παλιομαγαζα της απατεωνιας .

Τσάμπα είναι τα ποτά/ροφήματα;

Δημοσ.

δηλ αν σε κερναγε μια μπυρα ας πουμε θα ηταν ενταξει?και αυριο μεθαυριο θα ξαναπηγαινες να χασεις?

σου ευχομαι να ξεκολλησεις συντομα φιλε.

καλες γιορτες

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

δεν καταλαβες καλα εγω δεν παω συχνα σε αυτους ο φιλος μου παει,ελπιζω παντως να ξεκολησουμε γενικως απο τον τζογο

Δημοσ.

Καζινο αγορινα μου τι οπαπ... Μεχρι και στο τζοκερ αρπαζει το κωλο του. 2εκ ευρώ παίζονται μο και δινει 200κ στις επιτυχιες και 200κ βαζει στο ποτ τα αλλα τα τσεπονει...

Δημοσ.

Βρε παιδιά δεν το ήξερα.Δηλαδή σε αυτά τα μαγαζιά με τα αδιαφανή τζάμια που γράφουν play απέξω κερνάνε τα θύματα μπύρες και σουβλάκια όταν παίζουν πολλά.:o

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, sintalkas είπε

δεν καταλαβες καλα εγω δεν παω συχνα σε αυτους ο φιλος μου παει,ελπιζω παντως να ξεκολησουμε γενικως απο τον τζογο

Ναι κι εγω απο εναν γνωστο μου που μου λεει ιστοριες..ααα και κατι διαφημισεις στο νετ και δεν μπορω να τις κοψω μαλλον με χακαρανε

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...