Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν βάλεις από 1 ευρώ σε κάθε νούμερο της ρουλέτας έχεις βάλει σύνολο 37 ευρώ (είναι και το 0) και παίρνεις πίσω 36 άρα έχεις χάσει 1 ευρώ δηλαδή 2,7% περίπου.

Ας δούμε την πιο απλή περίπτωση του κίνο που είναι η πρόβλεψη ενός αριθμού. Αν ποντάρεις 1 ευρώ και στους 80 αριθμούς έχεις βάλει δηλαδή 80 ευρώ, σου επιστρέφονται 20*2.5=50 ευρώ (κληρώνονται 20 νούμερα και με 1 ευρώ παίρνεις πίσω 2,5). Έχεις χάσει 30 ευρώ δηλαδή 37,5%.

Τα παραδείγματα δείχνουν ότι το ποσοστό που επιστρέφει το κίνο στους παίκτες είναι πολύ μικρότερο.

• Like 3
Δημοσ.

Αν βάλεις από 1 ευρώ σε κάθε νούμερο της ρουλέτας έχεις βάλει σύνολο 37 ευρώ (είναι και το 0) και παίρνεις πίσω 36 άρα έχεις χάσει 1 ευρώ δηλαδή 2,7% περίπου.

Ας δούμε την πιο απλή περίπτωση του κίνο που είναι η πρόβλεψη ενός αριθμού. Αν ποντάρεις 1 ευρώ και στους 80 αριθμούς έχεις βάλει δηλαδή 80 ευρώ, σου επιστρέφονται 20*2.5=50 ευρώ (κληρώνονται 20 νούμερα και με 1 ευρώ παίρνεις πίσω 2,5). Έχεις χάσει 30 ευρώ δηλαδή 37,5%.

Τα παραδείγματα δείχνουν ότι το ποσοστό που επιστρέφει το κίνο στους παίκτες είναι πολύ μικρότερο.

Οπότε δεν κερδίζεις με τίποτα στο κινο από ότι κατάλαβα κ στη ρουλέτα χάνεις λιγότερα

Δημοσ.

Η ειρωνεια ειναι οτι αν παιζεις που και που κινο δεν εγινε τιποτα, αν παιζεις ρουλετα εισαι αρρωστακι και τζογαδορος!

• Like 3
Δημοσ.

Το κινο προκαλεί εθισμό μεγάλο...

Εγώ τελευταία το γύρισα σε πάμε στοίχημα...

2-3 ευρώ και γειά σας...

Σαββατοκύριακο παίζω 5-10 ευρώ και παίρνω πίσω 4-6 ευρώ...

Νομιζω είναι καλύτερο και έχεις κάποιες ελπίδες αν μάθεις τις ομάδες και μαντέψεις τα στημένα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

πάντως μετά το σφάλμα στο λογισμικό τους σε ένα παιχνίδι (sizzling hot) έχασαν πολλά λεφτά (έδινε το μηχάνημα παραπάνω κέρδος από όσο έπρεπε να έπαιζες με συγκεκριμένο τρόπο), με αποτέλεσμα για να πάρουν τα χαμένα λεφτά τους πίσω να έχουν χαμηλώσει πολύ το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη. το καλοκαίρι ήταν 98.9% (σε βάθος χρόνου) τώρα νομίζω έχει πέσει κάτω από 80%

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω γιατι ακουω πολλα, τελικα πανε για κλεισιμο τα μαγαζια τους? τα μηχανακια τους δεν παιζουν καλα και ο κοσμος τα εχει παρατησει.. μηπως ηταν φουσκα ολο αυτο?

Δημοσ.

Ο τζόγος ποτέ δεν πεθαινει.. ισα ίσα που οσοι παιζουν δεν έχουν και το πήγαινε ελα στα καζίνο. Εκτός του ότι εχουν βάλει και πολλά πρακτορεία μηχανάκια, τα καινουργια play ξεπηδανε σαν τα μανιτάρια στις γειτονιές. Απο αυτά που βλέπω πάντως, η πελατεία είναι στάνταρ.. τα ίδια και τα ίδια ατομα. Άντε να γίνονται 10νεες εγγραφές τον μήνα. Πρός το τέλος του μήνα πέφτει η κίνηση. Αρχες μέχρι μέσα που πληρώνονται γίνεται χαμός. Με 25 μηχανήματα που έχουν μέσα και τζάμπα φαί και ποτό (μπύρες καφέδες τόστ κέικ πίτσες αναψυκτικά) είναι σχεδον πάντα γεμάτα. Ειδικά βραδυνές ωρες.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, G.bar είπε

Ο τζόγος ποτέ δεν πεθαινει.. ισα ίσα που οσοι παιζουν δεν έχουν και το πήγαινε ελα στα καζίνο. Εκτός του ότι εχουν βάλει και πολλά πρακτορεία μηχανάκια, τα καινουργια play ξεπηδανε σαν τα μανιτάρια στις γειτονιές. Απο αυτά που βλέπω πάντως, η πελατεία είναι στάνταρ.. τα ίδια και τα ίδια ατομα. Άντε να γίνονται 10νεες εγγραφές τον μήνα. Πρός το τέλος του μήνα πέφτει η κίνηση. Αρχες μέχρι μέσα που πληρώνονται γίνεται χαμός. Με 25 μηχανήματα που έχουν μέσα και τζάμπα φαί και ποτό (μπύρες καφέδες τόστ κέικ πίτσες αναψυκτικά) είναι σχεδον πάντα γεμάτα. Ειδικά βραδυνές ωρες.

και εγώ που πήγα πρόσφατα auto είδα, ότι η πελατεία είναι στάνταρ, επίσης είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις,
η γκανιοτα είναι πολύ χαμηλή.
όπως είπα θέλουν να πάρουν τα χαμένα από το καλοκαίρι από το bug που είχε ένα παιχνίδι, και έδινε αβέρτα κέρδος.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, niCk_eleCtro είπε

και εγώ που πήγα πρόσφατα auto είδα, ότι η πελατεία είναι στάνταρ, επίσης είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις,
η γκανιοτα είναι πολύ χαμηλή.
όπως είπα θέλουν να πάρουν τα χαμένα από το καλοκαίρι από το bug που είχε ένα παιχνίδι, και έδινε αβέρτα κέρδος.

Δεν έχω ακούσει κάτι για bug σε παιχνίδι που έδινε αβέρτα πάντως. Δεν παίζω, αλλα έχω καθημερινή επαφή με αρκετά καταστήματα λογω άλλων δραστηριοτητων και γνωρίζω εκ των εσω κάποια πράγματα. Όσο για το αν δίνουν η όχι ειναι σχετικό και αυτο. Εχω δει τύπο να έχει βάλει 500 ευρω, να κερδιζει σε κάποια φαση 1700 και δεν τα βγάζει. Ήθελε να τα κάνει 2000. Στο τέλος έχασε και τα 500 και χτυπιόταν οτι τα μηχανάκια δεν δίνουν τίποτα.. Ε δεν φταινε τα μηχανάκια.
Πάντως οι περισσότεροι είναι άνω των 60 ετων..Παλιοί καζινόβιοι που το είχαν κοψει για διάφορους λόγους αλλα απο τότε που ο "καλος" οπαπ τα φύτεψε έξω απο τη πόρτα τους επιστρέψαν δυναμικά... 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
7 ώρες πριν, webparts είπε

Που παιζει αυτο;;;

Στα περισσοτερα play opap. Νταξ μη φανταστεις μπουφε ξενοδοχειου, αλλα εχει διάφορα. Δυτικα προαστεια που συνεργάζομαι, σίγουρα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, G.bar είπε

Στα περισσοτερα play opap. Νταξ μη φανταστεις μπουφε ξενοδοχειου, αλλα εχει διάφορα. Δυτικα προαστεια που συνεργάζομαι, σίγουρα. 

Θα παω εκδρομη αυριο με τα ταπερακια μου να παιξω ενα ξυστο.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/22/2018 στις 9:42 ΠΜ, G.bar είπε

Δεν έχω ακούσει κάτι για bug σε παιχνίδι που έδινε αβέρτα πάντως. Δεν παίζω, αλλα έχω καθημερινή επαφή με αρκετά καταστήματα λογω άλλων δραστηριοτητων και γνωρίζω εκ των εσω κάποια πράγματα. Όσο για το αν δίνουν η όχι ειναι σχετικό και αυτο. Εχω δει τύπο να έχει βάλει 500 ευρω, να κερδιζει σε κάποια φαση 1700 και δεν τα βγάζει. Ήθελε να τα κάνει 2000. Στο τέλος έχασε και τα 500 και χτυπιόταν οτι τα μηχανάκια δεν δίνουν τίποτα.. Ε δεν φταινε τα μηχανάκια.
Πάντως οι περισσότεροι είναι άνω των 60 ετων..Παλιοί καζινόβιοι που το είχαν κοψει για διάφορους λόγους αλλα απο τότε που ο "καλος" οπαπ τα φύτεψε έξω απο τη πόρτα τους επιστρέψαν δυναμικά... 

το ότι δεν εχεις ακουσει εσύ κάτι, δεν λέει τίποτα,
άλλωστε ούτε οι καταστηματάρχες δεν το ήξεραν.
όταν το πήραν πρέφα στα κεντρικά του οπαπ
ότι κάτι δεν πάει καλά το bug έγινε fixed.
είχα ανακάλυψη τυχαία το συγκεκριμένο bug-glitch απο ενα παιδι αρρωστο με τα φρουτακια που ετρωγε εκει ολη του την μερα,
3 μέρες πριν το κάνουνε patch.
περιττό να σου πω ότι έβγαζα 1000 την ημερα, 1000χ3 μερες=3000.
και για να γίνω πιο συγκεκριμένος αφού τώρα πια έχει
γίνει fixed και δεν έχει κανένα νόημα η αξια,
στο παιχνίδι sissling hot deluxe (τα εφτάρια) στα μηχανήματα τις inspired, όταν επαιζες ρίσκο (μονα-ζηγα)
για να σου διπλασιάσει τα κέρδη, έβγαζε λίγο παραπάνω
το μαύρο φίλο από το κόκκινο (10% παραπάνω περίπου)
eee auto έφτανε για να τους τα πάρεις.
σε μια στιγμή επειδή το είχαν ανακάλυψη και άλλοι,
επειδή το λέγαν στους φίλους τους και αυτοί με την σειρά στους δικούς τους, ο ΟΠΑΠ το πήρε χαμπάρι και το έφτιαξε.
δεν γνωρίζω ποσο καιρό υπήρχε το bug, πάντως εμενα αυτός που μου το έδειξε, το είχε προλάβει μια εβδομάδα..........έβγαλε γύρος στα 10k

Επεξ/σία από niCk_eleCtro
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...