aGka8l Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Σε περοπτωση τροχαιου καλουμε το 100 για καταγραφη για να μην την κανει ο αλλος με ελαφρα πηδηματακια . Το 100 θα σου πει αν δεν υπάρχει αίμα καλέστε τις ασφάλειες σας
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Το 100 θα σου πει αν δεν υπάρχει αίμα καλέστε τις ασφάλειες σας Κανεις λαθος .Ειναι υποχρεωμενοι και εχω προσωπικη εμπειρια να καταγραψουν τα γεγονοτα κατα δηλωση και να συλλεξουν στοιχεια εμπλακομενων.
panos2171 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Ακριβώς. Γίνεται η ερώτηση αν υπάρχουν μόνο υλικές ζημιές αρχικά και μετά έρχονται. Αν πάρεις απευθείας στο A.T ίσως και να πουν κάτι τέτοιο, αν όμως καλέσεις το 100 στέλνεται από κει. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Ακριβώς. Γίνεται η ερώτηση αν υπάρχουν μόνο υλικές ζημιές αρχικά και μετά έρχονται. Αν πάρεις απευθείας στο A.T ίσως και να πουν κάτι τέτοιο, αν όμως καλέσεις το 100 στέλνεται από κει. Ετσι...Αν υπαρχει τραυματισμος ερχεται το ανακριτιο της τροχαιας . Τουλαχιστον μια φορα που μου ετυχε.
dollyyy19 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Γνωριζεις καθολου τι παιζει με τις δηλωσεις,η απλα δε γουσταρεις τους ασφαλιστες; οχι,δεν γνωριζω,και περιμενα εσενα να δωσεις τα φωτα σου,μιας και απο το 80 που οδηγω,δεν εχω εμπλακει σε ατυχημα,μεσα στην φουσκα που ζω.για δωσε τα φωτα σου........... 1
Supernova21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Σας ευχαριστω ολους για τα σχολια. Η ζημια εχει αποκατασταθει πλεον... Τον κυριο δεν τον εχω ξαναβρει (παροτι προσπαθησα). Ειχα κρατησει ενα τηλ του, το οποιο και καλεσα 2-3 φορες σε διαφορες ωρες. Δεν πηρα ποτε απαντηση. Πινακιδες δεν ειχα γραψει, αν και τις ειχα κρατησει στο μυαλο (ακομα τις θυμαμαι). Δεν το κυνηγω παραπανω, θεωρω δεν αξιζει. Παντως ελπιζω απ'οσους το διαβασαν την επομενη φορα που θα τους τυχει παρομοιο να το προσεξουν παραπανω... Να σημειωσω εδω πως πριν μια εβδομαδα και ενω εχω παρκαρει για κανενα 3ωρο σε δρομο, κατεβαινω να φυγω και βλεπω λιγο πιο πισω 5 αυτοκινητα παρκαρισμενα, ολα χτυπημενα αρκετα πολυ, απο (πιθανων) μεθυσμενο που εφυγε πανω τους.... Στο τσακ γλιτωσε το δικο μου και αλλα 2. Πραγματικα εχω αρχισει και απορω ωρες ωρες με το ποσο επικινδυνο ειναι τελικα να κυκλοφορεις με καλο αυτοκινητο. Και καθολου να μην φταις, παλι θα σου συμβει κατι... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μην βασίζεστε ποτέ στην καλοσύνη του άλλο, γιατί αυτή συνήθως δεν υπάρχει. Νομίζω ότι πολλοί από εμάς κάποια στιγμή την έχουμε πατήσει όπως ο supernova και μετά πήραμε το πολύτιμο μάθημα ζωής. Το αυτοκίνητό μου, λόγω του ότι παρκάρω στο κέντρο της πόλης έχει γεμίσει δεκάδες γρατζουνιές και μικρο-χτυπήματα. Ούτε ένας σταμάτησε να ασχοληθεί.
achilles_g_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Το 90% στη θεση του ts το ιδιο θα εκανε. Και για να το πουμε πιο απλα και ασφαλεια να φερνανε εκεινη τη στιγμη, μαλλον ολες οι πλευρες θα συμφωνουσαν οτι το αμαξι δεν χρειαζεται καν φαναρτζη και απλως θα κατεγραφαν τη "ζημια" στο πλαισιο της πινακιδας. Εγω παντως σε αμαξι 3 εβδομαδων θα απεφευγα να το παω σε φαναρτζη για να μου κατεβαζει προφυλακτηρες για ενα μικροακουμπημα που δεν αφησε ουτε σημαδι στο προφυλακτηρα. Δεν χρειάζεται να κατεβάσει προφυλακτήρα. Αν σηκώσει το αυτοκίνητο φαίνεται η παραμόρφωση από μέσα (αν υπάρχει).
webparts Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 οχι,δεν γνωριζω,και περιμενα εσενα να δωσεις τα φωτα σου,μιας και απο το 80 που οδηγω,δεν εχω εμπλακει σε ατυχημα,μεσα στην φουσκα που ζω.για δωσε τα φωτα σου........... Δε σε κοβω να γνωριζεις. Ο ασφαλιστης καλα τα ειπε,εχεις δικαιωμα να κανεις 2 δηλωσεις τον ιδιο χρονο χωρις να εχεις αυξηση στα ασφαλιστρα σου και προφανως αυτος τις ειχε ηδη κανει. Να σημειωσω εδω πως πριν μια εβδομαδα και ενω εχω παρκαρει για κανενα 3ωρο σε δρομο, κατεβαινω να φυγω και βλεπω λιγο πιο πισω 5 αυτοκινητα παρκαρισμενα, ολα χτυπημενα αρκετα πολυ, απο (πιθανων) μεθυσμενο που εφυγε πανω τους.... Στο τσακ γλιτωσε το δικο μου και αλλα 2. Πραγματικα εχω αρχισει και απορω ωρες ωρες με το ποσο επικινδυνο ειναι τελικα να κυκλοφορεις με καλο αυτοκινητο. Και καθολου να μην φταις, παλι θα σου συμβει κατι... Δεν ξερεις απο που θα σου ερθει πραγματικα. Εγω παρκαρω σε ενα παρκινγκ εργατικων κατοικιων ενα golf που το ειχα κουκλα. Λεω του πουστη,εχουνε χωρο,δε θα παθει τιποτε το αμαξι. Τσεκαρισμενοι 2 σκατοβλαχοι πανε και παρκαρουν σφηνα,σε φαση να μην ανοιγουν σχεδον οι πορτες,απλα για να μην το παρκαρουν 20 μετρα πιο μακρια απο την πορτα τους. Μεσα σε 10 μερες μου το ειχαν γδαρει με τις πορτες τους,αφου δε μπορουσαν να βγουν.Ο πιο βλαχος απο τους 2,οταν τον επιασα και του ειπα να μην το σφηνωνει επειδη εκανε ζημια μου απαντησε οτι δεν παρκαρει ποτε κοντα σε αλλο. Ρε μαστορα του λεω,αφου πηγα να μπω στο αμαξι μου και δε χωρουσα εγω να ανοιξω την πορτα μου. Επεμενε κιολας να του δειξω που με ειχε χτυπησει,του το εδειξα,του εκανα την παρατηρηση παλι και εφυγα. Απο τοτε του φτυνω το αμαξι οποτε περναω και αφηνω το σκυλι να το κατουρησει
dollyyy19 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 σιγα να μην κοβεις....απο αθρωπα που φτυνει ατο οχημα,δεν περιμενει κανεις,να κοβει......ελπιζω μονο,τα φιλικα οχηματα,να μην τα γλυφεις.....προφανως,υποθετεις οτι εκανε 2 ατυχηματα.προφανως,μπορεις να υποθεσεις οτι του πληρωνει αλλος τα ασφαλιστρα,και προφανως το τοπικ δεν υπαρχει,αλλα προφανως γραφεις για να γραφεις τα προφανως......... 1
webparts Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 σιγα να μην κοβεις....απο αθρωπα που φτυνει ατο οχημα,δεν περιμενει κανεις,να κοβει......ελπιζω μονο,τα φιλικα οχηματα,να μην τα γλυφεις.....προφανως,υποθετεις οτι εκανε 2 ατυχηματα.προφανως,μπορεις να υποθεσεις οτι του πληρωνει αλλος τα ασφαλιστρα,και προφανως το τοπικ δεν υπαρχει,αλλα προφανως γραφεις για να γραφεις τα προφανως......... Δεν καταλαβαινω τι γραφεις φιλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα