Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάρτον τηλέφωνο καί πές του τά μαντάτα...

αν ντρέπεσαι βάλε εναν φίλο σου  τόν αδελφό σου τόν πατέρα σου κλπ  ...

εχω περιέργεια τί θά σού πεί ...

(ελπίζω νά εχεις κρατήσει τά στοιχεία του ονοματεπώνυμο - τηλέφωνα - πινακίδες  κλπ ) 

Δημοσ.

Μέχρι 2 τρακαρίσματα τον χρόνο τα ασφάλιστρα μένουν ίδια νομίζω . Θεωρώ όμως πως και με την ασφάλεια να το φτιάχνεις πάλι θα αργούσες να το καταλάβεις . Αλήθεια τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση ?

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ισχύει το παραπάνω με τις online ασφάλειες. Αυξάνονται και μάλιστα αρκετά.

Η ένστασή μου για το συγκεκριμένο θέμα, είναι ότι η ασφαλιστική σιγά μη δεχόταν να πάει το αμάξι συνεργείο και να βγει ο εργοστασιακά τοποθετημένος προφυλαχτήρας για να δει ΑΝ έχει ζημιά από μέσα, πόσο μάλλον εφ' όσον δε φαινόταν τίποτα οπτικά εξωτερικά.

Δημοσ.

Η ένστασή μου για το συγκεκριμένο θέμα, είναι ότι η ασφαλιστική σιγά μη δεχόταν να πάει το αμάξι συνεργείο και να βγει ο εργοστασιακά τοποθετημένος προφυλαχτήρας για να δει ΑΝ έχει ζημιά από μέσα, πόσο μάλλον εφ' όσον δε φαινόταν τίποτα οπτικά εξωτερικά.

θα πηγαινε κανονικα, μιλαμε για αμαξι ημερων ετσι; οχι για σαπακι 20ετιας...

• Like 2
Δημοσ.

Αν αυτος που επαθε την ζημια το πηγαινε σσυνεργειο και ο φανοποιος καταλαβενε την ζημια νομιζω μια χαρα θα μπορουσε να κληθει η ασφαλστικη του αλλα για εκτιμηση.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δυστυχώς στα μικροακουμπήγματα πολλά δε φαίνονται. Σκεφτείτε πόσα γίνονται στα ξεπαρκαρίσματα από τρίτους στο παρκαρισμένο σου αυτοκίνητο. Ακουμπάει ο άλλος, αφήνει μια γρατζουνιά και φεύγει. Το πράγμα αυτό έχει ξεφύγει ειδικά από τότε που τα εργοστάσια άρχισαν το κόλπο με τους βαμμένους στο χρώμα αμαξώματος προφυλακτήρες δίχως προστατευτικά λαστιχένια φιλέτα. Ας τόπο παραδεχτούμε. Είναι calculated risk στην πόλη...

Δημοσ.

Το 90% στη θεση του ts το ιδιο θα εκανε.

Και για να το πουμε πιο απλα και ασφαλεια να φερνανε εκεινη τη στιγμη, μαλλον ολες οι πλευρες θα συμφωνουσαν οτι το αμαξι δεν χρειαζεται καν φαναρτζη και απλως θα κατεγραφαν τη "ζημια" στο πλαισιο της πινακιδας.

Εγω παντως σε αμαξι 3 εβδομαδων θα απεφευγα να το παω σε φαναρτζη για να μου κατεβαζει προφυλακτηρες για ενα μικροακουμπημα που δεν αφησε ουτε σημαδι στο προφυλακτηρα.

Δημοσ.

ασφαλιστης και να ειπε οτι θα ανεβουν τα ασφαλιστρα ,δεν παιζει...........μαλλον λαμογιο..........

Γνωριζεις καθολου τι παιζει με τις δηλωσεις,η απλα δε γουσταρεις τους ασφαλιστες;

Δημοσ.

Μόνο αν είσαι υπαίτιος σε 3-4 τροχαία ανά εξάμηνο θα ανέβουν τα ασφάλιστρα.

Δημοσ.

Παλαιότερα είχαμε πέσει πάνω σε προπορευόμενο όχημα και η ζημιά ήταν ακριβώς ίδια με του TS. Ο τύπος ήθελε να φωνάξει και τροχαία για καταγραφή γιατί ναι μεν η ζημιά ήταν μικρή αλλά πολύ σωστά φοβήθηκε για τους αισθητήρες. Φυσικά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.

Πάντα σε οποιαδήποτε επαφή ακόμα και χωρίς υλικές ζημιές καλούμε είτε τροχαία είτε ασφαλιστική (νομίζω το 2ο είναι καλύτερο). 

• Moderators
Δημοσ.

Ούτε καν.

Δημοσ.

Οι πιο πολλες ασφαλιστικες εχουν μεχρι δυο δηλωσεις με υπαιτιοτητα τον χρονο χωρις αυξηση ασφαλιστρων.

Δημοσ.

Άρα μπιπ μου έλεγε ένας την Παρασκευή, με αφορμή τροχαίο υλικών ζημιών...ναι, ναι θα σου κάνω δήλωση την δευτέρα γιατί βιάζομαι και σήμερα τρέχει και δεν φτάνει γιατί ο άλλος είναι άφαντος...

Εκτός κι αν δεν κατάλαβα καλά και εννοούσε ανά έτος. Όπως και να έχει, συγνώμη για τις εσφαλμένες εκτιμήσεις μου. :-)

Δημοσ.

Άρα μπιπ μου έλεγε ένας την Παρασκευή, με αφορμή τροχαίο υλικών ζημιών...ναι, ναι θα σου κάνω δήλωση την δευτέρα γιατί βιάζομαι και σήμερα τρέχει και δεν φτάνει γιατί ο άλλος είναι άφαντος...

Εκτός κι αν δεν κατάλαβα καλά και εννοούσε ανά έτος. Όπως και να έχει, συγνώμη για τις εσφαλμένες εκτιμήσεις μου. :-)

Σε περοπτωση τροχαιου καλουμε το 100 για καταγραφη για να μην την κανει ο αλλος με ελαφρα πηδηματακια .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...