Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο ps7 θα δουμε αραγε τετοια physics?

Παιδιά μην το κάνετε αυτό. Δεν είναι τα ίδια παιχνίδια. Το ένα είναι action-adventure καθαρό και το άλλο είναι Monster Hunter light με όνομα Horizon. Περισσότερο σχέση θα είχε να έβαζες το Zelda VS Tomb Raider (πάλι όχι αλλά λέω...). 

Στα του θέματος είναι αστεία η όποια σύγκριση. Αλλα παιχνίδια έχει το switch και άλλα οι υπόλοιπες. Φυσικά κάποια παιχνίδια θα είναι κοινά αλλά τα βαριά όπλα της κάθε μιας είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους που δεν έχει νόημα η όποια σύγκριση.  

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Έχω εδώ και 2 μήνες ένα 3ds XL το οποίο πραγματικά σκονίζεται. Έπαιξα λίγο τις πρώτες 4 μέρες και το άφησα, όποτε καταλαβαίνω τον φίλο που λέει πως το PS4 του σκονίζεται.

Είναι αστείο αυτό που λες και εκτός πραγματικότητας. Το 3DS έχει περισσότερα 1st και 3rd-party exclusives από όλες της υπόλοιπες κονσόλες της τρέχουσας γενιάς μαζί. Τι games ήθελες να παίζεις που δεν τα βρήκες στο 3DS;

Αν εχεις παιξει witcer 3 με ολα τα dlc και το έχεις πλατιναρη.... το zelda φαινεται απλα ενα συμπαθητικό παιχνιδι.εβλεπα κατι κριτικες για το zelda 10αρια κτλ και ελεγα το Witcher το πρεπει να παρει?

Είναι εντελώς διαφορετικά στημένα τα δύο games μεταξύ τους και δεν μπορούν να συγκριθούν. Τo Zelda δεν θα αποκτήσει στον αιώνα των άπαντα το βάθος του Geralt και το σενάριο των Witcher, ενώ το Witcher δεν θα αποκτήσει στον αιώνα των άπαντα το gameplay του BotW.

Και τα 2 games είναι 10άρια, το καθένα στον τομέα του.

• Like 3
Δημοσ.

Ότι του αρέσει του καθενός βρε , εγώ προσωπικά παίζω μόνο στον υπολογιστή και μόνο space engineers. Ότι κάνει γούστο του καθενός

Δημοσ.

Παιδιά μην το κάνετε αυτό. Δεν είναι τα ίδια παιχνίδια. Το ένα είναι action-adventure καθαρό και το άλλο είναι Monster Hunter light με όνομα Horizon. Περισσότερο σχέση θα είχε να έβαζες το Zelda VS Tomb Raider (πάλι όχι αλλά λέω...). 

Δεν εχει επαφη. Αλλα στα γραφικα εχει επαφη; 

Δεν με νοιαζει σε ποια κατηγορια ανηκουν. Αυτο που με νοιαζει στα παιχνιδια ειναι η τελειοτητα. Τι να το κανω αν ο χαρακτηρας εχει 5000000pixel παραπανω προσπαθοντας να το κανει ρεαλιστικο αλλα ολα τα αλλα ειναι ψευτικα; Αυτοματως η καθε προσπαθεια για ρεαλισμο μηδενιζεται. Σαν να παιζεις σημερα fifa με γραφικα ps10 αλλα τα animations να ειναι ρομποτικα και η μπαλα αντι για δεξια να πηγαινει αριστερα. Ε αυτο το παιχνιδι θα το παιξεις 5-10 λεπτα για τα γραφικα και μετα το παρατας.

Το botw ειναι η τελειοτητα. Ο κοσμος που εχουν φτιαξει δεν εχει ψεγαδια ουτε ελλειψεις. Τωρα περιμενουμε και dlc και ελπιζω να καλυψει καποιες "τρυπες" ως προς τη πωρωση που εχουμε παθει. Να δωσει missions δηλαδη και παραπανω story και αυτο θα κανει. 180ωρες μετραω και συνεχιζω χαλαρα. Μακαρι ολα τα παιχνιδια να παιρνανε τα καλα του botw και ας μη το αναγνωριζε κανενα fanboy.

Ομως οταν φτιαχνεις τα παιχνιδια και μετρας το ποσες ωρες θα βαρεσει υπερωρια ο υπαλληλος σου απλα θα βγει καλο. Οχι τελειο.

botw & shenmue μακραν τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει στη ζωη μου. Και τα δυο τους πηρανε χρονια να φτιαχτουν.

Σκεψου τωρα tombraider με λογικη botw ποσο καυλα θα ειναι.

• Like 2
Δημοσ.

Μην του χαλάς το παραμύθι ρε συ, κρίμα είναι.

Διαβαζεις οτι σου συμφερει, και καταλαβαινεις οτι σου συμφερει. Συνεχισε ετσι. 

Δημοσ.

Η χρυσή εποχή των Remastered θες να πεις.

Φέτος μόνο ένα Horizon βγήκε, ένα Remastered του Crash και ένα Stand alone dlc του Uncharted.

Aυτά είναι τα παιχνίδια του Ps4 για το 2017, μετά πως να μην μαζεύει σκόνη το μηχάνημα;

Υ.Γ

Για multiplatform έχω το Pc μου, τα exclusive είναι αυτά που κοιτάω σε μια κονσόλα.

Remastered ξεremastered είναι παιχνιδάρες. "Ξέχασες" μερικά άλλα βέβαια:

Yakuza 0

Final Fantasy XII

Wipeout: Omega Collection

Kingdom Hearts HD I.5

Για να μην αναφερθούμε σε PSVR και στην όλη εμπειρία που προσφέρει. Μακάρι όλες οι κονσόλες και τα PC να πηγαίνουν καλά. Απλά σε αυτή τη γενιά η Sony "nailed it". 

Δημοσ.

Εχει σαρωσει!!!! στις πωλησεις!!! παντου βλεπω κοσμο και εχουν switch..... παω στο μπαρμπα μου εχει switch παω στον φιλο μου και εχει switch παω στην ανιψια μου και εχει switch παω στο παππου μου και εχει switch και ο αδερφος μου το ιδιο και ο πατριωτης μου το ιδιο και η πεθερα μου το ιδιο.... Εχει σαρωσει στις πωλησεις δεν βλεπετε παντου εχουν switch ολα τα σπιτια εχουν switch και σε ολη τη γη....ειμαι σιγουρος πλεον οτι παει πολλη καλα και θα ξεπερασει καποια στιγμη!.... ;)  και το wii u (με τις τιτανοτεραστιες πωλησεις! :) ) τρεξτε να το παρετε εχει και απειρα παιχνιδια συνολο 50!!!!!!!!!.... :) super mario δεν ξαναβγαινει στο switch(το δολομα της "φολας"=switch ) οτι πουλησε πουλησε.... ;) 

Δημοσ.

Ότι του αρέσει του καθενός βρε , εγώ προσωπικά παίζω μόνο στον υπολογιστή και μόνο space engineers. Ότι κάνει γούστο του καθενός

Το να μη περνανε τα φυτα μεσα απο το σωμα του χαρακτηρα το φτιαξανε;  :rolleyes:

Δημοσ.

Με το που βγει ένα MGS προκοπής και φτιάξει λίγο η βιβλιοθήκη, το άρπαξα  :ph34r:
Μια φορά την πάτησα με το Vita που το πήρα ελπίζοντας θα πάει σαν το psp :wacko: .

Δημοσ.

κονσολαρα!! αλλά λίγο ακριβή ρε παιδάκι μου 390 μαζί με 1 παιχνιδι.. σίγουρη αγορα σε κάνα χρονο.. έως τότε wii u

• Like 1
Δημοσ.

Η πρόβλεψη μου όταν κυκλοφόρησε το switch για 20 εκατομμύρια τον πρώτο χρόνο βγαίνει σωστή. Τότε κάποιοι με χλευαζαν. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Η πρόβλεψη μου όταν κυκλοφόρησε το switch για 20 εκατομμύρια τον πρώτο χρόνο βγαίνει σωστή. Τότε κάποιοι με χλευαζαν. Ευχαριστώ.

Μπα αν διαβασεις την ειδηση λαθος εισαι.

Δημοσ.

Δεν εχει επαφη. Αλλα στα γραφικα εχει επαφη; 

Δεν με νοιαζει σε ποια κατηγορια ανηκουν. Αυτο που με νοιαζει στα παιχνιδια ειναι η τελειοτητα. Τι να το κανω αν ο χαρακτηρας εχει 5000000pixel παραπανω προσπαθοντας να το κανει ρεαλιστικο αλλα ολα τα αλλα ειναι ψευτικα; Αυτοματως η καθε προσπαθεια για ρεαλισμο μηδενιζεται. Σαν να παιζεις σημερα fifa με γραφικα ps10 αλλα τα animations να ειναι ρομποτικα και η μπαλα αντι για δεξια να πηγαινει αριστερα. Ε αυτο το παιχνιδι θα το παιξεις 5-10 λεπτα για τα γραφικα και μετα το παρατας.

Το botw ειναι η τελειοτητα. Ο κοσμος που εχουν φτιαξει δεν εχει ψεγαδια ουτε ελλειψεις. Τωρα περιμενουμε και dlc και ελπιζω να καλυψει καποιες "τρυπες" ως προς τη πωρωση που εχουμε παθει. Να δωσει missions δηλαδη και παραπανω story και αυτο θα κανει. 180ωρες μετραω και συνεχιζω χαλαρα. Μακαρι ολα τα παιχνιδια να παιρνανε τα καλα του botw και ας μη το αναγνωριζε κανενα fanboy.

Ομως οταν φτιαχνεις τα παιχνιδια και μετρας το ποσες ωρες θα βαρεσει υπερωρια ο υπαλληλος σου απλα θα βγει καλο. Οχι τελειο.

botw & shenmue μακραν τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει στη ζωη μου. Και τα δυο τους πηρανε χρονια να φτιαχτουν.

Σκεψου τωρα tombraider με λογικη botw ποσο καυλα θα ειναι.

Ναι γενικά δε διαφωνώ αλλά το κάνεις με λάθος τρόπο. Επικεντρώνεσαι σε αυτά που ΔΕΝ έχει ένα παιχνίδι και όχι σε αυτά που προσφέρει. Είναι ο λάθος τρόπος για να κάνεις συγκρίσεις. Μπορώ να σου πάρω ένα καταπληκτικό παιχνίδι και να στο βγάλω σκουπίδι επειδή ΔΕΝ έχει το Α, το Β, το Γ κτλ κτλ. 

Να στο πω και αλλιώς, αν παίζω Doom δεν θα το κατηγορήσω επειδή δεν έχει NPC's και quests και armor sets και hamlet και crafting system και dynamic weather system και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο επειδή τα έχει το Fallout 4. Δεν κάνει το Doom χειρότερο παιχνίδι από το Fallout 4 επειδή δεν τα έχει αυτά. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις. 

Το ίδιο ισχύει και εδώ. Αλλο παιχνίδι το ένα και άλλο το άλλο. Αλλο το focus στο ένα και άλλο στο άλλο. Είναι γενικά το Zelda καλύτερο παιχνίδι από το Horizon; Ναι φυσικά και είναι χωρίς καμιά αμφισβήτηση αλλά αυτό δεν κάνει το Horizon παραπληγικό και λειψό. 

• Like 2
Δημοσ.

Ναι γενικά δε διαφωνώ αλλά το κάνεις με λάθος τρόπο. Επικεντρώνεσαι σε αυτά που ΔΕΝ έχει ένα παιχνίδι και όχι σε αυτά που προσφέρει. Είναι ο λάθος τρόπος για να κάνεις συγκρίσεις. Μπορώ να σου πάρω ένα καταπληκτικό παιχνίδι και να στο βγάλω σκουπίδι επειδή ΔΕΝ έχει το Α, το Β, το Γ κτλ κτλ. 

Να στο πω και αλλιώς, αν παίζω Doom δεν θα το κατηγορήσω επειδή δεν έχει NPC's και quests και armor sets και hamlet και crafting system και dynamic weather system και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο επειδή τα έχει το Fallout 4. Δεν κάνει το Doom χειρότερο παιχνίδι από το Fallout 4 επειδή δεν τα έχει αυτά. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις. 

Το ίδιο ισχύει και εδώ. Αλλο παιχνίδι το ένα και άλλο το άλλο. Αλλο το focus στο ένα και άλλο στο άλλο. Είναι γενικά το Zelda καλύτερο παιχνίδι από το Horizon; Ναι φυσικά και είναι χωρίς καμιά αμφισβήτηση αλλά αυτό δεν κάνει το Horizon παραπληγικό και λειψό. 

Σε καμια περιπτωση δεν βγαζω το horizon αχρηστο, εκει που στεκομαι ειναι στη ρεαλιστικοτητα τους και το artstyle αν θες στο κατα ποσο εχει δεσει το γλυκο.  Στο horizon δεν εδεσε. Οταν προσπαθεις να κανεις φωτορεαλιστικα γραφικα αλλα ο κοσμος γυρω σου ειναι ενα κομματι πλαστικο σορρυ και ολας αλλα προσωπικα ξενερωνω. Δεν μιλαω δηλαδη για το τι μπορεις να κανεις στο παιχνιδι αν θα τρως ή θα χεζεις :P  Μηχανισμους ρεαλιστικοτητας θελουμε και αυτους εαν το παιχνιδι θελει να αντιπροσωπευσει τη πραγματικοτητα. Πχ σε μαριο κλαιν τα physics. Ελπιζω να εγινα κατανοητος στο τι θελω να θιξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...