sils Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 H αξία της Νιντέντο είναι μεγαλύτερη της Sony (49,8 δις δολλάρια vs 48,6 ) http://nordic.ign.com/nintendo-switch-1/3575/news/nintendos-market-value-climbs-past-sony-corp Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν η Sony ρευστοποιούσε όλη της την εταιρία (electronics, Playstation, TVs, movies etc etc), τα λεφτά δεν θα έφταναν για να αγοράσει τη Νιντέντο..... Λογικο δεν ειναι? Εδω βγαζει μηχανηματα επιπεδου λιγο πιο χαμηλα του pi και τα πουλαει 100 ευρω! Με 20 games 20ετιας προεγκαταστημενα περιπου 2MB σκαρτα.
JohnTehGreek Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Και προλαβαινεις να παιξεις τα εκατονταδες παιχνιδια που έχουν βγει.? Εδω για να δεις ολο το eshop switch θελεις περιπου 5 λεπτα. Σκεψου Ούτε καν κατηγορίες δεν εχει. Ειπαμε καλο το switch αγαπάμε nintendo εχουμε και το switch αλλα δεν θα δουμε ποτε τιτλους εκει σαν Bloodborne Last of us - Remastered Uncharted Assasin xxx - Multiplatform Grand tourismo Witcher - Multiplatform shadow of the colosus - Remake Dark souls - Multiplatform Final fantasy xv - Multiplatform Two souls - Remastered Heavy rain - Remastered God of war. - Remastered Και τι αλλο να πρωτοθυμηθ Καταλαβαίνεις το πρόβλημα με το Ps4 φαντάζομαι έτσι; Τώρα αν κάποιος δεν είχε Ps3, τότε ναι το Ps4 είναι η απόλυτη κονσόλα, για εμάς που είχαμε Ps3 όμως δεν έχουμε τίποτα να παίξουμε στο Ps4 μιας και όλα τα παραπάνω δεν έχουν κανένα replay ability. Και δεν έχεις να θυμηθείς τίποτα άλλο, ότι ξέχασες είναι παιχνίδια μετριότητες της σειράς όπως το Killzone και το Knack. 2
panther_512 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Λογικο δεν ειναι? Εδω βγαζει μηχανηματα επιπεδου λιγο πιο χαμηλα του pi και τα πουλαει 100 ευρω! Με 20 games 20ετιας προεγκαταστημενα περιπου 2MB σκαρτα. Αν κάνει το ίδιο η Sony τί θα λές? Εν πάση περιπτώση, η οικονομική ευρωστία της Νιντέντο δεν δημιουργήθηκε εν μια νυκτί, ούτε και οφείλεται σε mini NES/SNES Και δεν έχεις να θυμηθείς τίποτα άλλο, ότι ξέχασες είναι παιχνίδια μετριότητες της σειράς όπως το Killzone και το Knack. Persona 5 !
JohnTehGreek Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Persona 5 ! Ναι Οκ, όπως και το horizon zero dawn ξέχασε, διορθώνω λοιπόν και λέω πως τα περισσότερα από αυτά που ξέχασε είναι μετριότητες της σειράς.
sils Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Καταλαβαίνεις το πρόβλημα με το Ps4 φαντάζομαι έτσι; Τώρα αν κάποιος δεν είχε Ps3, τότε ναι το Ps4 είναι η απόλυτη κονσόλα, για εμάς που είχαμε Ps3 όμως δεν έχουμε τίποτα να παίξουμε στο Ps4 μιας και όλα τα παραπάνω δεν έχουν κανένα replay ability. Και δεν έχεις να θυμηθείς τίποτα άλλο, ότι ξέχασες είναι παιχνίδια μετριότητες της σειράς όπως το Killzone και το Knack. Εισαι λαθος γιατι εννοω παιχνιδια με τετοιον τεχνικο τομεα επισης αρκετοι δεν εχουν παιξει ολα τα παιχνιδια στο ps3 η μπορει και να μην το ειχαν καθόλου! Αλλα αφου δεν το καταλαβες παμε .... 1. Horizon 2.umtil down 3. Uncherted 4 4. Uncharted lost legacy 5. Persona 6. Nier U Last guardian 8. Nioh 9.salt amd sanctuary 10. Witcher 11. Bloodborne 12. Infamus 13. Gravity rush 2 14. Grand turismo Δεν βαζω fps γιατι δεν μού αρεσουν. Για πειτε μου τωρα ειναι δυνατον να εχεις ps4 kai να σκονιζεται?
JohnTehGreek Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μερικά από αυτά που αναφέρεις είναι όντως πολύ καλά παιχνίδια (άλλα πάλι είναι μετριότητες ή Multiplatform). Αλλά ναι είναι δυνατόν να σκονίζεται η κονσόλα, γιατί από αυτά που αναφέρεις μόνο το Horizon κυκλοφόρησε το 2017 σαν σοβαρό ΑΑΑ παιχνίδι. Και ούτε που μπορώ να σκεφτώ πότε έβγαλε σε μια χρονιά η Sony 2 παιχνίδια που πάνε καρφι για GOTY όπως έκανε η Nintendo στον πρώτο χρόνο του Switch
christos_75 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ακριβο το switch....μιλανε αυτοι που δινουν 900-1200 ευρω για να παρουν το iPhone.. 1
mihalis1908 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Αν βγάζεις παιχνίδια θα κάνεις και πωλήσεις. Αυτά να τα βλέπει η MS που νομίζει πως μόνο με το 4Κ θα πουλήσει. Να σημειώσω πως είμαι κάτοχος PS4 και Xbox One και ότι τα παιχνίδια της Nintendo δεν με τραβάνε.Έχω εδώ και 2 μήνες ένα 3ds XL το οποίο πραγματικά σκονίζεται. Έπαιξα λίγο τις πρώτες 4 μέρες και το άφησα, όποτε καταλαβαίνω τον φίλο που λέει πως το PS4 του σκονίζεται. Σκονίζεται για πολύ απλά τα παιχνίδια που βγάζει η Sony δεν είναι του γούστου του.Εγώ έπαιξα το Zelda στο switch και πραγματικά βαρέθηκα οικτρά. Σημαίνει πως αυτό είναι κακο παιχνίδι; Όχι, απλά δεν είναι του γούστου μου.Πάντως μακάρι να συνεχίσει καλά η Nintendo ώστε να συνεχίσει και η Sony να μου δίνει παιχνιδαρες στο PS4.Επίσης σε όσους κράζουν τη Sony για τα ΑΑΑ, να ξέρουν πως το Mario είναι ουσιαστικά το πρώτο ΑΑΑ exclusive του switch. Το Zelda έχει βγει και στο Wii U.
supernino Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Εάν ήταν ποιο φθηνή εάν ήταν ποιο δυνατή εάν είχε περισσότερα παιχνίδια.Αγοράστε ps4 pro και τηλεόραση 4k και μετά να πάτε να κλάψετε αλλού για τα λεφτά που πετάξατε 2
Vlad27 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δεν μπορεί να τους πληρώσει όλους, το metacritic βγάζει μέσο όρο από εκατοντάδες - χιλιάδες διαφορετικά reviews. Δεν κάνει μόνο του το review. Μην του χαλάς το παραμύθι ρε συ, κρίμα είναι. 1
Vlad27 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Και σε λιγο ξεκινανε τα οπαδιλικια. Χαλαρωστε κυριοι (και κυριες), ο καθενας γουσταρει διαφορετικα πραγματα, καλα ειναι και τα δυο συστηματα sony και nintendo, το τριτο συστημα (ms) ειναι σαπιλα. Εδω μιλαμε για τις πωλησεις του Switch. Πληροφοριακα ακομη και ο πιο πορωμενος οπαδος του ps4 θα πρεπει να θελει δυνατους ανταγωνιστες για να τρεχει και η sony αλλιως θα παιζετε lootboxes μονο Άστο αγαπητέ, παραείσαι σωστός για να ακουστείς και να αντιμετωπιστείς σοβαρά εδώ μέσα. Μόνο τρολάρισμα. 1
sils Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Αν βγάζεις παιχνίδια θα κάνεις και πωλήσεις. Αυτά να τα βλέπει η MS που νομίζει πως μόνο με το 4Κ θα πουλήσει. Να σημειώσω πως είμαι κάτοχος PS4 και Xbox One και ότι τα παιχνίδια της Nintendo δεν με τραβάνε. Έχω εδώ και 2 μήνες ένα 3ds XL το οποίο πραγματικά σκονίζεται. Έπαιξα λίγο τις πρώτες 4 μέρες και το άφησα, όποτε καταλαβαίνω τον φίλο που λέει πως το PS4 του σκονίζεται. Σκονίζεται για πολύ απλά τα παιχνίδια που βγάζει η Sony δεν είναι του γούστου του. Εγώ έπαιξα το Zelda στο switch και πραγματικά βαρέθηκα οικτρά. Σημαίνει πως αυτό είναι κακο παιχνίδι; Όχι, απλά δεν είναι του γούστου μου. Πάντως μακάρι να συνεχίσει καλά η Nintendo ώστε να συνεχίσει και η Sony να μου δίνει παιχνιδαρες στο PS4. Επίσης σε όσους κράζουν τη Sony για τα ΑΑΑ, να ξέρουν πως το Mario είναι ουσιαστικά το πρώτο ΑΑΑ exclusive του switch. Το Zelda έχει βγει και στο Wii U. Αν εχεις παιξει witcer 3 με ολα τα dlc και το έχεις πλατιναρη.... το zelda φαινεται απλα ενα συμπαθητικό παιχνιδι.εβλεπα κατι κριτικες για το zelda 10αρια κτλ και ελεγα το Witcher το πρεπει να παρει?Και το ξαναλεω οτι το switch ειναι καλο αλλα εαν θελεις καποια δυνατα εστω multiplatform παιχνιδια δεν προκειτα να τα δεις στο switch και δεν ξερω κανεναν που να το εχει σαν κυρια κονσολα γιατι δυστηχος δεν θα παιξει καποιους κλασικους τιτλους της τωρινης γενιας. Εκτος απο xbox one που πραγματικα ειναι vfm ειδικα εαν εισαι τυπος που αγοράζει retail τα εχω ολα και η αποψη μου δεν ειναι μονομερης . Δεν ειμαι funboy ουτε μετοχος σε καποια εταιρεια αλλα βλεπω τι συμβαίνει γυρω μου και νικητης σε αυτον τον γυρο ειναι η Sony με διαφορα! Ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα και να αανεβαίνει και το xbox πολυ.
Hatsos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μου αρέσει που σκοτώνεσται για το ποια κονσόλα είναι η καλύτερη κτλ. Εν το μεταξύ δεν έχουν καμία σχέση η μία με την άλλη. Εξυπηρετούν άλλο σκοπό εντελώς. Το switch είναι πιο πολύ μια κονσόλα συμπληρωματική. Κάποιος που έχει PC ως main hardware μπορεί να πάρει ένα switch για φορητό κτλ. Το ίδιο και με τις άλλες συσκευές. Κάποιος που έχει Xbox / ps4 μπορεί να πάρει και ένα switch που οι περισσότεροι αυτό έχουν κάνει. Η Nintendo φέρθηκε έξυπνα και δεν πήγε κόντρα στους άλλους δύο γιατί δεν την συμφέρει, ίσα ίσα που έφτιαξε μια συσκευή η οποία συμβιώνει αρμονικά με τις υπόλοιπες κονσόλες της αγοράς. Επίσης το switch δεν το θεωρώ πολύ ακριβή κονσόλα. Μπορεί να είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή της αλλά όχι και ακριβή. Προσωπικά θα περιμένω να πέσει λίγο η τιμή της και μετά θα την αγοράσω λόγο Zelda κυρίως. Όσον αφορά τα exclusive σας παρακαλώ μην μου το συγκρίνετε με τα exclusive του ps4 το οποίο είναι πολύ μπροστά στον ανταγωνισμό, πράγμα λογικο διότι είναι πιο πολύ καιρό σε κυκλοφορία. Μην ξεχνάμε ότι η Sony έχει πολλά first party studios που δουλεύουν ασταμάτητα. Όταν μιλάμε ας είμαστε και λίγο λογικοί (χωρίς να το λέω για κάποιον, γενικά μιλάω) 2
Hatsos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Το θέμα με το νερό στο Horizon το φτιάξανε σε patch που έπεσε αυτές τις μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα