Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσα δεν φτανει η αλεπου ξερουμε τι τα κανει. 
Μη κλαιτε παιδακια.. θα ερθουν και καλυτερες εποχες. 
Ευχομαι να σας εχει ο Θεος καλα να πιασετε κανενα joker μπας και αγορασετε το πανακριβο switch.

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε φίλε σόρρυ κιόλας αλλά αν σκονίζεται το PS4 σου είναι δικιά σου επιλογή. Ζούμε τη χρυσή εποχή του PS4 με απίστευτες παιχνιδάρες exclusive και multiplatform. To δικό μου PS4 φλέγεται.

Η χρυσή εποχή των Remastered θες να πεις.

Φέτος μόνο ένα Horizon βγήκε, ένα Remastered του Crash και ένα Stand alone dlc του Uncharted.

Aυτά είναι τα παιχνίδια του Ps4 για το 2017, μετά πως να μην μαζεύει σκόνη το μηχάνημα;

Υ.Γ

Για multiplatform έχω το Pc μου, τα exclusive είναι αυτά που κοιτάω σε μια κονσόλα.

• Like 4
Δημοσ.

Ποιο xbox one s ρε παιδια?Το switch handheld ειναι.

Περίεργο γιατί εγώ παίζω ένα μήνα τώρα στην τηλεόραση μου με πανέμορφη εικόνα.

• Like 2
Δημοσ.

αντί να βγάλουν μια δυνατή κονσόλα επιπέδου Playstation 4 xbox κτλπ πάνε και βγάζουν ένα τάμπλετ τις κακιάς ώρας με 2 χειριστήρια και γραφικά επιπέδου playstation 2. όσοι το έχουν πάρει σίγουρα είναι φαν τον Zelda και Super Mario και γενικά Nintendo fans δεν νομίζω δλδ να κέρδισε νέους οπαδούς που παράτησαν τα Xbox και τα Playstation για χάρη του Switch. Aς μείνει η Nintendo να βγάζει τα Advance και κονσόλες για παιδάκια ηλικίας έως 10-12 χρ. γιατί για παραπάνω δεν είναι. κάτι πήγαν να κάνουν με το Nintendo 64 κάποτε αλλά δεν τα κατάφεραν

Το τελευταίο nintendo που είχα ήταν το game boy το πρώτο. Ακολούθησαν PS1 PS2 PS3 PSP. Οπότε fanboy της νιντέντο δεν με λες. Και πίστεψε με η νιντεντο κέρδισε κόσμο από την σονυ. Όχι με την άποψη πως δεν παίρνω σονυ, θα πάρω switch (αν και εγώ αυτό έκανα, γιατί πρέπει να επιλέγουμε, γενικά στην ζωή, το παραμύθι "τα θέλω όλα" δεν υπάρχει για τα δικά μου οικονομικά δεδομένα) Αλλά ρε φίλε γραφικά ps2; Το έχεις δει; Θέλω να πιστεύω πως δεν το είδες κανονικά σε τηλεόραση και τα λες αυτά.

Δημοσ.

αντί να βγάλουν μια δυνατή κονσόλα επιπέδου Playstation 4 xbox κτλπ πάνε και βγάζουν ένα τάμπλετ τις κακιάς ώρας με 2 χειριστήρια και γραφικά επιπέδου playstation 2. όσοι το έχουν πάρει σίγουρα είναι φαν τον Zelda και Super Mario και γενικά Nintendo fans δεν νομίζω δλδ να κέρδισε νέους οπαδούς που παράτησαν τα Xbox και τα Playstation για χάρη του Switch. Aς μείνει η Nintendo να βγάζει τα Advance και κονσόλες για παιδάκια ηλικίας έως 10-12 χρ. γιατί για παραπάνω δεν είναι. κάτι πήγαν να κάνουν με το Nintendo 64 κάποτε αλλά δεν τα κατάφεραν

Ούτε καν.

PlayStation 1 και πολύ είναι.

Και που πάνε τέλος πάντων χωρίς αίμα! Τραγικοί!

• Like 3
Δημοσ.

Όταν οι εταιρίες που έβγαζαν παιχνίδια στο 3DS μετακομίσουν στο Switch, η κονσόλα θα γίνει η πρώτη σε αριθμό ποιοτικών exclusives, όπως είναι τα DS και 3DS.

To σύστημα έχει εξαιρετικό momentum.

• Like 3
Δημοσ.

Όταν οι εταιρίες που έβγαζαν παιχνίδια στο 3DS μετακομίσουν στο Switch, η κονσόλα θα γίνει η πρώτη σε αριθμό ποιοτικών exclusives, όπως είναι τα DS και 3DS.

To σύστημα έχει εξαιρετικό momentum.

Από την πρώτη στιγμή υποστήριζα ότι κάποια στιγμή θα συμβεί αυτό που λες.Αν συμβεί θα μιλάμε για κονσόλα που τα excusives δε θα προλαβαίνεις να τα παίξεις.Η κονσόλα δείχνει ότι θα λιώσει στις πωλήσεις.
Δημοσ.

Ρε παίδες λίγη ηρεμία, το ποια κονσόλα αρέσει και σε ποιον είναι τελείως υποκειμενικό. Ότι αρέσει στον καθένα τι αγοράζει, δεν καταλαβαίνω τόσο φανατισμό.

Δημοσ.

Το ps4 μας απλά είναι για σκονίζεται. Πήραμε switch day 1, και έχω παίξει περισσότερες ώρες σε μισό χρόνο από ότι σε 3 χρόνια με ps4.

Και προλαβαινεις να παιξεις τα εκατονταδες παιχνιδια που έχουν βγει.?

Εδω για να δεις ολο το eshop switch θελεις περιπου 5 λεπτα. Σκεψου Ούτε καν κατηγορίες δεν εχει.

Ειπαμε καλο το switch αγαπάμε nintendo εχουμε και το switch αλλα δεν θα δουμε ποτε τιτλους εκει σαν

Bloodborne

Last of us

Uncharted

Assasin xxx

Grand tourismo

Witcher

shadow of the colosus

Dark souls

Final fantasy xv

Two souls

Heavy rain

God of war.

Και τι αλλο να πρωτοθυμηθώ

Ενταξει βολευομαστε με μαριο στο switch δεν πειραζει μια χαρα ειναι, αλλα μην συγκρινεται ps4 me switch ντροπη !

Η sony ειναι νικητης σε αυτην την γενια και σε hardware και σε υπηρεσιες και σε ποιοτητα ποσοτητα παιχνιδιων.

Και ειναι και πιο τίμια εταιρεια σου λεει οτι σου χρεωνω multiplayer αλλα παρε και καμποσα παιχνιδια δωρεαν .........

Για μενα το switch ειναι το 3ds οπως επρεπε να βγει απο την αρχη ,επιτελους φορητο της ninty με καλη Οθονη σχεδον σαν του vita ισως και καλύτερη αλλα και εκει δεν μπορεσαν να βαλουν 1080p ας ρωτουσαν την ulephone που τα κιμητα τους ειναι ips 1080p εδω και 4 χρονια

Και μην πεις κανεις για γενια remaster ktl δηλαδη τα μαριο τι ειναι?

• Like 1
Δημοσ.

Τα τελευταία βήματα του Satoru Iwata που υλοποίησαν με απόλυτη επιτυχία εκεί στην nintendo με επικεφαλή πλέον τον Tatsumi Kimishima και πάλι μπράβο τους.

Άραγε μερικοί εδώ μέσα fanboys του ps4 ξέρατε ότι η sony είχε φάει πόρτα από την ninty και έτσι μετά από μερικά χρόνια η sony ξεκίνησε την διάθεση του ps1;

Δημοσ.

Και μην πεις κανεις για γενια remaster ktl δηλαδη τα μαριο τι ειναι?

To να θεωρείς τα Mario remasters σημαίνει ένα από τα δύο:

- Χρησιμοποιείς λάθος τη λέξη remaster

ή

- Δεν ξέρεις το περιεχόμενο των Mario games.

To κάθε παιχνίδι Μario που βγαίνει, αποτελεί κάθε φορά το benchmark των platform games.

Μακάρι όλα τα IPs να είχαν την εξέλιξη που έχουν τα Super Mario. Kαι αυτά τα γράφει κάποιος που δεν παίζει platform games....

• Like 1
Δημοσ.
Τα τελευταία βήματα του Satoru Iwata που υλοποίησαν με απόλυτη επιτυχία εκεί στην nintendo με επικεφαλή πλέον τον Tatsumi Kimishima και πάλι μπράβο τους.Άραγε μερικοί εδώ μέσα fanboys του ps4 ξέρατε ότι η sony είχε φάει πόρτα από την ninty και έτσι μετά από μερικά χρόνια η sony ξεκίνησε την διάθεση του ps1;

Ναι και επιτελους η ninty ειχε μια εταιρεια που την ανταγωνιζοταν και στο τελος εχασε.

Δημοσ.

Η nintendo εχει παρει φορα. Αναμένω περαιτερω αύξηση των πωλήσεων σε περιπτωση price drop του switch , βγαζοντας π.χ switch μονο handled. Βλεποντας και τις πωλησεις του snes mini (2 εκ σε 1 μηνα) μας δειχνει ποσο μεγαλη βαση κοσμου εχει απο πισω που θα την στηριξει αρκει να του δινει τα σωστα ερεθισματα.

Δημοσ.
To να θεωρείς τα Mario remasters σημαίνει ένα από τα δύο:

- Χρησιμοποιείς λάθος τη λέξη remaster

ή

- Δεν ξέρεις το περιεχόμενο των Mario games.

To κάθε παιχνίδι Μario που βγαίνει, αποτελεί κάθε φορά το benchmark των platform games.

Φυσικο ειναι αφου ηταν το πρωτο platform παιχνιδι.

Μακάρι όλα τα IPs να είχαν την εξέλιξη που έχουν τα Super Mario. Kαι αυτά τα γράφει κάποιος που δεν παίζει platform games....

Ενταξει εχεις κάποιο δικιο απλα ξερεις απο την αρχη την ιστορια το τελος της ,ποιους κακους θα συναντησεις κτλ

Δημοσ.

Ενταξει εχεις κάποιο δικιο απλα ξερεις απο την αρχη την ιστορια το τελος της ,ποιους κακους θα συναντησεις κτλ

Σε κάθε σειρά παιχνιδιών κάποια βασικά θέματα (το lore) παραμένουν τα ίδια.

Μπορεί να μήν σε ενθουσιάζει ο μουστακαλής υδραυλικός, ούτε εμένα με ενθουσιάζει, αλλά οι καινοτομίες στο gameplay και γενικότερα στο σχεδιασμό, που εισάγουν σε κάθε νέο game, είναι το απόλυτο παράδειγμα προς μίμηση.

Κάθε Mario είναι διαφορετική εμπειρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...