Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικοί ή είναι άσχετοι, ή κομπλεξικοί, ή απλά τρολ της κακιάς ώρας.

Μιλάμε για κονσολάρα, χέστηκα για τα δυνατά (εδώ γελάμε λίγο) Xbox one και Ps4

Αυτό που ξέρω είναι ότι το Ps4 μου μαζεύει σκόνη και έχει χαθεί κάτω από πράγματα που έχω πετάξει από πάνω και το Switch έχει σε 6 μήνες δυο παιχνιδάρες που πάνε καρφί για GOTY

Aς μείνει η Nintendo να βγάζει τα Advance και κονσόλες για παιδάκια ηλικίας έως 10-12 χρ. γιατί για παραπάνω δεν είναι.

Βέβαια, αν και σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία των πωλήσεων το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει αγοράσει την κονσόλα είναι 24 χρονών μέχρι 34 χρονών και αμέσως μετά ακολουθούν οι ηλικίες 19 με 24.

Aλλά για να το λέει ο neogeo1982 έτσι θα είναι

• Like 7
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σέβομαι παρα πολύ την Nintendo. Ως gamer 35 χρονια εχω χαρεί πολύ απο το NES, SNES και παει λέγοντας. Απορίας άξιο γιατι πχ η Sony με τα δις που διαθέτει δεν την αγοράζει να τελειώνει και αυτο το παραμυθάκι. Hardware Sony και οι μάγοι της Nintendo απλα να βάζουν τα δυνατά τους για ενα Zelda στο PS5!!???

Δημοσ.

Σέβομαι παρα πολύ την Nintendo. Ως gamer 35 χρονια εχω χαρεί πολύ απο το NES, SNES και παει λέγοντας. Απορίας άξιο γιατι πχ η Sony με τα δις που διαθέτει δεν την αγοράζει να τελειώνει και αυτο το παραμυθάκι. Hardware Sony και οι μάγοι της Nintendo απλα να βάζουν τα δυνατά τους για ενα Zelda στο PS5!!???

H αξία της Νιντέντο είναι μεγαλύτερη της Sony (49,8 δις δολλάρια vs 48,6 )

http://nordic.ign.com/nintendo-switch-1/3575/news/nintendos-market-value-climbs-past-sony-corp

Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν η Sony ρευστοποιούσε όλη της την εταιρία (electronics, Playstation, TVs, movies etc etc), τα λεφτά δεν θα έφταναν για να αγοράσει τη Νιντέντο.....

• Like 3
Δημοσ.

Απορίας άξιο γιατι πχ η Sony με τα δις που διαθέτει δεν την αγοράζει να τελειώνει και αυτο το παραμυθάκι. Hardware Sony και οι μάγοι της Nintendo απλα να βάζουν τα δυνατά τους για ενα Zelda στο PS5!!???

Τον Ιούνιο που μας πέρασε η αξία της Nintendo ξεπέρασε αυτήν της Sony Corporation.

Άρα για να στο θέσω καλύτερα, η Sony ΔΕΝ μπορεί να αγοράσει την Nintendo. Δεν είναι κανένα περίπτερο η Ninty...

• Like 1
Δημοσ.

H gamefreak ανακοίνωσε ότι θα πάψει να βγάζει παιχνίδια για το 3ds και θα κεντράρει στο switch. Upcomming Pokemon core game 2018-19 και κάπου εκεί θα γίνει η best selling console of all time. 

• Like 1
Δημοσ.

Η Ελλάδα μια ζωή τα ίδια, το πλειστασιο μας με το φιφα 58 και τα άλλα στο πυρ το εξώτερο, στις ΗΠΑ έψαχναν και έκαναν ουρές και δεν το έβρισκαν πουθενά και εδώ το έχουν όλα τα μαγαζιά (+10% καπέλο φυσικά όπως πάντα), αυτοί όμως είναι χαζοί και Αμερικανάκια. Εγώ πάντως πιστεύω ότι κονσόλα αυτη τη στιγμή είναι μία το Switch, αν θέλω ΡC παίρνω PC.

• Like 2
Δημοσ.

Αφου ο κοσμος γουσταρει το σοβαρο handheld gamimg απορω ποσες βλακειες εκανε η σονυ και πατωσε το vita.....

Μπραβο στην ninty !

Δημοσ.

Όσο η Ν δεν χάνει την ψυχή της, θα παραμένει ως βασικός παίχτης στην βιομηχανία των games... Όλα τα άλλα είναι ή κακιούλες ή ανοησίες!

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα κ έπαιξα λίγο στα public για να δω ποσό κομπλεξικοί είμαστε ... Στα 300 plus που ζητάει είναι για γελά η συγκεκριμένη κονσόλα με αστείες δυνατότητες

Δημοσ.

Αυτό που ξέρω είναι ότι το Ps4 μου μαζεύει σκόνη και έχει χαθεί κάτω από πράγματα που έχω πετάξει από πάνω και το Switch έχει σε 6 μήνες δυο παιχνιδάρες που πάνε καρφί για GOTY

Ρε φίλε σόρρυ κιόλας αλλά αν σκονίζεται το PS4 σου είναι δικιά σου επιλογή. Ζούμε τη χρυσή εποχή του PS4 με απίστευτες παιχνιδάρες exclusive και multiplatform. To δικό μου PS4 φλέγεται.

• Like 3
Δημοσ.

Το ps4 μας απλά είναι για σκονίζεται. Πήραμε switch day 1, και έχω παίξει περισσότερες ώρες σε μισό χρόνο από ότι σε 3 χρόνια με ps4.

Δημοσ.

Και σε λιγο ξεκινανε τα οπαδιλικια.
Χαλαρωστε κυριοι (και κυριες), ο καθενας γουσταρει διαφορετικα πραγματα, καλα ειναι και τα δυο συστηματα sony και nintendo, το τριτο συστημα (ms) ειναι σαπιλα.
Εδω μιλαμε για τις πωλησεις του Switch.
Πληροφοριακα ακομη και ο πιο πορωμενος οπαδος του ps4 θα πρεπει να θελει δυνατους ανταγωνιστες για να τρεχει και η sony αλλιως θα παιζετε lootboxes μονο

• Like 3
Δημοσ.

Είναι πολύ καλό για όλη τη βιομηχανία ότι η Nintendo τα πάει τόσο καλά και είναι ακόμα καλύτερο το να βλέπω τον πόνο μερικών εδώ μέσα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...