zio10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Πολύ ακριβό γιαυτα που προσφέρει . Το Xbox one s σαφέστατα πολύ πιο vfm Σου δίνει τη φορητότητα όμως, που δεν στη δίνουν οι άλλοι δύο. 2
Yeroplatanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Ποιο xbox one s ρε παιδια?Το switch handheld ειναι.
Bourdoulas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Τέτοια εποχή πέρσι έπεφτε τρελό κράξιμο και ότι παράτησε το Wii U αλλά και ότι το χει χάσει η Nintendo γενικώς. Θυμάμαι τις μετοχές να πέφτουν και κάτι τέτοια. Εγώ πλέον δεν θα κάτσω να παίξω το shadow of war ούτε το witcher, θέλω κάτι που να είναι fun και μηδέν άγχος. Μόνο η nintendo προσφέρει το πακέτο αυτό. Ποιο μηδενιστής πεθαίνεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Ποιο xbox one s ρε παιδια?Το switch handheld ειναι. Υβρίδιο είναι.
Geo4ever Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Βασίζονται στην εορταστική περίοδο και καταλήγουν σε αυτήν την πρόβλεψη, αλλά πιστεύω δε θα επιτευχθεί. Από εκεί και έπειτα η κονσόλα της nintendo πάει καλά περισσότερο λόγω των παιχνιδιών και λιγότερο λόγω φορτικότητας. Εγώ είμαι από αυτούς που δε συμφωνώ με τη διττή φύση της κονσόλας αν και κατανοώ πλήρως την ανάγκη της νιντεντο κινηθεί εκ του ασφαλούς. Αντίθετα επιμένω ότι μία κονσόλα, καθαρά επιτραπέζια χωρίς extra κόστη για gimmick λειτουργίες με την υπάρχουσα βιβλιοθήκη και τιμή του switch θα πήγαινε καλύτερα μίας και δε θα είχε περιορισμούς στις δυνατότητες, μάλιστα θα ήταν άκρως ανταγωνιστική και τώρα αλλά και στο μέλλον, ένα σημείο που πονάει το switch
boulevar Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 1) Φτιαχνεις μια μετρια κονσολα 2) Πληρωνεις αυτους στο μετακριτικ να ψηφισουν τα παιχνιδια σου με 99 στα 100! 3) Πουλας εκατομμυρια κονσολες 3
zio10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 1) Φτιαχνεις μια μετρια κονσολα 2) Πληρωνεις αυτους στο μετακριτικ να ψηφισουν τα παιχνιδια σου με 99 στα 100! 3) Πουλας εκατομμυρια κονσολες Δεν μπορεί να τους πληρώσει όλους, το metacritic βγάζει μέσο όρο από εκατοντάδες - χιλιάδες διαφορετικά reviews. Δεν κάνει μόνο του το review. 4
stereobeatbox Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Όσο θα βγάζει τις παιχνιδάρες της η Nintendo (Mario, Zelda, Metroid κτλπ), θα τα πηγαίνει καλά και στις πωλήσεις με τέτοια games να αποτελούν ταυτόχρονα ρόλο system seller. Μπράβο της και πάλι μπράβο της.
boulevar Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν μπορεί να τους πληρώσει όλους, το metacritic βγάζει μέσο όρο από εκατοντάδες - χιλιάδες διαφορετικά reviews. Δεν κάνει μόνο του το review. Οι official κρητες ηταν λιγοι, το 99 βγηκε απο τους κρητες και οχι απο τους χρηστες. Τωρα να φανταστεις μετα απο τοσο καιρο Εχει φτασει στο 97 μετα απο 108 κριτηκες ενω το user score ειναι 8,4 μετα απο 9.500 ατομα. Στην αρχη ηταν περιπου 30 εαν θυμαμαι καλα που το ειχαν ολοι στο 99, ενω ειχε FPS drop σε καθε μαχη η οταν εβρεχε, μονο και μονο για αυτο εγω θα το ερειχνα στο 8 και ας ηταν τελειο στα υπολοιπα (που δεν ηταν). Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2017 από boulevar 2
vargas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Προσωπικά λόγω της φορητότητας του θα το παίρναμε μόνο για κενά πιτσιρίκι μην με ζαλίζει για τπτ αλλο
neogeo1982 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 δεν υπάρχει καν η κονσόλα δεν ξέρω ποια κοροϊδα την παίρνουν βασικά κάποιοι που έχουν λεφτά για πέταμα προφανώς γονείς που τους τα έχουν πρήξει τα παιδάκια τους και όσοι φαν έχουν απομείνει τον Zelda και Super Mario. Ελλάδα έχει πάει σίγουρα άπατο δεν χρειάζεται καν να δώσουν στοιχεία και νούμερα. καλύτερα αγοράζω ένα καλό τάμπλετ και θα μου μείνουν και ρέστα παρά να πάρω το Nintendo switch 3
neogeo1982 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Βασίζονται στην εορταστική περίοδο και καταλήγουν σε αυτήν την πρόβλεψη, αλλά πιστεύω δε θα επιτευχθεί. Από εκεί και έπειτα η κονσόλα της nintendo πάει καλά περισσότερο λόγω των παιχνιδιών και λιγότερο λόγω φορτικότητας. Εγώ είμαι από αυτούς που δε συμφωνώ με τη διττή φύση της κονσόλας αν και κατανοώ πλήρως την ανάγκη της νιντεντο κινηθεί εκ του ασφαλούς. Αντίθετα επιμένω ότι μία κονσόλα, καθαρά επιτραπέζια χωρίς extra κόστη για gimmick λειτουργίες με την υπάρχουσα βιβλιοθήκη και τιμή του switch θα πήγαινε καλύτερα μίας και δε θα είχε περιορισμούς στις δυνατότητες, μάλιστα θα ήταν άκρως ανταγωνιστική και τώρα αλλά και στο μέλλον, ένα σημείο που πονάει το switch αντί να βγάλουν μια δυνατή κονσόλα επιπέδου Playstation 4 xbox κτλπ πάνε και βγάζουν ένα τάμπλετ τις κακιάς ώρας με 2 χειριστήρια και γραφικά επιπέδου playstation 2. όσοι το έχουν πάρει σίγουρα είναι φαν τον Zelda και Super Mario και γενικά Nintendo fans δεν νομίζω δλδ να κέρδισε νέους οπαδούς που παράτησαν τα Xbox και τα Playstation για χάρη του Switch. Aς μείνει η Nintendo να βγάζει τα Advance και κονσόλες για παιδάκια ηλικίας έως 10-12 χρ. γιατί για παραπάνω δεν είναι. κάτι πήγαν να κάνουν με το Nintendo 64 κάποτε αλλά δεν τα κατάφεραν 6
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 δεν υπάρχει καν η κονσόλα δεν ξέρω ποια κοροϊδα την παίρνουν βασικά κάποιοι που έχουν λεφτά για πέταμα προφανώς γονείς που τους τα έχουν πρήξει τα παιδάκια τους και όσοι φαν έχουν απομείνει τον Zelda και Super Mario. Ελλάδα έχει πάει σίγουρα άπατο δεν χρειάζεται καν να δώσουν στοιχεία και νούμερα. καλύτερα αγοράζω ένα καλό τάμπλετ και θα μου μείνουν και ρέστα παρά να πάρω το Nintendo switch Ζόρα. Μεγάλη ζόρα...
whoever81 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 α) Είναι αδύναμη επεξεργαστικά και πανάκριβη για αυτά που προσφέρει. Κλασσική κονσόλα Nintendo με άλλα λόγια. 200-250 ευρώ θα ήταν πιο λογικό ποσό. H Nintendo ήταν πάντα η Apple των κονσολών. β) Δεν με αφορά πλέον το φορητό hardcore gaming και I don't give a flying fuck για Mario και Zelda. Smartphones, tablets, Ps4, Xbox, PC, είμαστε καλυμμένοι. Αν μου περίσσευαν θα το έπαιρνα αλλά αμφιβάλλω ότι θα το χρησιμοποιούσα περισσότερο από το PS4 μου. Κατά τα άλλα μπράβο στη Nintendo η οποία προφανώς δεν απευθύνεται σε μένα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα