Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αναθεώρηση προς τα πάνω προχώρησε η Nintendo αναφορικά με τις πωλήσεις του Switch, λόγω των πολύ καλών επιδόσεων που σημείωσε η κονσόλα για ένα ακόμη τρίμηνο.

Έτσι, η εταιρεία προβλέπει πλέον πως θα διαθέσει περίπου 14 εκατ. συσκευές μέχρι το τέλος του Μαρτίου 2018, που σηματοδοτεί το πέρας του οικονομικού της έτους, από 10 εκατ. που ήταν η προηγούμενη εκτίμησή της.

Σε συνδυασμό με τις 2,74 εκατ. κονσόλες που πήραν τον δρόμο για την αγορά, μέσα στις 4 εβδομάδες από τον Μάρτιο, η πρόβλεψη αυτή “μεταφράζεται” στη διάθεση 16,74 εκατ. συσκευών συνολικά. Με δεδομένο πως στην περίπτωση του Wii U η Nintendo διέθεσε μόλις 13,56 εκατ. συσκευές, σε ολόκληρο το χρονικό διάστημα κυκλοφορίας του, οι πωλήσεις του Switch μέσα σε έναν χρόνο θα είναι μεγαλύτερες από τις πωλήσεις του Wii U σε 5 χρόνια.

Η Nintendo κυκλοφόρησε 2,93 εκατομμύρια Switch στο τρίμηνο Ιούλιος-Σεπτέμβριος, αυξάνοντας τον ολικό αριθμό σε 7,63 εκατομμύρια.

Link.png Site: Verge

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μεγαλύτερη κωλοτούμπα που έχω κάνει ποτέ για κονσόλα.

Φυσικά και χαίρομαι που η διαφαινόμενη πορεία της ως τώρα δείχνει να διαψεύδει οικτρά τις (δικαιολογημένες προ κυκλοφορίας) Κασσάνδρες.

Nintendo η μαμα μας.

Δημοσ.

Τι σημασια εχει τι συμβαινει στο χωριουδακι μας; Εαν παει καλα παγκοσμια αυτο σημαινει οτι θα εχει πολλα παιχνιδια και ολο και κατι θα φτανει και σε εμας εδω.
Α ειδα Switch ακομη και στην Μουρμουρα σε ενα τηλεοπτικο κανναλι (δεν θυμαμαι ποιο)

• Like 5
Δημοσ.

Τέτοια εποχή πέρσι έπεφτε τρελό κράξιμο και ότι παράτησε το Wii U αλλά και ότι το χει χάσει η Nintendo γενικώς. Θυμάμαι τις μετοχές να πέφτουν και κάτι τέτοια. Εγώ πλέον δεν θα κάτσω να παίξω το shadow of war ούτε το witcher, θέλω κάτι που να είναι fun και μηδέν άγχος. Μόνο η nintendo προσφέρει το πακέτο αυτό. 

• Like 9
Δημοσ.

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε νούμερα πωλήσεων στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι παραμένει σχετικά άπατο εδώ.

Εντάξει εδώ λογικά είναι πίσω από τις άλλες δύο αλλά πρέπει να έχει πουλήσει σχετικά καλά.

Γενικά μπράβο στη nintendo, φαίνεται πως άρεσε στον κόσμο τελικά η κονσόλα!

Δημοσ.

Είτε σου αρέσει η nintedo είτε όχι, αυτή η είδηση είναι καλή για όλους!!! Ίσως δούμε και άλλες εταιρίες να ακολουθούν τα βήματά της.

• Like 3
Δημοσ.

Πολύ ακριβό γιαυτα που προσφέρει . Το Xbox one s σαφέστατα πολύ πιο vfm

Ναι, γιατι βγηκαν και τα δυο την ιδια περιοδο...

Δημοσ.

Μονο εμένα μου φαίνεται μια ανούσια και βαρετή αλλα και ακριβή συσκευή?!

Ανούσια και βαρετή δεν θα την έλεγα , καινοτόμα ναι.

Ακριβή μαζί σου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...