bill2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 όλες οι εταιρίες στο adsl ίδιες είναι δεν έχουν καμία διαφορά
Markantonis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Η Nova τι λέει σαν σταθερή τηλεφωνία; Έχει καθόλου προβλήματα; Σκέφτομαι να πάρω την προσφορά της μιας και με μισό ευρώ παραπάνω δίνει τα ίδια ακριβώς με τον (Π)ΟΤΕ συν αρκετά κανάλια.
bill2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 καλη είναι αλλα καλύτερα ρωτα γειτονες σου
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 On 8/11/2017 at 1:35 AM, Markantonis said: Τι εννοείς "και μέσα από το ρουτερ"; Πως μπορώ να το κάνω; Δεν είναι το ίδιο με Ethernet ? Μου τηλεφώνησαν παρεμπιπτόντως από τον (Π)ΟΤΕ και μου έκαναν την ίδια προσφορά που έχω με 2 ευρώ παραπάνω. Τρελοί είναι μάλλον... εσυ μαλλον τις ταχυτητες τις ειδες με speedtest.εγω σου ειπα να μπεις μεσα στο ρουτερ και να σηκωσεις την σελιδα με τα χαρακτηριστικα της γραμμης.attenuation/margin/data rate.Μονος σου ειδες οτι κατεβασες παραπανω με ethernet απο οτι με wifi.απλα μεσα απο τον ρουτερ θελουμε το sync για να δουμε στα ποσα συγχρονιζεις.και εννοειται οτι στο speedtest παιζει ρολο αν εισαι με ethernet ή wifi. On 8/11/2017 at 4:16 AM, bill2015 said: όλες οι εταιρίες στο adsl ίδιες είναι δεν έχουν καμία διαφορά αλλαζουν τα dslam,το cpe στον πελατη και τα Profiles του καθε παροχου. On 12/11/2017 at 1:43 AM, Markantonis said: Η Nova τι λέει σαν σταθερή τηλεφωνία; Έχει καθόλου προβλήματα; Σκέφτομαι να πάρω την προσφορά της μιας και με μισό ευρώ παραπάνω δίνει τα ίδια ακριβώς με τον (Π)ΟΤΕ συν αρκετά κανάλια. αν εχεις καλο χαλκο συνηθως θα παιξεις με ολες τις εταιρειες καλα.ΣΥΝΗΘΩΣ γιατι υπαρχουν και αλλα μικρα παρατραγουδα On 12/11/2017 at 9:25 AM, bill2015 said: καλη είναι αλλα καλύτερα ρωτα γειτονες σου οτι καποιος παιζει καλα στην ιδια πολυκατοικια δεν σημαινει οτι θα παιξει και αυτος.μπορει ο χαλκος που θα παρει να ειναι προβληματικος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα