Markantonis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Τελειώνει η σύνδεση σταθερής και Ίντερνετ που έχω στον ΟΤΕ και μπορεί να σας εκπλήσσει αλλά είμαι πολύ δυσαρεστημένος από το Ίντερνετ μέσω wifi (μέσω Ethernet δεν το χρησιμοποιώ, οπότε δεν ξέρω) διότι και κάνει συνέχεια διακοπές και σκαμπανεβάσματα με εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες (εχθές έπιανε 5,68 ενώ είναι 24αρι που περιμένεις τουλάχιστον 10 με μέγιστο να πιάνω το 11αρι). Έχω μιλήσει επανειλημμένα με υπαλλήλους θέτοντας το θέμα αλλά χαμένος χρόνος. Ποια εταιρία θα προτείνατε; Μένω Θεσσαλονίκη.
koystado Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 όχι ότι θα πάρω το μέρος του οτε αλλά όταν συνδέεσαι με wifi δεν μπορεις να τον κατηγορήσεις ευθέως
panos0100 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Βαλε αυτή που έχω και εγώ Cyta εμεινα χωρις ιντερνετ 1 μηνα λογω αλλαγης καλωδιου του ΟΤΕ γιατι αυτον περιμεναμε αλλα στον λογαριασμο με βαλανε μονο 5Ε να πληρωσω
Knight of Mercy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Τελειώνει η σύνδεση σταθερής και Ίντερνετ που έχω στον ΟΤΕ και μπορεί να σας εκπλήσσει αλλά είμαι πολύ δυσαρεστημένος από το Ίντερνετ μέσω wifi (μέσω Ethernet δεν το χρησιμοποιώ, οπότε δεν ξέρω) διότι και κάνει συνέχεια διακοπές και σκαμπανεβάσματα με εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες (εχθές έπιανε 5,68 ενώ είναι 24αρι που περιμένεις τουλάχιστον 10 με μέγιστο να πιάνω το 11αρι). Έχω μιλήσει επανειλημμένα με υπαλλήλους θέτοντας το θέμα αλλά χαμένος χρόνος. Ποια εταιρία θα προτείνατε; Μένω Θεσσαλονίκη. Ατυχώς η άποψη που έχεις σχηματίσει δεν ευσταθεί. Οπως ήδη σου απάντησε φίλος παραπάνω η ασύρματη σύνδεση δεν είναι απόλυτο κριτήριο. Οχι ότι οι συνδέσεις του Π(ΟΤΕ) είναι και οι πλέον αξιόπιστες απο άποψης ταχύτητας αλλά προφανώς οι μετρήσεις σου πρέπει να γίνουν με Ethernet (δηλ. καλώδιο). Μπορεί να έχεις απόσταση ή εμπόδια μεταξύ router και ασύρματης κάρτας, να εκπέμπουν μερικοί γείτονες στο ίδιο κανάλι, να μην έχεις ασχοληθεί με "σετάρισμα" της κάρτας σου ή ακόμα και αναβάθμιση drivers. Επειδή όπου κα να πάς, ελάχιστες οι εξαιρέσεις ακόμα, απο τον ίδιο χαλκό θα περάσει το σήμα σου, αν υπάρχει πρόβλημα θα το ξαναβρείς μπροστά σου. Ισως χρειάζεσαι ενα repeater (φτηνό), ίσως έλεγχο καναλιού εκπομπής (δωρεάν) ή σετάρισμα router, άρχισε απο αυτά και βλέπεις. Υποθέτω ότι έχεις ζητήσει μέτρηση σήματος στην είσοδο της παροχής και δεν έχεις διαπιστώσει διαφορές, διαφορετικά ελέγχεις και την εσωτερική καλωδίωση.
bill2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 πρωτα θα έλεγα ανέβσε τα στοιχεία πόσο συχρονίζεις μόνο μέσα αόι το ρουτερ και ισως να δοκίμαζες αυτο που ειπαν και οι υπολοιποι παραπάνω να κάνεις έλενχο ταχύτητας καλωδιακά
Markantonis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ιδίως εχτές τα πήρα όταν 2 μέτρα από το ρούτερ και χωρίς εμπόδιο μου έβγαλε το 5,68 Θα τα κοιτάξω όλα αυτά που μου είπατε. Θα πάρω ξανά και στον (Π)ΟΤΕ για επανέλεγχο.
panos30x Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Φιλε με wifi παντα εχει χαμηλή Ταχύτητα.. κοιταξε καλοδιοση στο σπιτη. Και τριτον ποσο ειναι αποσταση απο το αστικο κετρο..
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ιδίως εχτές τα πήρα όταν 2 μέτρα από το ρούτερ και χωρίς εμπόδιο μου έβγαλε το 5,68 Θα τα κοιτάξω όλα αυτά που μου είπατε. Θα πάρω ξανά και στον (Π)ΟΤΕ για επανέλεγχο. σορρυ που θα το πω χυμα αλλα κολλησες εσυ με το wifi.κανε με καλωδιο.και λογικο ειναι ο τεχνικος να μην σε βοηθαει.δεν ειναι εκει για να σου λυσουν τα θεματα με το wifi σου.μπορει η συσκευη σου για 1002 λογους να μην κατεβαζει παραπανω. 2
heavyrain Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ιδίως εχτές τα πήρα όταν 2 μέτρα από το ρούτερ και χωρίς εμπόδιο μου έβγαλε το 5,68 Θα τα κοιτάξω όλα αυτά που μου είπατε. Θα πάρω ξανά και στον (Π)ΟΤΕ για επανέλεγχο. Γιατι εχω την εντυπωση οτι αυτες τις ταχυτυτες τις βλεπεις και μας τις λες απο speedtest... δεν εχει κανενα νοημα η συζητηση μεχρι να δωσεις στοιχεια απο εντος του ρουτερ 1
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 ακομα και να συγχρονιζει πχ στα 10 και να κατεβαζει 5 πρεπει η δοκιμη να γινει με ethernet.αλλωστε ξερουμε οτι τα ρουτερ τον παροχων ειδικα κατι vdsl δεν πολυτερματιζουν στο wifi ευκολα.
Markantonis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Με ethernet : Download 10.29 Upload 0.80
bill2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 ειδες οτι έχεις ίδια ταχύτητα με το συχρονισμό ; το wifi έχει απώλειες
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Με ethernet : Download 10.29 Upload 0.80 οπως ειδες με ethernet παιζεις πολυ καλυτερα.στο wifi μπορει να φταιει το καναλι μπορει οι Drivers της ασυρματης καρτας μπορει παρεμβολες μπορει 1002.επισης πες μας καιμεσα απο το ρουτερ ποσο συγχρονιζεις να δουμε αν ειναι φυσιολογικο αυτο που κατεβαζεις εστω και απο speedtest με βαση αυτο που συγχρονιζεις.
Markantonis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 οπως ειδες με ethernet παιζεις πολυ καλυτερα.στο wifi μπορει να φταιει το καναλι μπορει οι Drivers της ασυρματης καρτας μπορει παρεμβολες μπορει 1002.επισης πες μας καιμεσα απο το ρουτερ ποσο συγχρονιζεις να δουμε αν ειναι φυσιολογικο αυτο που κατεβαζεις εστω και απο speedtest με βαση αυτο που συγχρονιζεις. Τι εννοείς "και μέσα από το ρουτερ"; Πως μπορώ να το κάνω; Δεν είναι το ίδιο με Ethernet ? Μου τηλεφώνησαν παρεμπιπτόντως από τον (Π)ΟΤΕ και μου έκαναν την ίδια προσφορά που έχω με 2 ευρώ παραπάνω. Τρελοί είναι μάλλον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα