Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω μου εβγαλε προτινομενη φιλη μια κοπελα που απλα ετυχε να παει 2 φορες στο καφε που δουλευε χωρις κανενα κοινο φιλο ουτε αλλο ενδιαφερον. (GPS tracking)

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν γίνεται να είναι σύμπτωση το ότι μιλάς για ένα θέμα και τσουπ(!) την επόμενη φορά που ξεκλειδώνεις το κινητό σου και ανοίγεις το browser έχεις φάει την διαφήμιση πρώτη πρώτη πάνω στην οποιαδήποτε σελίδα έχει διαφημίσεις.

Γνωρίζουμε για τo Google remarketing και τα remarketing tags. Λόγω του αντικειμένου της δουλειάς μου, έχω δουλέψει με αυτά και έχω χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο αλγόριθμο σε πολλές ιστοσελίδες ο οποίος "παρακολουθεί" τη συμπεριφορά του χρήστη για να τον ακολουθεί αυτό που ψάχνει, σίγουρα το Facebook, με τόσες άδειες που του δίνουμε κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής, έχει άδεια να μας ακούει και το χρησιμοποιεί με "πάντρεμα" των υπηρεσιών της Google και όχι μόνο.

Δημοσ.

Πριν μισή ωρα, αφού διάβασα το θέμα, άρχισα να λέω ότι θέλω να αγοράσω παπούτσια.

Τώρα εμφανίστηκε διαφήμιση παπουτσιών...

Δημοσ.

Στάνταρ ακούει.Χωρις να έχω κάνει αναζήτησή σε καμία εφαρμογή,κουβέντιαζα για ανταλλακτικά αυτοκινήτων.Μετα από 2 μέρες μου έβγαζε χορηγούμενες ανταλλακτικών.Ειτε για εφαρμογές,είτε για μαγαζιά.

Δημοσ.

Θα είχε ενδιαφέρον να υπολογίσει κάποιος την πιθανότητα να γίνει αυτό. Πόσες φορές μιλάτε για κάτι και δεν βγάζει σχετική διαφήμιση;

Πόσες φορές σας έχει τύχει να πληκτρολογείτε μία λέξη και στην ίδια στιγμή να την ακούτε στο ραδιόφωνο ή την τηλεόραση;

Δημοσ.

Κάντε ένα πείραμα. Ηχογράφησε μια λέξη από την συγκεκριμένη εταιρία, μάρκα κτλ (πχ. Νοκια) κ βάλτε το σε repeat. Αφήστε το κινητό στην άκρη για μια μέρα κ τσεκάρετε μετά το φβ.

Αν δεν υπήρχε αυτό το άρθρο δεν θα είχε και κανένας θέμα.Με το που βγήκε,ξαφνικά όλοι έχουν θέμα

Αν δεν υπήρχαν τρομοκράτες δεν θα είχαμε θέμα. Βγήκαν ξαφνικά κ όλοι έχουμε. Γιατί ρε γμτ άραγε

• Like 5
Δημοσ.

Τραγικό, αλλά αναμενόμενο.

Και το μικρόφωνο και την κάμερα και ότι άλλο θέλει θα ανοίγει προκειμένου να μαζέψει πληροφορίες για τον χρήστη.

Δημοσ.

Ακούγεται αστείο σε πολλούς αλλά έχει συμβεί σε συζήτηση που είχα περπατώντας στο δρόμο (!) με φίλο μου και με θέμα τον ...βασιλικό πολτό (!!!) το βράδυ της ίδιας ημέρας να του εμφανίσει σχετικό ad.

Θα μπορούσε κάποιος να το πει σύμπτωση αλλά για ένα τόσο ειδικό προϊόν που ούτε το είχε αναζητήσει ξανά στο παρελθόν αλλά και δεν θεωρείται "καθημερινό" μας προκάλεσε τρομερή έκπληξη και το είχαμε συζητήσει τότε μεταξύ σοβαρού και αστείου. Go figure.

ΥΓ - η εφαρμογή ξηλώθηκε άμεσα. :)

Δημοσ.

Πριν δυο μερες συζηταγαμε με κατι φιλους τις αηδιες, τις ανακριβειες και τα οτι να ναι σχολια απο ημιμαθεις και παπαγαλους, που γραφονται σε φορουμ, fb και αλλα μεσα γενικοτερα...

Σημερα μπηκα fb και τσουπ μου πεταξε το link αυτου το νηματος και του αλλου για το τουνελ του Musk....

Ελεος?

Δημοσ.

Γουσταρ!! Δεν χρειαζεται καν να πληκτρολογησω για αυτο που θελω.. σαν να εχω προσωπικο ai. Και δεν το λεω ειρωνικα. Αφου το εχουμε αποδεχτει οτι δεν υπαρχουν πλεον προσωπικα δεδομενα και δεν εχω να κρυψω τπτ εμενα μου φαινονται πολυ χρησιμα ολα αυτα.

Δημοσ.

Θεωρώ σίγουρο πως τσιμπάει και χρησιμοποιεί λέξεις κλειδιά από το μικρόφωνο των συσκευών. Έχει τύχει σε εμένα αλλά και σε άτομα της παρέας να συζητάμε για κάτι και τσουπ μετά διαφήμιση. Όχι μόνο στο FB αλλα και στο Aliexpress, DX κτλ. Προσωπικά έχω απενεργοποιήσει την πρόσβαση στο μικρόφωνο, σε κάμερα & GPS σε εφαρμογές που ήθελα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...