kajwbtfe Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Με βάλατε στη πρίζα να το δοκιμασω.Θα λέω χαζεύοντας το κινητό ότι θέλω ένα μπλε ελέφαντα...Για να δούμε.. 2
stefanos_th Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 μια μερα ελεγα σε εναν φιλο μου οτι πειναω, και πεταξε διαφημηση για ντελιβερη.
deadmoon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Γιατι απλα ο κοσμος δεν παραταει αυτο το καρκινωμα, και απλα καθεται και επιβεβαιωνει οτι οντως συμβαινει αυτο το ανηθικο φαινομενο? 1
deadmoon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Σας τα ελεγε ο Federer Ο Federer εχει πει πολλες προφητειες φιλε. 5
orck Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Ο Federer εχει πει πολλες προφητειες φιλε. Ποιο πολλες απο την γεροντισα της Ελευθερης Ωρας; Δεν νομιζω. Ολες κουβα αλλα απο προφητειες η παραγωγικοτητα εχει χτυπησει κοκκινο.
Devil9697 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Εμένα παντως έχει τύχει ουκ ολίγες φορες να μιλαω για κάτι και χωρις οχι απλα να το ψαξω αλλα να το γραψω καπου η οτιδήποτε και να μου το διαφημίζει. Αρα τους πιστεύω.δεν το κάνουν!
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 ισχύει... είμαι καυλωμένος και μου βγάζει μουνι@... 1
zio10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Ναι το πιο πιθανο να ειναι αληθεια οτι εφαρμοζουν τεχνολογια κατασκοπιας αξιας δισεκατομμυριων , παρακολουθοντας τις συνομιλιες περιπου 1 δισεκατομμυριου ανθρωπων για να διαφημισουν στοχευμενα καποια προιοντα με το αμφιβολο αποτελεσμα να εχουν κερδος απο την πωληση προιοντων σε χρηστες τηλεφωνων που θα εχουν εκνευριστει ετσι και αλλιως απο την χωρις φανερο λογο διαφημηση που ελαβαν. Ενω η αντιθετη περιπτωση του να ανεβαζουν διαφημησεις στην τυχη με μηδενικο κοστος και με οσο κερδος προκυψει απο την συμπτωματικη επιτυχια... ειναι φανερα παραλογο !!! Αφού την αναγνώριση φωνής την έχουν ήδη, τζάμπα τους βγαίνει Το ότι έφτασαν στο σημείο να διαψεύσουν μία θεωρία συνωμοσίας με ξεπερνά. Και διαβάζοντας τα σχόλια μάλλον σε λίγο καιρό οι ψεκασμένοι θα έχουν κόμμα στη βουλή. Oh wait. Τόσο απίθανο είναι; Αφού από τις διαφημίσεις ζουν!
panira Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Και σε΄μενα εχει τυχει αρκετες φορες χωρις ομως να το δωσω σημασια εκτος απο τωρα. Δεν μου φαινεται καθολου δυσκολο για εταιρεια δις σε αξια να μην μπορει να φτιαξει λογισμικο που καταλαβαινει διαφορα keywords , σε οποια γλωσσα και να΄ναι αυτα 2
zio10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Από τη στιγμή που γράφεις - διαβάζεις κάτι ή κάνεις μια αναζήτηση και την επόμενη στιγμή βλέπεις τις σχετικές διαφημίσεις γιατί μας φαίνεται τόσο περίεργο να κάνουν το ίδιο και με τη φωνή; 2
GrandGamer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Συγγνώμη αλλά η διάψευση απαιτεί και αποδείξεις. Δεν ισχύει το "το είπα εγώ άρα ισχύει!". Που είναι αυτές οι αποδείξεις λοιπόν;
zio10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Συγγνώμη αλλά η διάψευση απαιτεί και αποδείξεις. Δεν ισχύει το "το είπα εγώ άρα ισχύει!". Που είναι αυτές οι αποδείξεις λοιπόν; Πρότερος έντιμος βίος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα