lasge Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα στην ομορφη παρεα.. κατοχος μιας καινουργιας μητρικής aorus oultra gaming z370 και " αναμένοντας τον 8600κ" εχω την εξης απορια: σκεφτομαι αναμεσα σε δυο ψύκτρες την cryoring r1 universal και την noctua nh-d15 το θεμα δεν ειναι ποια αποδιδει αλλά αν θα χωρεσει η καρτα γραφικων στην πρωτη pci απο θεμα καλαισθησίας..αν δεν χωραει μαλλον σκεφτομαι την υδροψυξη..η καρτα μου ειναι μια gtx 1060 6gb της aorus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasge Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Οπως το εψαξα νομιζω οτι τις περνει και τις δυο οριακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsamoy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Η noctua έχει στη σελίδα της αναλυτική λίστα με όλες σχεδόν τις motherboard της αγοράς για τις ψύχτρες της. Μπες και ψάξε τη δική σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasge Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Παιδια ευχαριστω για τις απαντήσεις αλλα κατέληξα στο συμπερασμα της υδροψυξης για πολλούς και διάφορους λόγους και ο πρωτος ειναι να μην μου κρύβει χωρο μεσα.. βέβαια την απόφαση την πείρα έχοντας λύσει ενα full tower της thermal take ( armor black συναισθηματική αξία) για να το βαψω μεσα και αποφασισα να θυσιασω το πανελ πανω που εχει με τα audio kai usb ωστε να προσαρμοσω μια corsair ανοίγοντας και άλλες τρυπες με τα ανεμιστηρια να εισαγουν αερα σε εξωτερική διαταξη Η μόνη ανασφάλεια μου ειναι τα ζουμιά σε θεμα προβληματικής παρτιδας αλλα θα το ξεπεράσω παρατηρώντας το εξονυχιστικά κάθε στιγμή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα