Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 μήνες μετά...
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Σας έχει τύχει να σας ζητήσουν επανεξέταση σε μαγνητική εγκεφάλου? Μου είπαν και καλά ότι ήθελαν να πάρουν πιο λεπτές τομές και διαφέρει σε μερικούς ανθρώπους κτλ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/03/2018 στις 11:19 ΜΜ, Giotasps είπε

Καλησπέρα σας! Σας έχει τύχει να σας ζητήσουν επανεξέταση σε μαγνητική εγκεφάλου? Μου είπαν και καλά ότι ήθελαν να πάρουν πιο λεπτές τομές και διαφέρει σε μερικούς ανθρώπους κτλ.

προχτες εκανα....δεν ζητησαν επανεξεταση   γιατι ημουν καθαρος...ομως σε διπλανο ατομο με επιληψια το ζητησαν και θα κανει για 3η φορα μαγνητικη  εγκεφαλου,οποτε ειναι αναλογα την παθηση μαλλον.

Δημοσ.
Στις 19/3/2018 στις 11:19 ΜΜ, Giotasps είπε

Τι εννοείς επανεξέταση; Την ίδια μέρα; ; ; 
Ή απλά μετά από πχ 3 μήνες ξανά; 

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, koulouri είπε

και εγω πριν 1 μηνα γυρω στα 15...
αναλογα το σκιαγραφικο που θα σου γραψει ο γιατρος!

Τα 15 τα πλήρωσες σε ιδιωτικό διαγνωστικό;

Δημοσ.

Η συμμετοχή είναι το 25% της λιανικής τιμής του φαρμάκου +1 ευρώ υπέρ του εοπυυ. Τα πληρώνεις στο φαρμακείο όταν δώσεις την συνταγή. Οποταν η συμμετοχή εξαρτάται από την τιμή. Υπάρχουν σκιαγραφικα με 6 ευρώ συμμετοχή και άλλα με 19 ευρώ συμμετοχή. Για να ξέρεις από πριν, το λέει η συνταγή επάνω "συμμετοχή ασθενούς........ Ευρω"  σε αυτή την τιμή θα προσθέσεις 1 ευρώ 

Προσοχή δεν γίνεται έτσι σε όλα τα φάρμακα, μόνο στα σκιαγραφικα. Τα υπόλοιπα έχουν τιμές αναφοράς και μπλέκει το ζήτημα 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Τα 15 τα πλήρωσες σε ιδιωτικό διαγνωστικό;

σε ιδιωτικό! 

σε δημόσιο δε μπορώ να σου πω με 100% σιγουριά αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στις πολλές φορές που έχω κάνει, έχει τύχει να μου πουν:

Αν σας έχει γράψει σκιαγραφικο ο γιατρός να μας το φέρετε! 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, koulouri είπε

σε ιδιωτικό! 

σε δημόσιο δε μπορώ να σου πω με 100% σιγουριά αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στις πολλές φορές που έχω κάνει, έχει τύχει να μου πουν:

Αν σας έχει γράψει σκιαγραφικο ο γιατρός να μας το φέρετε! 

Εννοω, αυτά τα χρήματα που έδωσες ήταν συνολικά και για την τομογραφία και το σκιαγραφικο; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Εννοω, αυτά τα χρήματα που έδωσες ήταν συνολικά και για την τομογραφία και το σκιαγραφικο; 

οχι,
για την μαγνητικη ηταν αλλα 35€
αλλα μου κρατησαν 40 τελικα ( δε ξερω γιατι, δε ρωτησα )
επισης εχει διαφορα το κοστος της μαγνητικης, αρα και το κοστος της συμμετοχης ( δηλαδη το ποσο που θα πληρωσεις )
αναλογα με το σημειο του σωματος που θα κανεις την μαγνητικη!

• Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σε όλους.

πρέπει να κάνω μαγνητική τομογραφία στο χέρι μου, ώμο συγκεκριμένα και επειδή έχω κλειστοφοβία θα ήθελα κάποιος να μου πει αν ξέρει για ανοιχτούς τομογράφους σε κάποιο ιατρικό ιδιωτικό κέντρο. και γενικά τι συστήνετε από την εμπειρία σας; μου είπαν για το ιατρόπολις Χαλανδρίου ότι είναι καλό αλλά έχει τεράστια αναμονή και κακή εξυπηρέτηση

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Misirlou είπε

Γνωρίζει κάποιος μετά τη μαγνητική με σκιαγραφικό πόσο θεωρείτε το άφθονο νερό που λένε ότι πρέπει να πίνεις;;

Όσες φορές έχουμε κάνει οικογενειακώς μαγνητική (ο πατέρας λόγω καρκίνου αρκετές) μας έλεγαν αν μπορούμε 2 λίτρα νερό μέσα σε 24 ώρες από την ώρα που τελειώνεις την εξέταση. Γενικά όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο για να αποβληθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το σκιαγραφικό από τον οργανισμό.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...