26ska Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Σορυ ρε παιδια τι προβληματα εχετε και κανετε μαγνητικες εγκεφαλου και μαλιστα καποιοι απο σας τοσο συχνα?Ελπιζω να μην ειναι σοβαρο...
xgol Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Έξυπνος είναι χάχα... 350 το μήνα σκάω στον ικα για τους τεμπέληδες άιντε, όσες εξετάσεις θέλω θα κάνω αφού δουλεύω σαν μαύρος του 1900. Οι τεμπεληδες ποιοι ειναι?
Curtis76 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 τι γινεται εδω ρε παιδα?? ολοι μαγνητική κάνουμε?? σκιαγραφικό απαιτείται για να φανουν ενεργες φλεγμονές διαφορετικά βλέπεις το παρελθον. Νομίζω ότι απαιτείται πάντα. Προσωπικά παντα με παιρνει ο υπνος εκει μεσα Σορυ ρε παιδια τι προβληματα εχετε και κανετε μαγνητικες εγκεφαλου και μαλιστα καποιοι απο σας τοσο συχνα?Ελπιζω να μην ειναι σοβαρο... Ελα ντε .αστο εχουμε τα δικα μας φορουμ εμεις, τι το μπλεκουμε το ισομνια εδω είναι για να ξεχνιομαστε. Θα διαβασω για αφυγραντήρα τώρα Έξυπνος είναι χάχα... 350 το μήνα σκάω στον ικα για τους τεμπέληδες άιντε, όσες εξετάσεις θέλω θα κάνω αφού δουλεύω σαν μαύρος του 1900. Μπα νομίζω ότι ειναι και για συνταξη. Οι κρατήσεις δεν ειναι ανταποδοτικές , πληρώνεις και για τους ανεργους που δεν μπορουν να πληρωσουν, εκτος και αν δε θες κρατος προνοιας. Υπαρχουν και τετοια, πχ ΗΠΑ. Λοιπον εμεις μπορει να πληρωνουμε μονο συμμετοχη οταν παμε σε ιδιωτικό αλλά το ιδιωτικο για καθε μια MRI χρεώνει 500€ τουλάχιστον το ΙΚΑ. Βασικά το κρατος τους κανει μαγκες τους ιδιωτες. Με τοσα λεφτα που τους πληρώνει θα είχε αγορασει απειρους τομογραφους τοσα χρονια, αλλα μαλλον δε θελει.
vairass Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Οι τεμπεληδες ποιοι ειναι? Όσοι πίνουν φραπέ και εγώ δουλεύω σαν τον αράπη τι γινεται εδω ρε παιδα?? ολοι μαγνητική κάνουμε?? σκιαγραφικό απαιτείται για να φανουν ενεργες φλεγμονές διαφορετικά βλέπεις το παρελθον. Νομίζω ότι απαιτείται πάντα. Προσωπικά παντα με παιρνει ο υπνος εκει μεσα Ελα ντε .αστο εχουμε τα δικα μας φορουμ εμεις, τι το μπλεκουμε το ισομνια εδω είναι για να ξεχνιομαστε. Θα διαβασω για αφυγραντήρα τώρα Μπα νομίζω ότι ειναι και για συνταξη. Οι κρατήσεις δεν ειναι ανταποδοτικές , πληρώνεις και για τους ανεργους που δεν μπορουν να πληρωσουν, εκτος και αν δε θες κρατος προνοιας. Υπαρχουν και τετοια, πχ ΗΠΑ. Λοιπον εμεις μπορει να πληρωνουμε μονο συμμετοχη οταν παμε σε ιδιωτικό αλλά το ιδιωτικο για καθε μια MRI χρεώνει 500€ τουλάχιστον το ΙΚΑ. Βασικά το κρατος τους κανει μαγκες τους ιδιωτες. Με τοσα λεφτα που τους πληρώνει θα είχε αγορασει απειρους τομογραφους τοσα χρονια, αλλα μαλλον δε θελει. Ποιο κράτος ρε φίλε ; στα κόλπα μέσα είναι όλοι έπειτα από συνεννόηση να πάρουν την μαρμίτα, μην ψαρώνεις.
xgol Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Αγαπητέ νεοελληνα που η κουτοπονηρια σου συγκρίνεται μονο με την ιδιοτέλειά σου. Δικαιουσαι να κανεις δωρεαν τις εξετασεις που χρειάζεται να κανεις, δε δικαιούσαι να κανεις τις εξετασεις που ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως χρειαζεται να κάνεις. Το να επισκεπτεσαι γιατρους μονο κ μονο για να βρεις καποιον να σου γραψει την εξεταση που ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως χρειάζεται να κανεις θα συντελεσει με μαθηματικη ακριβεια, το να μη μπορεσεις στο μελλον να κανεις εξετασεις ή να λαβεις θεραπεία που θα ειναι απαραιτητες για τη ζωη τη δική σου ή/και των συγγενων σου. Αν θεωρεις πως οι ιατροι βαριουνται να σου γραψουν τις εξετασεις ή αρχιζες τα κλασικά "εγω σας πληρωνω" ή ενα λεπτο θα μας παρει δε περιμενω τη σειρα μου, εγω προσωπικα θα ειχα φροντισει να παρεις το μαθημα σου. Οποιος θεωρει πως γνωριζει τι εξετασεις/θεραπεια χρειάζεται και ποσο θα διαρκεσει η εξεταση, ας θεραπευσει τον εαυτό του μονος του, στερωντας μας τη χαρα της παρουσιας του σε οποιοδηποτε νοσοκομειο. Είναι καλυτερα για ολους μας. 5
defacer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Οποιος θεωρει πως γνωριζει τι εξετασεις/θεραπεια χρειάζεται και ποσο θα διαρκεσει η εξεταση, ας θεραπευσει τον εαυτό του μονος του, στερωντας μας τη χαρα της παρουσιας του σε οποιοδηποτε νοσοκομειο. Είναι καλυτερα για ολους μας. Δυστυχώς οποιαδήποτε μάχη με το υπόγειο της ανθρώπινης σκέψης είναι χαμένη από την αρχή. Εδώ κόσμος γνωρίζει πως δεν είναι καλό να κάνει εμβόλια, στις εξετάσεις θα κολλήσουμε; 2
Alex-V Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Αγαπητέ νεοελληνα που η κουτοπονηρια σου συγκρίνεται μονο με την ιδιοτέλειά σου. Δικαιουσαι να κανεις δωρεαν τις εξετασεις που χρειάζεται να κανεις, δε δικαιούσαι να κανεις τις εξετασεις που ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως χρειαζεται να κάνεις. Το να επισκεπτεσαι γιατρους μονο κ μονο για να βρεις καποιον να σου γραψει την εξεταση που ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως χρειάζεται να κανεις θα συντελεσει με μαθηματικη ακριβεια, το να μη μπορεσεις στο μελλον να κανεις εξετασεις ή να λαβεις θεραπεία που θα ειναι απαραιτητες για τη ζωη τη δική σου ή/και των συγγενων σου. Αν θεωρεις πως οι ιατροι βαριουνται να σου γραψουν τις εξετασεις ή αρχιζες τα κλασικά "εγω σας πληρωνω" ή ενα λεπτο θα μας παρει δε περιμενω τη σειρα μου, εγω προσωπικα θα ειχα φροντισει να παρεις το μαθημα σου. Οποιος θεωρει πως γνωριζει τι εξετασεις/θεραπεια χρειάζεται και ποσο θα διαρκεσει η εξεταση, ας θεραπευσει τον εαυτό του μονος του, στερωντας μας τη χαρα της παρουσιας του σε οποιοδηποτε νοσοκομειο. Είναι καλυτερα για ολους μας. παλαιοελληνα, δεν ξυπνησα μια μερα και ειπα, τι θα κανω σημερα. α, θα κανω μια μαγνητικη στο κεφαλι. εχω προβλημα για να το λεω και μου ειπε ο παθολογος μου να κανω μαγνητικη αλλα πρωτα να παω καλυτερα σε εναν νευρολογο. δεν πηρα εγω πρωτοβουλια για να κανω μαγνητικη. *εκτος αν δεν αναφεροσουν σε μενα
Pintsie Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Σορυ ρε παιδια τι προβληματα εχετε και κανετε μαγνητικες εγκεφαλου και μαλιστα καποιοι απο σας τοσο συχνα?Ελπιζω να μην ειναι σοβαρο... Όγκος στην υπόφυση. Και κανά δυο ακόμα ευρήματα. Το βρήκα έπειτα από "τυχαία" μαγνητική που μου έγραψε ο τότε ψείρας παθολόγος μου γιατί μου βρήκε υποθυρεοειδισμό σε ένα απλό τσεκ απ και όπως είχε πει "καλό είναι να εχουμε μια μαγνητική του εγκεφάλου από τη στιγμή που βρήκαμε ότι έχεις θυρεοειδή". Και από τότε έκανα κάθε ενάμιση χρόνο γιατί βρέθηκε κάτι. Μετά κάθε χρόνο, όπου βρεθηκε ο όγκος ο οποίος υπήρχε και στην πρώτη μαγνητική αλλά δεν τον ειχε δει ο παθολόγος και από πέρυσι πήγαμε στο εξάμηνο... και μαγνητική μαστών γιατί μου βρήκαν 10κάτι όγκους και ειμαι μικρη για μαστογραφία. Και από την μεχρι τωρα εμπειρία μου, την μαγνητική τη διαβάζουν καλύτερα οι ενδοκρινολόγοι και όχι οι παθολόγοι. Μακάρι να δικαιολογούσε το ικα παραπανω μαγνητικές και να έκαναν όλοι από μία. Κάθε άλλο παρά άχρηστη εξέταση είναι, όπως λέει κάποιος εδώ μέσα. 2
TitanX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Πήγαινε με ραντεβού ακόμη και σε ιδιωτικο να σε εξέταση νευρολόγος θα σου γράψει μαγνητική και θα την κάνεις επιτόπου (αν έχει ραντεβού) στο ίδιο νοσοκομείο κλινική. Κόστος ραντεβού γιατρού και συμμετοχή από το ταμείο σου
26ska Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Pintsie ότι καλύτερο σου εύχομαι με την υγεία σου.Ολα να πάνε καλά!
xgol Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ποιος ειπε οτι ειναι αχρηστη εξεταση? Προφανως και σε υποθυρεοειδισμο θα κοιταξεις υποφυση.
Pintsie Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Pintsie ότι καλύτερο σου εύχομαι με την υγεία σου.Ολα να πάνε καλά! δεν ανησυχώ. Είναι υπό έλεγχο όλα πλέον. Ευχαριστώ! το μόνο που με ανησυχούσε είναι ότι χρειάστηκε να βάλω θήκη στο δόντι κι έπρεπε να βάλω ζιρκονίου λόγω του μαγνήτη που μπάίνω συχνά. 320 ευρω. Ταντάααα! Χαχαχαχα
Curtis76 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Αγαπητέ νεοελληνα που η κουτοπονηρια σου συγκρίνεται μονο με την ιδιοτέλειά σου. Δικαιουσαι να κανεις δωρεαν τις εξετασεις που χρειάζεται να κανεις, δε δικαιούσαι να κανεις τις εξετασεις που ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως χρειαζεται να κάνεις. Το να επισκεπτεσαι γιατρους μονο κ μονο για να βρεις καποιον να σου γραψει την εξεταση που ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως χρειάζεται να κανεις θα συντελεσει με μαθηματικη ακριβεια, το να μη μπορεσεις στο μελλον να κανεις εξετασεις ή να λαβεις θεραπεία που θα ειναι απαραιτητες για τη ζωη τη δική σου ή/και των συγγενων σου. Αν θεωρεις πως οι ιατροι βαριουνται να σου γραψουν τις εξετασεις ή αρχιζες τα κλασικά "εγω σας πληρωνω" ή ενα λεπτο θα μας παρει δε περιμενω τη σειρα μου, εγω προσωπικα θα ειχα φροντισει να παρεις το μαθημα σου. Οποιος θεωρει πως γνωριζει τι εξετασεις/θεραπεια χρειάζεται και ποσο θα διαρκεσει η εξεταση, ας θεραπευσει τον εαυτό του μονος του, στερωντας μας τη χαρα της παρουσιας του σε οποιοδηποτε νοσοκομειο. Είναι καλυτερα για ολους μας. Όπως είναι εύκολο να κατηγορούμε τον νεοέλληνα που λίγο αν εχουμε ταξιδεψει ευκολα καταλαβαίνουμε ότι ακομα και με τα τοσα στραβα που έχουμε είμαστε ακομα λιγότερο ζωα απο τους περισσοτερους ξενους. Δες αμερκανους που στη τελική ζουν στη χώρα προτυπο οπως μας την παρουσιαζουν αλλά ο κοσμος έχει φτάσει πατο. Για να μην βγουμε απο το θεμα. Σαφως και οι γιατροι δε γραφουν αυτα που πρεπει γιατι εχουν οριο απο το κρατος. Αν ολα τα πρωτοκολλα λενε ότι πρεπει να κανεις εξετασεις καθε 6 μήνες και αυτοι γραφουν καθε 2 χρονια, μη νομιζεις ότι θα κατσουν να σου πουν ότι θελουν να γραψουν αλλα δε μπορουν. Θα σου πουν ότι αυτο θεωρουν σωστο, Αν το λενε στη γιαγιουλα δε θα το καταλαβει, αν το λενε σε νεο ανθρωπο που μπορει να το ψαξει και δε τρωει κουτοχορτο υπαρχει προβλημα. Τώρα γιατι τους βαζουν ορια είναι ευκολο να το βρεις. Καμια επιχειρηση δε πληρωνει εισφορες αναλογες με τα κερδη τους γιατι ετσι πιεζουν και ετσι θελουν(ανταγωνιστικότητα). Βρικσουν και κανουν. Σε λιγο δε θα πληρωνουν καθολου και θα πρεπει να κανει ο καθενας τη δική του ασφαλεια. Τοτε ομως θα εχουν ανταποδοτική ασφαλιση που σημαινει οτι ανεργοι, αρρωστοι με σοβαρες ασθενεις, εργαζομενοι με βασική ιδιωτική ασφαλιση μπορουν να πεθανουν, και θα φταινε γιατι δε προνοησαν (ετσι θα τους λενε οσοι ειναι καλα) και θα φταινε γιατι σαν νεοελληνες που είναι δουλευουν για 500€-800€ και δε φτανει για ασφαλιση. Δυστυχώς οποιαδήποτε μάχη με το υπόγειο της ανθρώπινης σκέψης είναι χαμένη από την αρχή. Εδώ κόσμος γνωρίζει πως δεν είναι καλό να κάνει εμβόλια, στις εξετάσεις θα κολλήσουμε; Αυτό καλο είναι να μη το λεμε ετσι ευκολα γιατι απο τοτε που ο κοσμος επαψε να κανει τα εμβολια γιατι δεν εχει φραγκο εχουν εμφανιστεί αρρωστιες ξεχασμενες. Δημιουργουν μοδες για να καλυψουν την αφραγκια τους και τις υποχρεώσεις τους καποιοι (κυβερνωντες). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις