*nenya* Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δεν μπορείς να λες σε κάποιον "σε ιδιωτικό θα πας και τέλος"! δεν ξέρεις αν μπορεί να διαθέσει τα χρήματα που ζητάνε... επειδή κάνω κάθε 6 μήνες μαγνητική στο κεφάλι, να ξέρεις, ότι χρεώνεσαι και με ένα φάρμακο (σκιαγραφικό). κοστίζει γύρω στα 60 ευρώ. Συνήθως μου βάζουν dotarem. Έκανα κι εγώ το καλοκαίρι μαγνητική εγκεφάλου και δεν μου έβαλαν κανένα φάρμακο [μου είπαν ότι δεν χρειάζεται πάντα]. Λογικά θα πουν στον TS αν του χρειάζεται ή όχι. [Πήγα στο Ιατρόπολις στο Περιστέρι.] 1
Pintsie Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Έκανα κι εγώ το καλοκαίρι μαγνητική εγκεφάλου και δεν μου έβαλαν κανένα φάρμακο [μου είπαν ότι δεν χρειάζεται πάντα]. Λογικά θα πουν στον TS αν του χρειάζεται ή όχι. [Πήγα στο Ιατρόπολις στο Περιστέρι.] κι εμένα κάθε φορά μου λένε "δεν θα χρειαστεί" και μπαίνουν μετά από 30 λεπτά και μου λένε θα χρειαστεί. Κάθε φορά 5 χρόνια τώρα που κάνω μαγνητικές. Πλέον τους πάω εγώ το φάρμακο και τους λέω στο τέλος θα μου το βάλετε. Έτσι κι αλλιώς το ζητάει και ο γιατρός μου να βλέπει πριν και μετά το σκιαγραφικό (στην τελευταία μου βρήκαν αγγείωμα που δεν φαινόταν χωρίς το σκιαγραφικό). Απλά είναι κρίμα να του το χρεώσουν 60άρι έτσι... Ας το έχει γράψει και στην ανάγκη μην το πάρει, ας κάνει αυτό που είπα με την επιστροφή χρημάτων αν τελικά του το βάλουν. (ας έχει φυλαγμένο τον... ποπό του δηλαδή! ) Βλέπω ότι οι μαγνητικές είναι συχνές τελευταία... :/ Βλέπω στην Θεσσαλονίκη την euromedica και λογικά έχει και βιοιατρική. Έχω κάνει και στις δύο μαγνητικές. Αθήνα έχω κάνει στο Αττικό (είναι κάπου στο Χαϊδάρι). Αν θυμάμαι καλά, το είχα πληρώσει εκεί το σκιαγραφικό κι ας είναι δημόσιο νοσοκομείο.
kathytherion Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 κι εμένα κάθε φορά μου λένε "δεν θα χρειαστεί" και μπαίνουν μετά από 30 λεπτά και μου λένε θα χρειαστεί. Κάθε φορά 5 χρόνια τώρα που κάνω μαγνητικές. Πλέον τους πάω εγώ το φάρμακο και τους λέω στο τέλος θα μου το βάλετε. Έτσι κι αλλιώς το ζητάει και ο γιατρός μου να βλέπει πριν και μετά το σκιαγραφικό (στην τελευταία μου βρήκαν αγγείωμα που δεν φαινόταν χωρίς το σκιαγραφικό). Απλά είναι κρίμα να του το χρεώσουν 60άρι έτσι... Ας το έχει γράψει και στην ανάγκη μην το πάρει, ας κάνει αυτό που είπα με την επιστροφή χρημάτων αν τελικά του το βάλουν. (ας έχει φυλαγμένο τον... ποπό του δηλαδή! ) Βλέπω ότι οι μαγνητικές είναι συχνές τελευταία... :/ Βλέπω στην Θεσσαλονίκη την euromedica και λογικά έχει και βιοιατρική. Έχω κάνει και στις δύο μαγνητικές. Αθήνα έχω κάνει στο Αττικό (είναι κάπου στο Χαϊδάρι). Αν θυμάμαι καλά, το είχα πληρώσει εκεί το σκιαγραφικό κι ας είναι δημόσιο νοσοκομείο. Δεν περίμενα να διαβάσω τοσο σχετικό θέμα και σχόλια με τη σημερινή μου μερα! Για άλλη μια φορά πήγα για μαγνητική εγκεφάλου στη βίο με συνταγή για μαγνητική μεν αλλα όχι για το σκιαγραφικά και τωρα πρέπει να πάω κάπου να μου το γράψουν να το παρω απ το φαρμακείο και να τους το πάω μέχρι την Πέμπτη ώστε να παρω τ αποτελέσματα! Όλο αυτό γιατι δεν τους έκοψε στο νοσοκομείο να μου γράψουν και το σκιαγραφικά να ξεμπέρδευω ... Απο του χρόνου θα το παίρνω εξαρχής να τελειώνουμε... 1
Pintsie Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δεν περίμενα να διαβάσω τοσο σχετικό θέμα και σχόλια με τη σημερινή μου μερα! Για άλλη μια φορά πήγα για μαγνητική εγκεφάλου στη βίο με συνταγή για μαγνητική μεν αλλα όχι για το σκιαγραφικά και τωρα πρέπει να πάω κάπου να μου το γράψουν να το παρω απ το φαρμακείο και να τους το πάω μέχρι την Πέμπτη ώστε να παρω τ αποτελέσματα! Όλο αυτό γιατι δεν τους έκοψε στο νοσοκομείο να μου γράψουν και το σκιαγραφικά να ξεμπέρδευω ... Απο του χρόνου θα το παίρνω εξαρχής να τελειώνουμε... Απλά, να ρωτάς πρώτα ποιο θα σου βάλουν. Μην σου γράψει άλλο ο γιατρός. κρίμα είναι. Εγώ τελευταία πάω μόνη μου το dotarem. Και στο Ιασώ που έκανα πριν κανά 3μηνο μαγνητική μαστών, πήγα το dotarem. Κάποια φορά μου είχαν βάλει ένα άλλο αλλά δεν το είχα γραμμένο έτσι κι αλλιώς και έκανα την "ανταλλαγή" πιο μετά. Δεν μου είχαν δώσει χρονικό περιθώριο πάντως, όπως εσένα. Ίσως το λένε απλά επειδή πας για τα αποτελέσματα να μην πηγαίνεις 2 φορές. Δεν νομίζω δηλαδή να πουν τίποτα αν πας και πιο μετά... Καλά αποτελέσματα!
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Επειδή κάνω συχνά μαγνητικές εγκεφάλου, εδώ και περίπου 7 χρόνια, όχι δεν είναι αναγκαστικό να σου βάλουν σκιαγραφικό και συνήθως το βλέπουν εκείνη τη στιγμή αν θα στο χορηγήσουν ή όχι. Επίσης, αν είσαι αλλεργικός σε κάποιες συγκεκριμένες φαρμακευτικές ουσίες (που δεν θυμάμαι ποιες είναι ακριβώς) και σου πούνε ότι χρειάζεσαι σκιαγραφικό, θα πρέπει να πάρεις κάποιο άλλο φάρμακο 24 ώρες πριν την εξέταση.
opera Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Περαστικά σας παιδιά,εμένα γιατρός πεδυ δε μου έγραφε μαγνητική γιατί τέτοια γραμμή έχουν από το υπουργείο και αναγκάστηκα να πληρώσω επίσκεψη σε ιδιώτη και μου έγραψε 2 όχι μία που ζητούσα για να καλύψει κάθε περίπτωση (σε διαφορετικά σημεία). Οπότε αν δεν έχεις δωρεάν παραπεμπτικό υπολόγισε και αυτό.
xgol Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Το οτι δε σου εγραψε μαγνητικη επειδη δε το εκρινε απαραιτητο, σου περνα απο το μυαλο?
opera Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Το οτι δε σου εγραψε μαγνητικη επειδη δε το εκρινε απαραιτητο, σου περνα απο το μυαλο? Όχι γιατί δεν ήξερε ή μάλλον έκανε ότι δεν ήξερε που να με παραπέμψει (σε άλλη ειδικότητα) για το θέμα που είχα όταν του το ζήτησα. Επίσης για το συγκεκριμένο όταν έκανε και υπηρεσίες (δε ξέρω πως τις λένε) στο νοσοκομείο άλλος γιατρός είπε "εκεί καταντήσαμε". Πως γίνεται σε αυτό το φόρουμ πάντα να φταίω και να έχω άδικο ένα περίεργο πράγμα. Και ο ιδιώτης γιατί έγραψε 2 αφού δεν ήταν απαραίτητη ούτε η μία; Εγώ μία ήθελα. Αρκετά με το off topic. Το θέμα είναι ο Άλεξ 1
vairass Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Το οτι δε σου εγραψε μαγνητικη επειδη δε το εκρινε απαραιτητο, σου περνα απο το μυαλο? Δεν γράφουν επίτηδες φίλε άσε τους μάθαμε... Μέσω εθνικής κάνω ότι εξέταση θέλω όμως. 1
Ypatia Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Nαι. Αλλά επειδη ειναι εγκεφάλου οπως σωστά ειπαν τα παιδιά θα χρειαστεις και σκιαγραφικο οποτε υπολογίζεις γυρω στα 50 ολο το ποσό. + το παραπεμπτικό
xgol Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μετά παραπονιομαστε που δεν υπαρχουν λεφτα για την Υγεία.. Ζητήστε κι αλλες αχρηστες εξετάσεις απο ιδιώτες, ξερετε καλύτερα εσείς. Ε ρε Αγγλία που μας χρειάζεται. Υ.Γ. Δε λεω οτι φταις και το σχολιο δεν απευθυνεται αποκλειστικα σε σενα. Τη νοοτροπια του Ελληναρα στηλιτευω (ειτε ως ασθενης ειτε ως γιατρος) που "ξερει καλυτερα" τι εξετασεις χρειαζονται ή που, αντιστοιχα, "ο πελατης εχει παντα δικιο". 1
opera Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μετά παραπονιομαστε που δεν υπαρχουν λεφτα για την Υγεία.. Ζητήστε κι αλλες αχρηστες εξετάσεις απο ιδιώτες, ξερετε καλύτερα εσείς. Ε ρε Αγγλία που μας χρειάζεται. Όταν θα πονάς εσύ να μη κάνεις,πληρώνω κάθε μήνα ασφαλιστικές εισφορές (που αν τα έδινα σε ιδιωτική ασφάλεια θα μου έκαναν και αέρα) και απαιτώ να έχω παροχές. 2
vairass Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Όταν θα πονάς εσύ να μη κάνεις,πληρώνω κάθε μήνα ασφαλιστικές εισφορές (που αν τα έδινα σε ιδιωτική ασφάλεια θα μου έκαναν και αέρα) και απαιτώ να έχω παροχές. Έξυπνος είναι χάχα... 350 το μήνα σκάω στον ικα για τους τεμπέληδες άιντε, όσες εξετάσεις θέλω θα κάνω αφού δουλεύω σαν μαύρος του 1900. 1
pontez2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μετά παραπονιομαστε που δεν υπαρχουν λεφτα για την Υγεία.. Ζητήστε κι αλλες αχρηστες εξετάσεις απο ιδιώτες, ξερετε καλύτερα εσείς. Ε ρε Αγγλία που μας χρειάζεται. Οντως η προληψη των Αγγλων ειναι μοναδικη. Φάρμακα μονο αν πεθαίνεις 2
kathytherion Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Απλά, να ρωτάς πρώτα ποιο θα σου βάλουν. Μην σου γράψει άλλο ο γιατρός. κρίμα είναι. Εγώ τελευταία πάω μόνη μου το dotarem. Και στο Ιασώ που έκανα πριν κανά 3μηνο μαγνητική μαστών, πήγα το dotarem. Κάποια φορά μου είχαν βάλει ένα άλλο αλλά δεν το είχα γραμμένο έτσι κι αλλιώς και έκανα την "ανταλλαγή" πιο μετά. Δεν μου είχαν δώσει χρονικό περιθώριο πάντως, όπως εσένα. Ίσως το λένε απλά επειδή πας για τα αποτελέσματα να μην πηγαίνεις 2 φορές. Δεν νομίζω δηλαδή να πουν τίποτα αν πας και πιο μετά... Καλά αποτελέσματα! Το ελπίζω, γιατι σε δυο μέρες δεν προλαβαίνω να γράψω το φάρμακο και να το πάω, θέλω όμως να παρω τ αποτελέσματα το συντομότερο γιατι έχω και μια αγωνία. Κ εμένα το ίδιο σκιαγραφικά μου χορηγούν πάντ οποτε δε νομίζω να χω πρόβλημα! Σ ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις