Alex-V Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Γνωρίζει καποιος σε ποιο νοσοκομειο αθηνας-θεσσαλονικης-λαρισας κανουν δωρεαν μαγνητικη με εοπυυ?
pontez2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Γνωρίζει καποιος σε ποιο νοσοκομειο αθηνας-θεσσαλονικης-λαρισας κανουν δωρεαν μαγνητικη με εοπυυ? (μπορώ να σου πω οτι αν έχεις "συνταγογραφημένη" εξέταση εοπυ απο ορθοπεδικό πληρωνεις μια συμμετοχή που συνηθως δε ξεπερνάει τα 30 ευρω. Και αυτο σε γνωστά ιδιωτικά κέντρα. )
Alex-V Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 (μπορώ να σου πω οτι αν έχεις "συνταγογραφημένη" εξέταση εοπυ απο ορθοπεδικό πληρωνεις μια συμμετοχή που συνηθως δε ξεπερνάει τα 30 ευρω. Και αυτο σε γνωστά ιδιωτικά κέντρα. ) Χμμμ. Το θεμα ειναι οτι θελω να κανω στο κεφαλι. Αρα καλυτερα σε εναν νευρολογο λες ε? Ενδιαφερον παντως σαν τιμη.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Σε δημόσιο νοσοκομείο να ξέρεις πως η αναμονή για μαγνητική είναι πολύ μεγάλη.
papoys1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Γιατί υπάρχει και καμία εξέταση που στο Δημόσιο δεν είναι μεγάλη η αναμονή;;;;;;;;;;; Απλή εξέταση θες σου λένε σε 2-3-4 μήνες ώστε να πας απογευματινό και να πληρώσεις. Άσε που ο μαγνητικός τομογράφος είναι συνήθως χαλασμένος για να τους στέλνουν στα δικά τους εξωτερικά ιδιωτικά κέντρα. 1
vairass Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Σε ιδιωτικό θα πας και τέλος, σε μια βδομάδα την έκανες.
dollyyy19 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 και νευρολογος και νευροχειρουργος και παθολογος και ωρλ μπορει να γραψει την μαγνητικη στο κεφαλι. 35 προ τετραμηνου η συμμετοχη 2
Pintsie Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δεν μπορείς να λες σε κάποιον "σε ιδιωτικό θα πας και τέλος"! δεν ξέρεις αν μπορεί να διαθέσει τα χρήματα που ζητάνε... επειδή κάνω κάθε 6 μήνες μαγνητική στο κεφάλι, να ξέρεις, ότι χρεώνεσαι και με ένα φάρμακο (σκιαγραφικό). κοστίζει γύρω στα 60 ευρώ. Συνήθως μου βάζουν dotarem. Αν σου γράψει γιατρός τη μαγνητική (σου βγαίνει γύρω στα 35 ευρώ η συμμετοχή), ζήτα να σου γράψει και το φάρμακο. Σε πολλά ιδιωτικά κέντρα σου λένε "δεν γράφεται και πρέπει να το πληρώσετε σε εμάς" . Αυτό, φυσικά, δεν ισχύει! Επειδή κάθε κέντρο βάζει άλλο φάρμακο, αν πας σε ιδιωτικό, ρώτα στο τηλέφωνο ποιο σκιαγραφικό θα σου βάλουν για να στο γράψει ο γιατρός σου. αν σου πουν από το τηλέφωνο ότι δεν ξέρουν, ρώτα αν μπορείς να επιστρέψεις το φάρμακο μετά και να σου δώσουν πίσω τα χρήματα που θα δώσεις για το φάρμακο (το έχω κάνει πάρα πολλές φορές). Πας δηλαδή, κάνεις την εξέταση, σε χρεώνουν 60κάτι ευρώ για το σκιαγραφικό και σου δίνουν το αυτοκολλητάκι του φαρμάκου. Πας στον γιατρό σου, στο γράφει, πας το παίρνεις από το φαρμακείο, πληρώνεις νομίζω 18-20 ευρώ τη συμμετοχή, πας εκεί που έκανες την εξέταση και τους δίνεις το φάρμακο μαζί με την απόδειξη που σου δώσαν για τα 60κάτι ευρώ που έδωσες και σου δίνουν πίσω τα 60κάτι ευρώ. Σε δημόσιο, έχω κάνει στο Αττικό πριν χρόνια. Τελευταία, έχω ακούσει ότι δεν είναι καλός ο μαγνήτης τους. Τώρα, αν ισχύει δεν γνωρίζω. Τις τελευταίες μου μαγνητικές τις κάνω στη Βιοιατρική. Έχει όμως κι εκεί αρκετό χρόνο αναμονής (κυρίως γιατί οι μέρες που βολεύουν εμένα, δεν βολεύουν αυτούς. Οπότε αν δεν κάνεις κάτι άλλο, μπορεί να σε βολέψουν οι μέρες που λένε). Ρώτα με ό,τι θέλεις. Είναι το δεύτερο σπίτι μου o μαγνήτης πλέον... 3 1
vairass Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δεν μπορείς να λες σε κάποιον "σε ιδιωτικό θα πας και τέλος"! δεν ξέρεις αν μπορεί να διαθέσει τα χρήματα που ζητάνε... επειδή κάνω κάθε 6 μήνες μαγνητική στο κεφάλι, να ξέρεις, ότι χρεώνεσαι και με ένα φάρμακο (σκιαγραφικό). κοστίζει γύρω στα 60 ευρώ. Συνήθως μου βάζουν dotarem. Αν σου γράψει γιατρός τη μαγνητική (σου βγαίνει γύρω στα 35 ευρώ η συμμετοχή), ζήτα να σου γράψει και το φάρμακο. Σε πολλά ιδιωτικά κέντρα σου λένε "δεν γράφεται και πρέπει να το πληρώσετε σε εμάς" . Αυτό, φυσικά, δεν ισχύει! Επειδή κάθε κέντρο βάζει άλλο φάρμακο, αν πας σε ιδιωτικό, ρώτα στο τηλέφωνο ποιο σκιαγραφικό θα σου βάλουν για να στο γράψει ο γιατρός σου. αν σου πουν από το τηλέφωνο ότι δεν ξέρουν, ρώτα αν μπορείς να επιστρέψεις το φάρμακο μετά και να σου δώσουν πίσω τα χρήματα που θα δώσεις για το φάρμακο (το έχω κάνει πάρα πολλές φορές). Πας δηλαδή, κάνεις την εξέταση, σε χρεώνουν 60κάτι ευρώ για το σκιαγραφικό και σου δίνουν το αυτοκολλητάκι του φαρμάκου. Πας στον γιατρό σου, στο γράφει, πας το παίρνεις από το φαρμακείο, πληρώνεις νομίζω 18-20 ευρώ τη συμμετοχή, πας εκεί που έκανες την εξέταση και τους δίνεις το φάρμακο μαζί με την απόδειξη που σου δώσαν για τα 60κάτι ευρώ που έδωσες και σου δίνουν πίσω τα 60κάτι ευρώ. Σε δημόσιο, έχω κάνει στο Αττικό πριν χρόνια. Τελευταία, έχω ακούσει ότι δεν είναι καλός ο μαγνήτης τους. Τώρα, αν ισχύει δεν γνωρίζω. Τις τελευταίες μου μαγνητικές τις κάνω στη Βιοιατρική. Έχει όμως κι εκεί αρκετό χρόνο αναμονής (κυρίως γιατί οι μέρες που βολεύουν εμένα, δεν βολεύουν αυτούς. Οπότε αν δεν κάνεις κάτι άλλο, μπορεί να σε βολέψουν οι μέρες που λένε). Ρώτα με ό,τι θέλεις. Είναι το δεύτερο σπίτι μου μαγνήτης πλέον... Ρέ κουκλε μέσω ικα σε ιδιωτικό κέντρο λέμε!! 2
Pintsie Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 κούκλΑ Και ξαναλέω: η συμμετοχή είναι γύρω στα 35 ευρώ. Βάλε και το φάρμακο που γράφω παραπάνω... Ρωτάς τον άλλον αν έχει; 2
pontez2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 To σκιαγραφικό στο γράφει ο γιατρός. Το κόστος του ειναι απο 60-75 ευρω και εσυ πληρωνεις ένα 15αρι το πολυ. Γενικά αν μπορεις να διαθέσεις 50 ευρώ, ειναι προτιμότερο να πας σε ιδιωτικο να τελειωνεις. Αλλιως ναι πας σε νοσοκομείο και περιμένεις μερικους μηνες.
Alex-V Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Παιδια δεν εχω 230 ευρω για μαγνητικη αυτη τη στιγμη, γιατι εδω στην πολη μου ειναι ενα ιδιωτικο αλλα δεν ειναι με εοπυυ. Αρα, θα πρεπει να παω σε εναν γιατρο, να μου γραψει την εξεταση και να παω σε καποια πολη που εχει ιδιωτικο με εοπυυ και θα κοστισει 30 ευρω με συμμετοχη. Αυτο μου λετε αν δεν κανω λαθος.
vairass Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 κούκλΑ Και ξαναλέω: η συμμετοχή είναι γύρω στα 35 ευρώ. Βάλε και το φάρμακο που γράφω παραπάνω... Ρωτάς τον άλλον αν έχει; Εντάξει κούκλα.. Λογικά θα βρει, αν δεν έχει και είναι ανάγκη ας βοηθήσουμε, τόσοι είμαστε εδώ μέσα έλεος. 1
pontez2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Παιδια δεν εχω 230 ευρω για μαγνητικη αυτη τη στιγμη, γιατι εδω στην πολη μου ειναι ενα ιδιωτικο αλλα δεν ειναι με εοπυυ. Αρα, θα πρεπει να παω σε εναν γιατρο, να μου γραψει την εξεταση και να παω σε καποια πολη που εχει ιδιωτικο με εοπυυ και θα κοστισει 30 ευρω με συμμετοχη. Αυτο μου λετε αν δεν κανω λαθος. Nαι. Αλλά επειδη ειναι εγκεφάλου οπως σωστά ειπαν τα παιδιά θα χρειαστεις και σκιαγραφικο οποτε υπολογίζεις γυρω στα 50 ολο το ποσό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις