Romanzo Criminale Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, μια ερώτηση ως προς τους γνώστες. Πρέπει να μάθω βασικές αρχές προγραμματισμού και java μέσα σε 1,5 μήνα ώστε να εκπονήσω πρότζεκτ (παραδίδεται αρχές του νέου έτους). Θέλω να μου προτείνετε mooc (ανοικτό και με διαθέσιμες όλες τις διαλέξεις), βιβλία(υποστηρικτικά και όχι εκμάθηση από εκεί), ώστε να βγάλω εις πέρας το πρότζεκτ. Το μόνο που βρήκα να αξίζει είναι από το Udacity το Introduction to Java. Εννοείται πως δε θα μάθω σε 1,5 μήνα, αλλά πρέπει να το εκπονήσω. Θα παίξει στοχευμένη μελέτη. Αν τελικά μου αρέσει, θα συνεχίσω με τη γλώσσα. Το πρότζεκτ δεν έχει gui. Είναι μόνο back-end dev, μιας εφαρμογής κρατήσεων (βλέπε κρατήσεις αεροπορικών) Έχει και uml στα πρώτα στάδια για τα οποία βρήκα ένα πολύ ωραίο mooc στο edX. Ευχαριστώ και παρακαλώ όχι σχόλια "δεν γίνεται μέσα σε τόσο χρόνο". Έχω επίγνωση και δεν ζητάω παπάδες.
GReaperEx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Αν δε γνωρίζεις απολύτως τίποτα περί προγραμματισμού τότε είναι σχεδόν αδύνατον. Προσπάθησε όμως, ποτέ δε ξέρεις για τι είσαι ικανός μέχρι να το κάνεις. Συγκέντρωσε τη προσπάθεια σου σε ότι έχει να κάνει με αυτό που θες να κάνεις. Δες τι ζητάει το UML και ψάχνε συγκεκριμένα για αυτά, ενδεικτικά θες να μάθεις πώς λειτουργούν οι κλάσεις και πώς να τις συντάξεις, απλή ροή προγράμματος όπως if, while, for κτλ, συναρτήσεις/μεθόδους, μεταβλητές, και όσες βιβλιοθήκες τις Java θα σου χρησιμεύσουν όπως οι Array, String, Scanner, Math κτλ. Βρες mooc μόνο για βασικές αρχές προγραμματισμού και για τη Java απλά γούγλαρε αυτά που χρειάζεσαι. Μη χαραμίσεις χρόνο σε video, δε θα σε βοηθήσουν αρκετά. 1
k33theod Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ και παρακαλώ όχι σχόλια "δεν γίνεται μέσα σε τόσο χρόνο". Έχω επίγνωση και δεν ζητάω παπάδες. https://www.valuecoders.com/?utm_source=adwords&utm_medium=search&utm_campaign=Soham-L3-Generic&gclid=Cj0KCQjwvuDPBRDnARIsAGhuAmY_p3ktyACqU5WJ-q9BCPkqsSmluqpZpaTbEfSRMTRv_z1sUiiRq5YaAtWoEALw_wcB
Romanzo Criminale Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μα δε θέλω να τη δώσω αλλού. Θέλω να την κάνω εγώ για να μάθω. Δε θα φτιάξω εμπορική εφαρμογή ώστε να χρειαστώ επαγγελματία dev. Δε νομίζω πως είναι αδύνατο, ήδη έχω φτιάξει use case, activity diagramms κτλ. Ρε σεις δε είναι κάτι φοβερό. Μάλλον θα κάνω τα mooc του udacity και μετά ό,τι κάνω θα ψάχνω να βρίσκω παρόμοια από το github για να καταλάβω τη λογική.
zenwalk23 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Του Udacity ειναι το μονο που βρισκω κι εγω απο τα γνωστα.Φυσικα και δεν ειναι αδυνατο, στην τελικη αν κολλησεις καπου υπαρχει stack overflow.Καλη τυχη. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2017 από zenwalk23
basilis5 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 εδω εισαι https://www.udemy.com/java-the-complete-java-developer-course/learn/v4/overview ο τυπος ειναι πολυ δυνατος, καμια φορα με πιανει νυστα απο το ποσο αναλυτικα τα λεει καποια. Για ενα απλο intro στο επιπεδο που θες νομιζω ειναι οτι καλυτερο απο οσα εχω δει. Παραλληλα google/ tutorialspoint/ stackexchange 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα