Προς το περιεχόμενο

nvidia 5900 - ati 9800 pro

kom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν είμαι ανάμεσα σε μία albatron 5900 turbo 256mb και μία 9800pro 128mb από e-shop

από reviews που είδα δεν έχουν και τρελές διαφορές και μάλιστα η 5900 στο o/c τα πάει πάρα πολύ καλά

τώρα με τα mb μνήμς τί γίνεται ; η 9800 θα κρατήσει με τα 128mb για μελλοντικά παιχνίδια ; το ξέρω ότι πολλοί υποστηρίζουν πώς τα 256mb δεν χρειάζονται προς το παρόν αλλά εγώ σκέφτομαι τί θα γίνει και πιό μετά

η 5900 κοστίζει από πλαίσιο 318 και η 9800 306 ( τελική τιμή και για τις δύο )

περιμένω τις άπόψεις σας.....

Δημοσ.

Τα 256ΜΒ δεν πρέπει να σε επηρεάζουν και για τα μελλοντικά παιχνίδια, τουλάχιστον όχι τόσο όσο οι shaders των καρτώ που παίζουν μεγάλο ρόλο για τα μελλοντικά παιχνίδια. Και εκεί η 9800 υπερτερεί (και αρκετά).

Δημοσ.

Αν και με πρόλαβε ο συνήθης ύποπτος, ας αναδιατυπώσω την φράση του: όταν θα φτάσει η ώρα να χρειαστούν τα 256ΜΒ έναντι των 128, η 9800 θα είναι αυτή , που θα μπορεί να παίξει τα τότε παιχνίδια με αξιοπρέπεια...

Δημοσ.

well... pame apo tin arxh.. tha to po gia XILIOSTH fora: ATI RADEON 9800!!

Ena prama pes mou! Ti se kanei na anarotiesai an h ATI tha kratisei gia ta mellodika paixnidia?

Koita: ama thes na paizeis kainouria games tha pareis 9800 an thes na pezeis palia tha pareis 5900!! Ola ta kainouria games xrisimopoioun pixel shaders 2.0. H 5900 se auton ton tomea einai Polu Piso!!!!!

Sugkritika h 5900 einai peripou 50% pio argh se pixel shaders v2.0 sto OpenGL me ARB Path.

Apo ekei kai pera einai dikia sou h apofash.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...