Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μακριά από αγγελίες, πονηροί σπρώχνουν τα ηχεία που βγάζουν κουσούρια , ότι πιο άκυρο μπορείς να αγοράσεις και επίφοβο . 

• Like 1
Δημοσ.

Πάντα θα ξεχωριστά ηχεία είναι καλύτερα από τις ηχόμπαρες..

Μα και οι ηχόμπαρες ξεχωριστά ηχεία είναι σε fix απόσταση μεταξύ τους.

Ανάλογα και την τιμή πάντα, ένας απλός τρόπος σύγκρισης είναι είναι να βλέπεις τα RMS που σου δίνουν

Δημοσ.

Ανάλογα και την τιμή πάντα, ένας απλός τρόπος σύγκρισης είναι είναι να βλέπεις τα RMS που σου δίνουν

Νομίζω ότι θα βγούμε εκτός θέματος, αλλά δεν είναι μόνο τα RMS ένδειξη για τα ηχεία.

Για εμένα πιό σημαντικό παράγοντα παίζουν τα db. Για αυτό άλλωστε ένα ζευγάρι 100W RMS στα 90db, μπορεί να έχει 150€, ενώ ένα άλλο στα ίδια RMS, αλλά στα 120db μπορεί να φτάνει τα διπλάσια.

• Like 1
Δημοσ.

μακριά από αγγελίες, πονηροί σπρώχνουν τα ηχεία που βγάζουν κουσούρια , ότι πιο άκυρο μπορείς να αγοράσεις και επίφοβο . 

Μπορει να εισαι και τυχερος οπως εγω, που πηρα ζ5500 80 ευρω δηθεν λειτουργικα που τελικα ειχαν προβλημα. Με λιγο ψαξιμο και αλλαγη σε ενα πυκνωτη, εδω και 2 χρονια δουλευουν μπομπα.

Δημοσ.

όταν αγοράζεις κάτι από αγγελία ως λειτουργικό χωρίς πρόβλημα πρέπει να είναι έτσι . Αλλιώς υπάρχουν και αγγελίες με ελαττωματικά. 

το τι σου έτυχε δεν έχει να κάνει με την τύχη αλλά με το ότι τα έβαλες με τον εαυτό σου και βάλθηκες να σώσεις τα 80 ευρώ σου.

Εκτός αν είσαι τύπος Madmax salvage dude με λερωμένο σκισμένο φανελάκι και you do that from hobby. 

• Like 3
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα ζαχαρώνω άγρια να τα τσιμπήσω.Έψαχνα για απλά ηχειάκια για το pc και το ps4.

Αχ τι μου κάνετε πάλι βραδυάτικα και είχα ορκιστεί να μην μπω στο ινσομνια ενόψει black friday.Έχω και κάτι διακοπές χριστουγέννων που πρέπει να πληρώσω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...