johnieXoX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα Lenovo Tab 2 A10-70F 10.1" WiFi (16GB) το οποίο σήμερα αρνείται να ανοίξει.. είναι ήδη 30 λεπτά στη φόρτιση, μιας και είχε αδειάσει από μπαταία, και όμως δεν λέει να δείξει τίποτα.. το θέμα είναι πως είναι αγορασμένο από amazon, οπότε και δεν έχω ιδέα τι παίζει με την εγγύηση.. οπότε τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? το στέλνω πίσω στο κατάστημα του amazon που το αγόρασα, ή πάω στην ελληνική αντιπροσωπεία? είναι αγορασμένο περίπου πέρσυ το νοέμβριο
saruman123 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Ενδέχεται να ισχύει η εγγύηση. Καλύτερα πάρε τηλέφωνο για να μην ταλαιπωρηθείς. LENOVO TECHNOLOGY B.V Λαγουμιτζή 24, Καλλιθέα 176 71 21 3008 7200 2111984507(service)
isay Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Οταν λες οτι ειναι 30 λεπτα στη φορτιση, αναβει ενδειξη οτι φορτίζει; Σε ρωτώ γιατί ξέρω περιπτώσεις που είχε χαλάσει ο φορτιστής/καλώδιο και άλλες περιπτώσεις που οι χρήστες απλα δεν εκαναν σωστά τη συνδεση. Δοκίμασε αλλο φορτιστη-καλώδιο (οτιδήποτε 5V 1Α και πάνω κάνει) και βεβαιώσου οτι συνδεεις σωστά το καλώδιο. Αν δεν ειναι κάτι τετοιο παιδικό, θελει service Υπάρχουν και αλλοι τρόποι ελεγχου, αλλά δε σε κόβω να το έχεις και θελει να εχει μπαταρία
johnieXoX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 είναι πάνω από δύωρο στη φόρτιση, και έχει δοκιμαστεί και με δύο φορτιστές και αυτόν που είχε η συσκευασία και έναν στα 2Α πες μου για τους άλλους τρόπους να δω αν μπορεί να γίνει τίποτα.. υ.γ. με τις android συσκευές είναι γεγονός πως δεν το έχω...
isay Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Αν είχε μπαταρία σύνδεση με υπολογιστή και adb. Μπλέκει το πράγμα και δεν ειναι σιγουρο. Αν εκανες τα παραπάνω και εχεις δοκιμάσει και αλλο καλώδιο τοτε ειναι καθαρά θεμα ταμπλετ (απο τη θυρα usb και μεσα) οποτε θελει μαστορα.
saruman123 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Αν είχε μπαταρία σύνδεση με υπολογιστή και adb. Μπλέκει το πράγμα και δεν ειναι σιγουρο. Αν εκανες τα παραπάνω και εχεις δοκιμάσει και αλλο καλώδιο τοτε ειναι καθαρά θεμα ταμπλετ (απο τη θυρα usb και μεσα) οποτε θελει μαστορα. Για να το δει ο υπολογιστής με το ADB πρέπει να έχει ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων USB...
johnieXoX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 το επισκευάζουν και όχι μόνο αυτό, έρχεται και το παραλαμβάνει κούριερ με δική τους χρέωση δεν το έστειλα γιατί ήθελαν να κάνω κάποιες δοκιμές και δεν το είχα μαζί μου στο γραφείο.. από αύριο..
saruman123 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ευχάριστα τα νέα. Γι'αυτό είπα να ρωτήσεις.
johnieXoX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με το service, το tablet επανήλθε.. Έπρεπε να κρατάω πατημένο το power on για κάνα λεπτό για να ξεφορτίσει ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα