Teo1303 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 .Αφου μπηκε σς PayPal αλλαξε την δικη σου διεθυνση αποστολης με την δικη του... πολυ ευκολα μπορει να βρεθει το καθικακι... Εγω θα επαιρνα τηλ την Καζαμπλανκα καμια αστυνομια και θα τους ελεγα την περιπτωση μου να το πιασουν κιολας Interpol κατευθειαν Για όλα υπάρχει λύση,θα το κοιτάξουν από τη τράπεζα κιόλας.Αν είναι να χάνεις έτσι τα λεφτά σού. Και σίγουρα θα έχει η paypal αντίγραφο από το μήνυμα μου στάλθηκε στο e-mail μου που διαγράφτηκε επίσης. Αρα χακαραν το mail σου απο κει τα κοιταξαν ολα... ρε τα @@@@@@@ τι μπορουν και κανουν στον κοσμο !!!!
Anonymousx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Το one time password στο κινητό έχει κάποια χρέωση στο paypal ? Κοίταξε στο παρακάτω link: http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-αγορές-εξωτερικού/?p=56086965
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Κοίταξε στο παρακάτω link: http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-αγορές-εξωτερικού/?p=56086965 Αυτό είναι ενα τυποποιημένο μήνυμα του παυπαλ, έτσι απαντά για να καλύπτεται νομικά σε όλες τις χώρες του πλανήτη, στην Ελλάδα τα εισερχόμενα μηνύματα sms δεν χρεώνονται από οπουδήποτε μερος του πλανήτη και αν σταλούν
Teo1303 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αυτό είναι ενα τυποποιημένο μήνυμα του παυπαλ, έτσι απαντά για να καλύπτεται νομικά σε όλες τις χώρες του πλανήτη, στην Ελλάδα τα εισερχόμενα μηνύματα sms δεν χρεώνονται από οπουδήποτε μερος του πλανήτη και αν σταλούνΓια τα μηνύματα τα 6αψήφια , χρεωνεσαι στον πάροχο κινητής με κάποιο ορισμένο ποσο??? Ή απλα είναι ενα αυτοματοποιημένο συστημα κωδικών που απλα λαμβανεις και δεν έχεις έστω σε κάποιο ποσοστο χρεωση ??? Για το security key mobile εννοώ ... Εχω γράψει σε ποσα θέματα που αφορα το PayPal και δεν μου είπε κανεις κατι!!!!
flyer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ή απλα είναι ενα αυτοματοποιημένο συστημα κωδικών που απλα λαμβανεις και δεν έχεις έστω σε κάποιο ποσοστο χρεωση ??? Για το security key mobile εννοώ ... Αυτό ακριβώς, χρέωση μηδέν... 1
Teo1303 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αυτό ακριβώς, χρέωση μηδέν... Να σαι καλά ... ευχαριστώ πολύ 1
SteveO Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Webparts δικό μου θέμα; Τι εννοείς; Δηλαδή εφόσον δεν έχω δώσω πουθενά κωδικό κτλπ;; Λοιπόν πήγα από τράπεζα σήμερα τα λεφτά τα έχουν πάρει από gearbest,μου είπαν από τράπεζα να μιλήσω με paypal,άμα δεν μ απαντήσουν να τους πω ότι θα κάνω μήνυση κτλπ. ( Δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση από gearbest και paypal)
Teo1303 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Webparts δικό μου θέμα; Τι εννοείς; Δηλαδή εφόσον δεν έχω δώσω πουθενά κωδικό κτλπ;; Λοιπόν πήγα από τράπεζα σήμερα τα λεφτά τα έχουν πάρει από gearbest,μου είπαν από τράπεζα να μιλήσω με paypal,άμα δεν μ απαντήσουν να τους πω ότι θα κάνω μήνυση κτλπ. ( Δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση από gearbest και paypal) Ωρε τι τραβας !!! Κρίμα ... έπρεπε να κανεις security key mobile .... να σου στέλνει επιπλέον κωδικο
SteveO Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Εχεις δικιο,δεν περιμενα να γινει κατι τετοιο.:/
McNerd Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 πώς ενεργώ ποιο one time password σε amazon, paypal;
flyer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201962420 https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/security/security-protections 2
vasilismf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 αφου εχεις το Tracking code της παραγγελιας, δεν μπορεις να δεις ποιος παρέλαβε μεσω της μεταφορικης; Η καλύτερη λύση ειναι να πας στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
SteveO Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Έχει τα στοιχεία,αλλά θα βρεθεί το άτομο στο Μαρόκο;
McNerd Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 στο amazon, αν δεν έχω αποθηκευμένη καμία payment method (πχ κανω delete απο το account την πιστωτική που έχω παλιότερα χρησιμοποιεήσει), και αυτό δεν είναι μια ασφαλής μέθοδος;
SteveO Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Γειά σε όλους,τα λεφτά μου τα επιστρέψαν 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα