dexterios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά,έστειλα στη paypal και gearbest καμία απάντηση.εχετε κάτι να μου προτείνετε; Αφού ήδη πηγές και από την τράπεζα το μόνο άλλο που μένει είναι να πας αστυνομία να δηλώσεις τι έγινε,ίσως η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μπορεί να βοηθήσει/κατευθύνει περισσότερο 2
NikosKallithea Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Τωρα οπως εγινε το πράγμα μονο η τράπεζα αν σε σώσει, αλλά θέλει ~20 μέρες για να απαντήσει η κάρτα στην τράπεζα 1
SteveO Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Εφόσον είμαι καλυμμένος από τη paypal δεν πρέπει να μου τα γυρίσουν πίσω; Είδα ότι έχει γίνει σε αρκετούς αυτό και πήραν τα λεφτά πίσω ????
dexterios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Εφόσον είμαι καλυμμένος από τη paypal δεν πρέπει να μου τα γυρίσουν πίσω; Είδα ότι έχει γίνει σε αρκετούς αυτό και πήραν τα λεφτά πίσω ????Αφού είπες σου απενεργοποίησαν τον λογαριασμό στο PayPal, πως θα κάνεις dispute σε ανενεργό λογαριασμό;https://www.paypal.com/us/selfhelp/article/how-do-i-close-my-paypal-account-faq1215 Λέει if you close your PayPal account, it can't be reopened
SteveO Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Για όλα υπάρχει λύση,θα το κοιτάξουν από τη τράπεζα κιόλας.Αν είναι να χάνεις έτσι τα λεφτά σού. Και σίγουρα θα έχει η paypal αντίγραφο από το μήνυμα μου στάλθηκε στο e-mail μου που διαγράφτηκε επίσης.
bilya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 κάτι άλλο to gmail το χεις κ σε συσκευή android? γιατί σε μένα αυτόματα αν συνδεθώ σε συσκευή που δεν έχω εγκρίνει μου πετά μνμ στο κινητό. 1
webparts Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Απο εδω και περα ο στηβω θα διαβαζει και τα ψιλα γραμματα σε οτιδηποτε πρεπει να πατησει agree. Καλη ζωη να εχεις..
SteveO Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Bilya ναι,τη paypal μόνο στο κινητό που δεν είχα μπει καιρό. Webparts Λίγο άκυρος στο θέμα,δεν ήταν θέμα δικό μου που μου πήραν το account,πχ και από gearbest μπορεί να έγινε ( έχει συμβεί σε 2 γνωστούς μ πριν 1 μήνα ).
heros Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ..... ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ..ΠΧ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.. και μετα μεσα μονο λιγα...100 -300 ευρω.. Κάτι άλλο τώρα μήπως στο gear έβαλες κωδικό ΟΜΟΙΟ με αυτόν του email? ή ΊΔΙΟ με αυτό του paypal... γιατι προφανώς για να σου κλείσουν τον λογαριασμο paypal ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΚΕΙ... και μετα ίσως άλλαξαν το email και για αυτο δεν πήρες ποτε email ειδοποίησης....δηλαδή το gmail μπορει να μην το χάκαραν καν..... και για καλό σου άλλαξε και το web banking αν έχεις.... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2017 από heros 2
antbyron Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Η χρεωστική δεν έχει χρήματα μέσα αλλά είναι συνδεδεμένη με κάποιον λογαριασμό και από εκεί τραβάει. Αυτο που λες γίνεται με προπληρωμένη.
heros Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Η χρεωστική δεν έχει χρήματα μέσα αλλά είναι συνδεδεμένη με κάποιον λογαριασμό και από εκεί τραβάει. Αυτο που λες γίνεται με προπληρωμένη. Εχεις δίκιο.. εννοούσα ότι στον λογαριασμο που έχεις συνδεσει κάρτα που χρησιμοποιείς για ιντερνετικές αγορές αλλά και καθημερινή χρηση....ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ..... πχ δεν μπορει εκεί να μπαίνει ο μισθός σου.... δεν μπορει εκεί πχ να σου βάζουν πληρωμές... 1
slavador Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 φιλε μου τα στοιχεια σου ηταν κλεμενα για αρκετο διαστημα δεν γινεται να κανει καποιος συναλαγη τοσο μεγαλη και μαλιστα σε διευθηνση διαφορετικης χωρας μεσα σε 1-2 μερες.απλως ειχε τα στοιχεια σου και παρακολουθουσε ποτε εκανες log in σε paypal gearbest kai email.η αστυνομια το μονο που θα κανει ειναι να σου ζητησει 100 ευρω για μηνηση τα οποια κατ εμε θα πανε στα σκουπιδια γιατι δεν προκειται να βγαλει ακρη με νομοθεσιες και ιστοριες απο αλλη χωρα.καλεσε στην paypal και προσπαθησε με την τραπεζα σου να βγαλεις ακρη ειναι η μονη που μπορει να σε βοηθησει κατα την γνωμη μου.
SteveO Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Heros έτσι έγινε, συνήθως έχω διαφορετικούς κωδικούς αλλά έτυχε να έχω gmai+gearbest μαζί .. περιμένω ακόμα απάντηση από τη τράπεζα μου έχουν περάσει 2 εβδομάδες περίπου.
webparts Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Bilya ναι,τη paypal μόνο στο κινητό που δεν είχα μπει καιρό. Webparts Λίγο άκυρος στο θέμα,δεν ήταν θέμα δικό μου που μου πήραν το account,πχ και από gearbest μπορεί να έγινε ( έχει συμβεί σε 2 γνωστούς μ πριν 1 μήνα ). Δικο σου θεμα ηταν καθαρα. Λυπαμαι που βλεπω οτι παρολο που την εφαγες κανονικα ακομα θεωρεις οτι δεν ηταν δικο σου το λαθος. Περαστικα,αν ημουν στη θεση του χακερ θα σου εστελνα και μια φωτο απο το λαπτοπ που κερασες. 1
Tsino Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Το one time password στο κινητό έχει κάποια χρέωση στο paypal ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα