Προς το περιεχόμενο

Μου Hackaran τη Paypal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,έστειλα στη paypal και gearbest καμία απάντηση.εχετε κάτι να μου προτείνετε;

Αφού ήδη πηγές και από την τράπεζα το μόνο άλλο που μένει είναι να πας αστυνομία να δηλώσεις τι έγινε,ίσως η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μπορεί να βοηθήσει/κατευθύνει περισσότερο

• Like 2
Δημοσ.

Εφόσον είμαι καλυμμένος από τη paypal δεν πρέπει να μου τα γυρίσουν πίσω; Είδα ότι έχει γίνει σε αρκετούς αυτό και πήραν τα λεφτά πίσω ????

Δημοσ.

Εφόσον είμαι καλυμμένος από τη paypal δεν πρέπει να μου τα γυρίσουν πίσω; Είδα ότι έχει γίνει σε αρκετούς αυτό και πήραν τα λεφτά πίσω ????

Αφού είπες σου απενεργοποίησαν τον λογαριασμό στο PayPal, πως θα κάνεις dispute σε ανενεργό λογαριασμό;

https://www.paypal.com/us/selfhelp/article/how-do-i-close-my-paypal-account-faq1215

Λέει if you close your PayPal account, it can't be reopened

Δημοσ.

Για όλα υπάρχει λύση,θα το κοιτάξουν από τη τράπεζα κιόλας.Αν είναι να χάνεις έτσι τα λεφτά σού.

Και σίγουρα θα έχει η paypal αντίγραφο από το μήνυμα μου στάλθηκε στο e-mail μου που διαγράφτηκε επίσης.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κάτι άλλο  to gmail το χεις κ σε συσκευή android? γιατί σε μένα αυτόματα αν συνδεθώ σε συσκευή που δεν έχω εγκρίνει μου πετά μνμ στο κινητό.

• Like 1
Δημοσ.

Απο εδω και περα ο στηβω θα διαβαζει και τα ψιλα γραμματα σε οτιδηποτε πρεπει να πατησει agree.

Καλη ζωη να εχεις..

Δημοσ.

Bilya ναι,τη paypal μόνο στο κινητό που δεν είχα μπει καιρό.

Webparts Λίγο άκυρος στο θέμα,δεν ήταν θέμα δικό μου που μου πήραν το account,πχ και από gearbest μπορεί να έγινε ( έχει συμβεί σε 2 γνωστούς μ πριν 1 μήνα ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ..... ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ..ΠΧ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.. και μετα μεσα μονο λιγα...100 -300 ευρω.. 

Κάτι άλλο τώρα μήπως στο gear  έβαλες κωδικό ΟΜΟΙΟ με αυτόν του email? ή ΊΔΙΟ με αυτό του  paypal... γιατι προφανώς για να σου κλείσουν τον λογαριασμο  paypal   ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΚΕΙ... και μετα ίσως άλλαξαν το  email  και για αυτο δεν πήρες ποτε email  ειδοποίησης....δηλαδή το gmail μπορει να μην το χάκαραν καν..... και για καλό σου άλλαξε  και το web banking αν έχεις....

Επεξ/σία από heros
  • Like 2
Δημοσ.

Η χρεωστική δεν έχει χρήματα μέσα αλλά είναι συνδεδεμένη με κάποιον λογαριασμό και από εκεί τραβάει. Αυτο που λες γίνεται με προπληρωμένη.

Δημοσ.

Η χρεωστική δεν έχει χρήματα μέσα αλλά είναι συνδεδεμένη με κάποιον λογαριασμό και από εκεί τραβάει. Αυτο που λες γίνεται με προπληρωμένη.

Εχεις δίκιο.. εννοούσα ότι στον λογαριασμο που έχεις συνδεσει κάρτα που χρησιμοποιείς για ιντερνετικές αγορές αλλά και καθημερινή χρηση....ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ..... πχ δεν μπορει εκεί να μπαίνει ο μισθός σου.... δεν μπορει εκεί πχ να σου βάζουν πληρωμές...

• Like 1
Δημοσ.

φιλε μου τα στοιχεια σου ηταν κλεμενα για αρκετο διαστημα δεν γινεται να κανει καποιος συναλαγη τοσο μεγαλη και μαλιστα σε διευθηνση διαφορετικης χωρας μεσα σε 1-2 μερες.απλως ειχε τα στοιχεια σου και παρακολουθουσε ποτε εκανες log in σε paypal gearbest kai email.η αστυνομια το μονο που θα κανει ειναι να σου ζητησει 100 ευρω για μηνηση τα οποια κατ εμε θα πανε στα σκουπιδια γιατι δεν προκειται να βγαλει ακρη με νομοθεσιες και ιστοριες απο αλλη χωρα.καλεσε στην paypal και προσπαθησε με την τραπεζα σου να βγαλεις ακρη ειναι η μονη που μπορει να σε βοηθησει κατα την γνωμη μου.

Δημοσ.

Heros έτσι έγινε, συνήθως έχω διαφορετικούς κωδικούς αλλά έτυχε να έχω gmai+gearbest μαζί .. περιμένω ακόμα απάντηση από τη τράπεζα μου έχουν περάσει 2 εβδομάδες περίπου.

Δημοσ.

Bilya ναι,τη paypal μόνο στο κινητό που δεν είχα μπει καιρό.

Webparts Λίγο άκυρος στο θέμα,δεν ήταν θέμα δικό μου που μου πήραν το account,πχ και από gearbest μπορεί να έγινε ( έχει συμβεί σε 2 γνωστούς μ πριν 1 μήνα ).

Δικο σου θεμα ηταν καθαρα.

Λυπαμαι που βλεπω οτι παρολο που την εφαγες κανονικα ακομα θεωρεις οτι δεν ηταν δικο σου το λαθος.

Περαστικα,αν ημουν στη θεση του χακερ θα σου εστελνα και μια φωτο απο το λαπτοπ που κερασες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...