Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδες τα windows 10 στον SSD ειναι 139GB δεν εχω τιποτα αλλο . Ειναι φυσιολογικο? Γιατι μου φαινονται πολλα .... Δεν εχω τιποτα εγκατεστημενω αλλο προς το παρων γιατι εχω κανει restore το pc μου.

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδες τα windows 10 στον SSD ειναι 139GB δεν εχω τιποτα αλλο . Ειναι φυσιολογικο? Γιατι μου φαινονται πολλα .... Δεν εχω τιποτα εγκατεστημενω αλλο προς το παρων γιατι εχω κανει restore το pc μου.

ναι ειναι γιατι ειναι και οι ενημερωσεις και οι εφαρμογες των windows 10

Δημοσ.

Δεν ειναι φυσιολογικό να ειναι 139GB..!! Μήπως εννοεις 139GB έχει ελεύθερα? 

Θα σου πρότεινα αν εχεις φτάσει σε τέτοιο σημείο να κάνεις ενα Format και καθαρή εγκατάσταση εκ νέου.

Μια καθαρή εγκατάσταση με τα τελευταία WIndows 10,δε θα ειναι πάνω απο 10-11GB.

Γενικά μέχρι ~20GB είναι φυσιολογικό με τα Updates και τα προγράμματα.

Δημοσ.

Είναι παλιότερες εκδόσεις, recovery points και όλα τα downloads για updates. Εννοειται δεν προσμετρω temp δικών σου αρχείων και χρήσης. 

Κάνε βαθιά εκκαθάριση δίσκου

Δημοσ.

ναι ειναι γιατι ειναι και οι ενημερωσεις και οι εφαρμογες των windows 10

Εσυ τρολλαρεις τωρα.............. ετσι?

Δημοσ.

Πήγαινε στον σκληρό και πάτα εκκαθάριση και μετά εκκαθάριση αρχείων συστήματος και τσέκαρε τα όλα.

Επίσης τα windows 10 έχουν μία πολύ καλή σουίτα εντολών που λέγεται DISM και με την οποία καθαρίζει πολλά παλιά αρχεία αλλά επιδιορθώνει και βασικά αρχεία των windows που μπορεί να έχουν θέμα. Άμα θες για αυτά δες εδώ:

Link.png Site: Εκκαθάριση

Link.png Site: Επιδιόρθωση

Υ.Γ. Να ξέρεις ότι άμα κάνεις αυτά τα παραπάνω δεν θα μπορείς να γυρίσεις σε προηγούμενες εκδόσεις των Windows 10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...