Προς το περιεχόμενο

From prototyping to coding

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Εχω παρατηρήσει τελευταία μια άνοδο στα prototyping tools ( πχ sketch ,invision κλπ).

Μάλιστα δοκίμασα και εγω καποια και μπορω να πω πως είναι λειτούργικα.Εχω ομως 

μια απορια...Πως δημιουργω κωδικα πανω στο προτοτυπο που εχω δημιουργησει :-D ;;;

Θα το εκτιμουσα πολυ αν καποιος μπορουσε να μου απαντησει

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Τα εργαλεια αυτα δεν εχουν αμεσο σκοπο τη δημιουργια σελιδων αλλα κυριως να δειξεις στον πελατη (η στον υπευθυνο του team σου) το look & feel της σελιδας. Πως θα ειναι δηλαδη η σελιδα πριν προχωρησει στο development. Παλια αυτο γινοταν με προγραμματα οπως photoshop η παρομοια. Ομως πλεον, μιας και χρησιμοποιουνται αρκετα interactions στη σελιδα (swipe, touch) αλλα και animations για easings ή loadings κλπ. δημιουργηθηκε η αναγκη για ενα νεο εργαλειο που θα μπορει να δημιουργησει ολα τα παραπανω.

Μερικα προγραμματα εχουνε τη δυνατοτητα να εξαγουν κωδικα και να αποθηκευσουν το παρον project σε .html μορφη, αλλα φυσικα δεν ενδεικνυται για να πεις πως με αυτο θα φτιαχνεις σελιδες.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...