sokra_1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα, ένας φίλος αγόρασε μια ip camera απο το ebay η οποια ρυθμίζετε απο το πρόγραμμα της 360eye. Την συνδεσα, της εδωσα static ip ολα καλα. Ερώτηση: Προσπαθώ να συνδεθώ μέσω browser mozilla, chrome, ie αλλα δεν μπαίνει καθόλου. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει web interface?
sokra_1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Αρα δεν υπαρχει τροπος να αλλαξω την port? Επισης πως μπορω να ξερω ποια καμερα εχει η οχι; Πρεπει να προσεξω κατι δτα χαρακτηριστικα;
Impius Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 δοκιμασε με explorer βαζωντας μπροστα απο την ip http://
sokra_1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Το δοκιμασα σημερα, αλλα και παλι τπτ..... καμια ιδεα για το πως να τις ξεχωρίζω αυτες που εχουν μενου με αυτες που δεν?
stefanidisg Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω, δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά μπορει να έχεις δώσει στατικη ip αλλά στο router ? δεν νομιζω. Αν έχει cloud η κάμερα , οκ , αλλά αν δεν έχει νομίζω θέλεις dyndns
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα