dim_b Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Den to exw dei kai oute prokeitai!!!Sas ekliparw olous min to deite!!! Ena katapliktiko logotexniko xaraktira ton kanane Vin Diesel' date='eleos[/quote'] THEE MOU TI MARTYRIO!!DEN YPARXOUN LOGIA NA TO PERIGRAPSW!!EYTYXWS TELEIWSE.ELEOS!!! Ουυυυυυυ, ουυυυυυ αναξιόπιστε...
KaizerSoze Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Dim nai,sorry,lathos,paw ton Jackman,sorry,sygnwmh,ti allo na kanw,sorryyyyyyyy Toufa:POLY XEIROTERO.Mprosta tou to Underworld einai toulaxiston to Interview with a Vampire,mhn sou pw Nosferatou
KaizerSoze Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Dim to xerw oti pathsa ton logw mou,ntrepomai giauto pou kanw,den eimai eglimatias...(oxi,sorry,auto einai allo,to lew sta trena) alla htan auto h mia vradia mesa na grafw pilot study.An kai pragmatika kalytera tha pernaga me to pilot study
LL_NEO Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Επειδή μια χαρά είχα δει τις δυο Μούμιες, λέω δεν πάει στο διάολο ας πάω να το δω. Η ταινία είναι τόσο γελοία που νομίζω ότι ακόμα και οι συντελεστές απο ένα σημείο και έπειτα το έριξαν στην πλάκα. Απογοητεύτικα απο τον jackman. Τόσο μαλακία επιλογή ταινίας ούτε ο John Travolta δε θα μπορούσε να κάνει (Battleground: Earth). To μόνα που μου έμειναν σαν απορίες απο χτες ήταν τα εξής: α) Ρε συ KWSN τι εννούσες για πάνω και για κάτω β) Δεν είχαν κάνει την Kate να μοιάζει εξωφρενικά στην Ιωάννα Λίλη;
epote Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 μαλακία επιλογή ταινίας ούτε ο John Travolta δε θα μπορούσε να κάνει (Battleground: Earth). XAXAAXAXAXXAAXXAAXAAXAXAXAXXA i give him that, ναι το batlefeeld earth ηταν εξισου τραγικο (αν οχι χειροτερο) τουφα: το underworld, βλεποταν....ΒΛΕΠΟΤΑΝ! αυτο το ραψιμο απο εισαγωγες παιχνιδιων της EA ηταν τερατουργηματικο οχι ενταξι σοβαρα μπορω να καταλαβω γιατι αρεσε, ηταν μια μικρη ανεξαρτητη παραγωγη χωρις πολυ μαρκετινγκ που στοχευε σε ενα "roller coster ride" και γιαυτο (για τη πλακα που εβγαζε) αξιζει σεβασμ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ οχι δεν μπορω αληθεια δεν μπορω καν να το γραψω!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Sephir Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Βασικά το έργο ήταν ακριβώς όπως το περίμενα (έχοντας δει τα διάφορα trailer) και γι' αυτό δεν απογοητεύτηκα τόσο. Προσωπικά έχω δει πολύ χειρότερα έργα από αυτό (βλέπε League of Extraordinary Gentlemen) και μπορώ να πω ότι σε αρκετές στιγμές έπιασα τον εαυτό μου να διασκεδάζει. Άλλωστε το έργο δεν στόχευε να τρομάξει ή να δώσει βάθος στους χαρακτήρες, αλλά να προσφέρει ασταμάτητη brainless δράση και το πετυχαίνει. Αν έλειπαν και μερικές σκηνές που καταντά σχεδόν γελοίο θα ήταν ακόμα καλύτερα. Πάντως 2 ώρες πέρασαν πολύ γρήγορα και αυτό σημαίνει ότι μάλλον άξιζε τον κόπο. Τώρα το ότι δεν θα το θυμάμαι ύστερα από μια-δυο εβδομάδες, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...
epote Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Προσωπικά έχω δει πολύ χειρότερα έργα από αυτό (βλέπε League of Extraordinary Gentlemen) και μπορώ να πω ότι σε αρκετές στιγμές έπιασα τον εαυτό μου να διασκεδάζει πραγματικα τι διαφορα ειχει απο το leage? Ηταν και τα δυο βιασμος για κλασσικους λογοτεχνικους χαρακτηρες, δεν ειχαν υποθεση, δεν ειχαν ερμηνιες η σκηνοθεσια και ειχαν ΠΟΛΥ περισοτερα cgi απο οτι το clone wars. Εγω τα κατατασω ακριβος στο ιδιο σημειο, στο πατο του βαρελιου εκει που τα σκουλικια φτυνουν. Άλλωστε το έργο δεν στόχευε να τρομάξει ή να δώσει βάθος στους χαρακτήρες, αλλά να προσφέρει ασταμάτητη brainless δράση και το πετυχαίνει nope αυτο ηθελε να κανει το πειρατες της καραιβικης...
KaizerSoze Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Kaneis lathos,einai ston pato tou vareliou ekei pou xezoun ta skoulikia,oute auta den ta dexontai,einai stin akrh ths alysidas
KaizerSoze Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Gia tin akriveia den yparxei lexh stin Ellhnikh Glwssa na perigrapsei poso xalia htan i tainia
hurin Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Gia tin akriveia den yparxei lexh stin Ellhnikh Glwssa na perigrapsei poso xalia htan i tainia Ωραίο θέμα για topic !
theobabis Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 kaizer, με τα δεδομενα γουστα σου στις γυναικες, ετσι οπως πας, σε λιγο θα με πεισεις οτι η ταινια ειναι απο καλη εως αριστουργηματικη...
Sephir Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Λίγο υπερβολικά μου φαίνονται όλα αυτά που λέτε, δεν ξέρω τι περιμένατε. Τι να πω, γούστα είναι αυτά...
LL_NEO Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 kaizer' date='με τα δεδομενα γουστα σου στις γυναικες, ετσι οπως πας, σε λιγο θα με πεισεις οτι η ταινια ειναι απο καλη εως αριστουργηματικη... [img']http://www.ideopolis.gr/uploads/smil402aad8709c56.gif[/img] ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΓΡΑΨΕΣ :!: :!: :!: :!: :!: :!:
epote Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Λίγο υπερβολικά μου φαίνονται όλα αυτά που λέτε, δεν ξέρω τι περιμένατε. Τι να πω, γούστα είναι αυτά... εχμ? σκηνοθετικη συνοχη? αφηγηματικη ροη? εξυπνες ατακες? απολαυστικη δραση? ωραια εφε? το Pirates of the carrebian η κανα james bond εν πασι περιπτοση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.