Thanasis_Bxd Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Πριν δύο μέρες βρήκα τον σκελετό από μηχανάκι μου Glx 90 το έχω δηλώσει οτι είναι κλεμμένο έχει κανονικά τον αριθμό πλαισίου. Επειδή δεν έχει κινητήρα πάνω του θέλω να του βάλω Lifan 125 μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο νόμιμα ? πια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω ώστε να το κυκλοφορήσω ξανά
G.bar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δεν μπορεις να του βαλεις κινητηρα 125 γιατι το συγκεκριμενο μοντελο-σκελετός δεν εβγαινε 125cc οπότε θεωρειται οτι δεν θα το αντεξει, νομιμα δεν γινεται.
Thanasis_Bxd Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μπορώ να του το βάλω κανονικά το αντέχει άλλο ρωτάω αν με κάποιο τρόπο μπορώ να πάρω πινακίδες κτλπ (δεν χρειάζεται να πω ότι θα βάλω άλλον κινητήρα )
meletis_m Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Εάν δεν έβγαινε απο το εργοστάσιο με κινητηρα 125 cc , δεν μπορεί να δηλωθει. Μη νόμιμα μπορείς να τοποθετησεις χωρίς να δηλωθει , αλλά π.χ. σε περίπτωση ελέγχου ή ατυχηματος θα μπλέξεις σοβαρα! Δέν θα σου το συνιστούσα 1
Thanasis_Bxd Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά στην θέση που είμαι δεν υπάρχει glx 90 καινούργιο στην αγορά
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Αν καταλαβα καλα σου εκλεψαν μονο τη μηχανη ?
papoys1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά στην θέση που είμαι δεν υπάρχει glx 90 καινούργιο στην αγορά Μετά την κλοπή είχες προβεί στην διαγραφή του παραδίνοντας πινακίδες και άδεια.;;
Highlander Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Αν έχει δηλωθεί κλοπή, πρέπει να πας σε Αστυνομικό Τμήμα να ρωτήσεις τις ενέργειες για άρση.
De@th L0rd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Το βάζεις πάνω και δηλώνεις επισκευή λόγω κλοπής. Δε κοιτάει κανεις αριθμούς κινητήρα σε παπί. Επίσης μπορείς να χτυπήσεις και τον παλιό αριθμό επάνω με πρέσα. Ρίχνεις την ευθύνη στο μαστορα κ τέλος. Όλοι έτσι κάνουν Η Αθήνα είναι γεμάτη με glx και στρογγυλοφαναρα με 110 κ 125 κυβικα λιφαν. Φυσικά κ είναι παράνομο αλλά δε τα κοιτάει κανεις.
Supernova21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Το βάζεις πάνω και δηλώνεις επισκευή λόγω κλοπής. Δε κοιτάει κανεις αριθμούς κινητήρα σε παπί. Επίσης μπορείς να χτυπήσεις και τον παλιό αριθμό επάνω με πρέσα. Ρίχνεις την ευθύνη στο μαστορα κ τέλος. Όλοι έτσι κάνουν Η Αθήνα είναι γεμάτη με glx και στρογγυλοφαναρα με 110 κ 125 κυβικα λιφαν. Φυσικά κ είναι παράνομο αλλά δε τα κοιτάει κανεις. Ακριβως. Παρα πολυ δυσκολα θα σε ελεγξει κανεις για αυτο. Τωρα αν και εσυ προκαλεις και το κανεις το μηχανακι χωρις ιχνος πλαστικων, με μπλε φωτακια, εξατμιση πριονι κλπ, τοτε ναι θα εχεις προβλημα σε ελεγχο. 3
Thanasis_Bxd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Σας Ευχαριστώ όλους πήρα όλες της απαντήσεις που ήθελα να είστε καλά αν έχει κάποιος να προσθέσει κάτι να μου το πει Αν έχει δηλωθεί κλοπή, πρέπει να πας σε Αστυνομικό Τμήμα να ρωτήσεις τις ενέργειες για άρση. ναι ναι όλα κανονικά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα