Προς το περιεχόμενο

D-Link PowerLine Wireless AC1200 Gigabit Starter Kit Πλαίσιο Monday upgrade 80€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τραβάς ένα ωραιότατο utp καλωδιάκι και ξεγνοιάζεις. Τσάμπα τα 80 ευρώ

Πώς δε το σκέφτηκε κανείς αυτό και χρησιμοποιούν ασυρματη τεχνολογία...μα τι χαζοί.

Ριχνεις όλα τα ντουβάρια στο σπίτι,πετάς και τα επιπλά να μην σκαλώνουν καλωδια,και είσαι έτοιμος.

• Like 8
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τραβάς ένα ωραιότατο utp καλωδιάκι και ξεγνοιάζεις. Τσάμπα τα 80 ευρώ

Παίρνεις και ένα otg με 10σεντ, βάζεις και έναν ανταπτορα με άλλα 3 ευρω στο κινητό usb to Ethernet και ούτε ασύρματα ούτε τίποτα.

Απο τις διαβιβάσεις με αγάπη.

Πέρα από την πλάκα και εγώ αυτό λέω σε όλους αλλά δεν γίνετε πάντα, πχ επειδή νοικιάζεις.

Η μαμακια ειναι οτι βλέπεις όμως κάποιους που είναι δικό τους το σπίτι και υπάρχει η δυνατότητα για μόνιμη εγκατάσταση και δεν προχωράνε σε καλώδιο.

Ακομα χειρότερα όταν βλέπεις πχ ξενοδόχους....

Δημοσ.

Aυτό που λες δε πρέπει να ισχύει. Όλοι οι κατασκευαστές αναφέρουν ότι αν συνδέσεις homeplug χαμηλότερης ταχύτητας πέφτει συνολικά η ταχύτητα και όχι μόνο στο συγκεκριμένο σημείο..  Προσωπικά δεν έχω τη δυνατότητα να το δοκιμάσω γιατί έχω μόνο Devolo 1200, αλλά εσύ όποτε έχεις χρόνο μπορείς να τσεκάρεις αν όντως ισχυει αυτό που λένε..

Να σου πω την αληθεια αυτο με τη συνολικη ταχυτητα δεν το γνωριζα...

Δεν εχω κανει καμια δοκιμη ακομα

παντως με σιγουρια ξαναλεω οτι παιζουν απροβληματιστα ακομη κι ας ειναι διαφορετικες μαρκες

Δημοσ.

Δε μας γραφεις ακριβως τι εκανες pair ; Πρεπει να κατσει να εχουν και την ιδια κδ/ση πχ με TP-LINK-TL-WPA4220KIT  δε νομιζω

Δημοσ.

Δε μας γραφεις ακριβως τι εκανες pair ; Πρεπει να κατσει να εχουν και την ιδια κδ/ση πχ με TP-LINK-TL-WPA4220KIT  δε νομιζω

συγκεκριμενα εκανα Pair 2 tp link 1200αρια και ενα devolo 1200αρι

αυτο που ειναι συνδεδεμενο στο router ειναι το ενα tp link

Δημοσ.

Πώς δε το σκέφτηκε κανείς αυτό και χρησιμοποιούν ασυρματη τεχνολογία...μα τι χαζοί.

Ριχνεις όλα τα ντουβάρια στο σπίτι,πετάς και τα επιπλά να μην σκαλώνουν καλωδια,και είσαι έτοιμος.

Παίρνεις ένα από τα εκατοντάδες ρουτεράκια που έχεις στην ντουλάπα σου από κάποια εταιρεία, το κάνεις ένα ωραιότατο access point και είσαι κούκλος με το ασύρματό σου. Χωρίς απώλειες χωρίς τίποτα. Με 10 ευρώ κάνεις τη δουλειά σου. Ούτε powerline ούτε τίποτα.

Δημοσ.

Να ρωτήσω τι συμβαίνει στο θέμα της σταθερότητας.. και τι συμβαίνει με το ping?

Έχω ενα tplink μάλλον πρώτης γενιάς 200mbps (σε τριφασικό)  και εχω ανάμικτα συναίσθηματα.

2  διαφορετικες υλοποιήσεις που ειχα δοκιμάσει,ήταν σταθερές,αλλά απο ping,ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ήταν για competitive gaming.

(σε 3φασικο κ εγώ)

Δημοσ.

Παίρνεις ένα από τα εκατοντάδες ρουτεράκια που έχεις στην ντουλάπα σου από κάποια εταιρεία, το κάνεις ένα ωραιότατο access point και είσαι κούκλος με το ασύρματό σου. Χωρίς απώλειες χωρίς τίποτα. Με 10 ευρώ κάνεις τη δουλειά σου. Ούτε powerline ούτε τίποτα.

ορισμένοι είστε σε άλλη διάσταση..

νομίζετε ότι οι συνθήκες που έχετε στον χώρο σας ειναι παντού οι ίδιες.

2 διαφορετικες υλοποιήσεις που ειχα δοκιμάσει,ήταν σταθερές,αλλά απο ping,ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ήταν για competitive gaming.

(σε 3φασικο κ εγώ)

θυμάσαι περίπου τιμές προς το modem?
  • Like 1
Δημοσ.

ορισμένοι είστε σε άλλη διάσταση..

νομίζετε ότι οι συνθήκες που έχετε στον χώρο σας ειναι παντού οι ίδιες.

θυμάσαι περίπου τιμές προς το modem?

Προς τι η επίθεση; Εγώ τη γνώμη μου είπα. Δεν έχουν όλοι λεφτά για πέταμα όπως μπορεί να έχεις εσύ. Και σίγουρα οι συνθήκες του χώρου να μην είναι παντού ίδιες αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάποια που να μην μπορεί να έχει εφαρμογή.

Δημοσ.

Προς τι η επίθεση; Εγώ τη γνώμη μου είπα. Δεν έχουν όλοι λεφτά για πέταμα όπως μπορεί να έχεις εσύ. Και σίγουρα οι συνθήκες του χώρου να μην είναι παντού ίδιες αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάποια που να μην μπορεί να έχει εφαρμογή.

άσχετα πράγματα λες ..

τώρα μιλάς για λεφτά που είναι μια από τις συνθήκες ..

αν το καταλαβαινες θα έβλεπες ότι υπάρχουν και συνθήκες που υποχρεωτικά θα ξοδέψεις και λεφτά.

Τα ρουτερακια που λες είναι το πρώτο πράγμα που ρωτάω πελάτες εκτός κέντρου αν έχουν σε καμιά αποθήκη για να τους γλιτώσω λεφτά, χρόνια τώρα..

αλλά όπως θα σου πω και πάλι δεν το επιτρέπουν πάντα οι συνθήκες.

Δημοσ.

Ερώτηση...

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να συνδέσουμε το παλιό μας wifi router με το υπάρχον μέσω καλωδίου ethernet .... σωστά???

Το θέμα είναι αν γίνεται χωρίς καλώδιο.... όπως τα repeater.... μπορεί να γίνει ασύρματα ή χρειάζεται οπωσδήποτε καλώδιο ethernet ???

• Like 1
Δημοσ.

εγω με τα dlink ειχα συνεχεια προβληματα οταν πηρε και τα ιδια ο γειτονας τα δικα μου δεν συγχρονιζαν με τιποτα.(τωρα δεν ξερω αν εχουν αλλαξει τα πραγματα).τωρα εχω δυο ζευγαρια απο αυτα http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/powewrlines/Devolo-Powerline-Up-to-500-Mbps-500-WiFi-Starter-Kit-9089.htm (τα ειχε νομιζω 59 ευρω ενα διαστημα)και εχω βρει την υγεια μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...