Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια

αν ειχατε να διαλεξετε μεταξυ των

-1070 dual oc στα 380€

-1070 rog strix στα 480€

ποια θα διαλεγατε και γιατι?

ναι ξερω οτι δεν ειναι αυτες οι τιμες τους αλλα αν ηταν τι θα διαλεγατε?

ποιο ειναι πιο value for money? κατι που ακουγεται για coil wine στην dual oc ισχυει?

κανεις?

Δημοσ.

Οσον αφορα εμενα, παρε την φθηνοτερη, διοτι οση διαφορα και να εχουν δεν αξιζει η strix τα + €100. Aγγιζεις GTX 1080 σε αυτα τα χρηματα. Εχε υποψη σου ομως πως λιαν συντομως αναμενεται πτωση τιμης στην GTX 1070: 

http://www.guru3d.com/news-story/nvidia-reduces-price-of-regular-gtx-1070.html

• Like 1
Δημοσ.

νν κι εγω αυτην την πτωση περιμενα ποσο καιρο αλλα δεν την βλεπω... τι εννοεις ομως συντομως? δεν θα ερπεπε κιολας να πεσει η τιμη? 

btw ξερει κανεις καμια καλη b350 mobo που να υποστηριζει τουλαχιστον 3000mhz ram και να τεροιαζει με την dual oc? λογικα με αυτην θα παω 

Δημοσ.

Οχι, δεν θα πεσει η τιμη ακομη διοτι στην υπεροχη χωρα μας οι τιμες αλλαζουν γρηγορα μονο οταν προκειται να ανεβουν. Αλλα ο κανονας ειναι παντα ενας. Αν τη χρειαζεσαι τωρα, την αγοραζεις τωρα. Αλλιως περιμενεις.

• Like 1
Δημοσ.

έτσι ειναι more or less.

παρεπιπτόντως πήρα εχθες μια 390€ ολοκαινουργια και σφραγισμένη απο εδω μέσα μια ASUS GTX 1070 dual OC

ακόμα ούτε το κουτί δεν έχω ανοίξει για να σας πω εντυπώσεις.... :D :P

Δημοσ.

γεια σας παιδια

αν ειχατε να διαλεξετε μεταξυ των

-1070 dual oc στα 380€

-1070 rog strix στα 480€

ποιο ειναι πιο value for money?

Φανταζομαι οτι γνωριζεις τι εστι το value for money που αναφερεις?

Αν ναι τοτε για ποιο λογο εισαι μεταξυ δυο ιδιων 1070 που διαφερουν 100ευρω?

Οταν λεμε value for money παιζει σχεδον αποκλειστικο ρολο(στις ιδιες καρτες)η χαμηλοτερη τιμη,αφου 1070 ειναι η μια και 1070 η αλλη.

Μοναδικη εξαιρεση σε αυτο θα ηταν αν η φθηνοτερη καρτα ειχε 2χρονια εγγυηση και η ακριβοτερη 3 πχ,κατι που δεν ισχυει.

• Like 1
Δημοσ.

έτσι ειναι more or less.

παρεπιπτόντως πήρα εχθες μια 390€ ολοκαινουργια και σφραγισμένη απο εδω μέσα μια ASUS GTX 1070 dual OC

ακόμα ούτε το κουτί δεν έχω ανοίξει για να σας πω εντυπώσεις.... :D :P

το ξερω σου εστειλα και μήνυμα :P 

Φανταζομαι οτι γνωριζεις τι εστι το value for money που αναφερεις?

Αν ναι τοτε για ποιο λογο εισαι μεταξυ δυο ιδιων 1070 που διαφερουν 100ευρω?

Οταν λεμε value for money παιζει σχεδον αποκλειστικο ρολο(στις ιδιες καρτες)η χαμηλοτερη τιμη,αφου 1070 ειναι η μια και 1070 η αλλη.

Μοναδικη εξαιρεση σε αυτο θα ηταν αν η φθηνοτερη καρτα ειχε 2χρονια εγγυηση και η ακριβοτερη 3 πχ,κατι που δεν ισχυει.

νν απλα εχω δει και κατι τρελους που λενε τα αξιζει η strix τα παραπανω λευτα... δεν νομιζω αλλα οκ ειπα να ρωτησω δεν χανω τπτ :3 ευχαριστω παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...