Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλιο skype ftw. Μου εβγαζε το καινουργιο εναν ή κανεναν online.

Με αυτο 7.41 εφτιαξε τους βλεπω ολους κανονικα.

Μπραβο #ΝΟΤ στον Ινδο της MS που εφτιαξε αυτο το καινουργιο εκτρωμα.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξερει κανεις αν γινεται να κλεισω τον ελεγχο για ενημερωσεις σε skype 7.41 ωστε να μην με σπαμμαρει να το ενημερωσω στην νεα σαπιοεκδοση καθε φορα που το ανοιγω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/8/2018 στις 6:43 ΜΜ, jim_p είπε

Ξερει κανεις αν γινεται να κλεισω τον ελεγχο για ενημερωσεις σε skype 7.41 ωστε να μην με σπαμμαρει να το ενημερωσω στην νεα σαπιοεκδοση καθε φορα που το ανοιγω?

Quoting myself, μιας και 10 μερες μετα βρηκα τη λυση. Κανετε ενα reg με τα παρακατω και απλα το τρεχετε

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Skype\Phone]
“DisableVersionCheck”=dword:00000001

Και για οποιον βαριεται να το κανει, το ανεβαζω σαν attachment. 

3/9/2018 και το παλιο καλο skype δουλευει ακομα btw.

fuckskypeupdate.reg

Επεξ/σία από jim_p
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ηταν που το skype θα σταματουσε να λειτουργει την 1η Σεπτεμβριου...
Απ' οτι φαινεται παμε για 1η Νοεμβριου. Ψοφος!

2018-10-03-192158_1280x1024_scrot.png

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσο μεγαλη ηδονη να κοντευουμε μεσα Νοεμβριου και το classic skype να λειτουργει ακομα, παρα τις απειλες της ms για κλεισιμο την 1/11/2018!

idoni.jpg

Επεξ/σία από jim_p
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελευταια μερα του χρονου σημερα και μιας και ετυχε να μπω στο παλιο καλο skype, να ευχηθω απο καρδιας να κλεισει και αυτο το αχουρι της ms γιατι με εχει πραγματικα αγανακτησει!
Εχω ακομα το 7,41 και ενω βλεπω κανονικα τις επαφες μου και μπορω να στειλω και να λαβω μηνυματα, παρατηρησα σημερα οτι δεν εμφανιζει τα μηνυματα που εχω στειλει και εχω λαβει οσο χρησιμοποιουσα το web.skype.com. Αλλα αυτο ειναι πτεσμα μπροστα στο παρακατω...

Εχω ορισει να μην ενημερωνεται μεσω καποιου reg που εδωσα παραπανω. Σημερα απλα το ειδα να με σπαμμαρει με τον update dialog να το ενημερωσω στην 8.x, που απλα σημαινει οτι αγνοει οτι εχω κανει. Ελεος ρε ms!

Εχω και ακομα ενα προβλημα που αφορα το λογαριασμο μου και οτι μου ηρθε ξαφνικα να του κανω verification, αλλα το κραξιμο και το αναλογο μπινελικι θα πεσει σε νεο θεμα απο την καινουρια χρονια.

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

Πωπω ρε φιλε. Μην το κουραζεις το θεμα. Βαλε τη νεα εκδοση και σε λιγο θα τη συνηθισεις. Δεν εχει και τοσο τεραστιες διαφορες. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε περιπτωση που δεν το μαθατε απο καπου αλλου, τελος το classic skype, η ενημερωση στην 8.χ ειναι πλεον αναγκαστικη, δεν χαμπαριαζει απο registry entries και αλλα τετοια και απλα κατεβαζει την νεα εκδοση καθε φορα που ξεκιναει.

Και οπως ηταν αναμενομενο το reddit του skypeεχει γεμισει απο "ευχες" στους ανικανους της ms.
https://old.reddit.com/r/skype/

Παραθετω την αγαπημενη μου ατακα

Αναφορά σε κείμενο

That's beyond comprehension how they manage to make Skype worse and worse with every update.

This requires determination, focus, commitment, grit and sheer will.

Απο μενα, αντιο skype και αντιο ανικανοι devs. 

@malmsteen1984

Καταρχην, συγγνωμη που δεν απαντησα νωριτερα. Μπαινω στο συγκεκριμενο θεμα μονο οταν εχω κατι να δειξω, και εχω κατι να δειξω μονο οταν μπαινω στα windows και μετα στο skype, δηλαδη πολυ σπανια.
Οσον αφορα τα λεγομενα σου τωρα, δεν συνηθιζεις κατι που δεν εχει ουτε τα μισα features αυτου που αντικαθιστα. Απλα συμβιβαζεσαι με το υποδεεστερο που σου πασαρει ο καθε τεμπελης dev. Και επειδη δεν γινεται νσ συμβιβαστω με ολα αυτα που "προσφερει" η νεα electron based σαβουρα της ms, την ξηλωνω απο το συστημα μου. Και αν οι ιδιοι ανικανοι δεν μου ξαναεπιτρεψουν την εισοδο* στην εφαρμογη τους, αρχες Φεβρουαριου που υποτιθεται θα γινει η αλλαγη, αρα θα μπορεσω να κανω το verification που ζηταει  η ms, θα ευχηθω ακομα χειροτερα πραγματα σε αυτους.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/696947-προβλημα-με-εισοδο-στο-skype-επεισοδιο-2

Επεξ/σία από jim_p
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελεγα να μην ξανασπαμαρω το συγκεκριμενο θεμα, αλλα καπως πρεπει να αναφερω την ανικανοτητα και την τεμπελια των devs της ms.

1.5 χρονο πριν δεχτηκαμε το οτι το skype 8.x θα εινια φτιαγμενο σε electron και αποδεχτηκαμε τις γνωστες δικαιολογιες για κοινο κωδικα (κατα ενα μεγαλο ποσοστο)  μεταξυ των λειτουργικων, την γρηγοροτερη αναπτυξη και αλλα τετοια επιχειρηματα που κρυβουν τα οποια χαλια εχει μια εφαρμογη σε electron.

Σημερα παρατηρω οτι η δικαιολογια για κοινο κωδικα πηγε περιπατο εδω και αρκετο καιρο, μιας και το skype για λινουξ εχει κολλησει στην 8.34 απο τον περασμενο Νοεμβριο ενω οι εκδοσεις για windows και mac ειναι μια major και πολλες minor εκδοσεις πιο μπροστ, στην 8.42. Γιατι αυτο το χαλι και μαλιστα σε εφαρμογη που ειναι κατα 90+% ιδια σε ολα τα λειτουργικα?
Ξερω οτι υπαρχει και preview (aka insider) εκδοση, που σημερα ειναι στην 8.43 για ολα τα λειτουργικα αλλα δεν τη βαζω. Αν ηθελα να κανω τον απληρωτο beta tester της ms, θα εβαζα w10.

Τελος, για να προλαβω τους διαφορους που θα πουνε γιατι δεν αλλαζω και γιατι ασχολουμαι ακομα με το skype. Επειδη για τον καθενα εκει εξω η "καλυτερη εναλλακτικη" που εχει βρει ειναι αυτη που χρησιμοποιει στο κινητο του, δηλαδη viber ή whatsapp κλπ, και εχει εντελως σαπια εφαρμογη για pc. Ομοιως και για τα λινουξοπροβατα που θα πουν "an electron app is better than no app".

#anikanoi και #tempelides

Επεξ/σία από jim_p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...