Q-Taxys Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Προσωπικά μου άρεσε αρκετά. Είχε γίνει τραγωδία με κάτι διαφημίσεις να πιάνουν τον μισό χώρο. Μου θυμίζει αρκετά το Slack. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι αριστερά βλέπεις το history των συζητήσεων και δεν υπάρχει επιλογή να βλέπεις τις επαφές. Πρέπει να πατήσεις ειδικό κουμπί επαφών για να βγει σε pop-up και να δεις απο εκεί ποιος είναι online κτλ. 1
papp0us Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Πως το εκανες αυτο? Εμενα μου βγαζει να βαλω ενα τηλεφωνο στην αρχη, συν καποια πραγματα που ηθελε να ειναι απο Ινδια. https://www.apkmirror.com/apk/skype/skype-lite/
MeTaXaS4 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 εγώ είπα να του δώσω ευκαιρία αλλά από το site δεν κατέβαινε κανένα "νέο" η μαλακία το παλιό κατεβαίνει πάλι
papadi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Για εμενα κακως απαντας σαν εκπροσωπος της micro αυτης της εταιριας Δεν απαντώ σαν εκπρόσωπος της εταιρείας. Δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Απλά έχω την υποχρέωση να αναφέρω ότι δουλεύω για την Skype, καταρχήν επειδή έτσι είναι το σωστό και κατά δεύτερον γιατί έτσι επιβάλει η εταιρεία όταν μιλάμε για τα προϊόντα της δημοσίως. 2
BritGreek Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Από το site κατεβαίνει η παλιά έκδοση (7.40.0.151) η οποία έχει το παλιό interface, χωρίς themes. Κάνω κάτι λάθος;
Xristaras12 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Από το site κατεβαίνει η παλιά έκδοση (7.40.0.151) η οποία έχει το παλιό interface, χωρίς themes. Κάνω κάτι λάθος; απο εδώ πάντως https://www.skype.com/el/get-skype/ μου κατέβασε τη νέα έκδοση. Δεν απαντώ σαν εκπρόσωπος της εταιρείας. Δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Απλά έχω την υποχρέωση να αναφέρω ότι δουλεύω για την Skype, καταρχήν επειδή έτσι είναι το σωστό και κατά δεύτερον γιατί έτσι επιβάλει η εταιρεία όταν μιλάμε για τα προϊόντα της δημοσίως. δεν σου κάνω παράθεση για το συγκεκριμένο,εχω ερώτηση. Διαίρεση παραθύρων όπως γινόταν παλιά δεν γίνεται; μην πεις απλά δεν γίνεται
jim_p Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 @Xristaras12 Δεν γινεται επειδη το electron τρεχει σε ενα ενιαιο παραθυρο τα οσα θελει να τρεξει. @papadi Καμια απαντηση στην ερωτηση "γιατι σε electron και οχι σε καποιο αλλο καλυτερο toolkit" εκτος απο την γνωστη δικαιολογια του κοινου κωδικα? 1
Xristaras12 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 @Xristaras12 Δεν γινεται επειδη το electron τρεχει σε ενα ενιαιο παραθυρο τα οσα θελει να τρεξει. @papadi Καμια απαντηση στην ερωτηση "γιατι σε electron και οχι σε καποιο αλλο καλυτερο toolkit" εκτος απο την γνωστη δικαιολογια του κοινου κωδικα? μα είναι δυνατόν; πάμε προς τα πίσω δηλαδή. κομπλέ επιστροφή στην 7.40 μέχρι να σταματήσει η υποστήριξη.
jim_p Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Από το site κατεβαίνει η παλιά έκδοση (7.40.0.151) η οποία έχει το παλιό interface, χωρίς themes. Κάνω κάτι λάθος;Που βρηκες την 7.40.0.151? Εμενα μεχρι την .104 μου κατεβαζει απο το γνωστο λινκ για τον offline installer http://www.skype.com/go/getskype-full
papadi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Διαίρεση παραθύρων όπως γινόταν παλιά δεν γίνεται; μην πεις απλά δεν γίνεται Έχω πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω αυτό. Δεν το έβρισκα πολύ χρήσιμο, όχι πως με ρώτησε κανείς . Φαντάζομαι ότι εννοείς ότι μπορούσες να αποκολλήσεις το παράθυρο του chat από την λίστα επαφών/chats που είναι στα αριστερά. Δυστυχώς αυτό δεν υπάρχει πλέον. Κάνε λίγο θόρυβο με το feedback μενού. Προσπάθησε να είναι συγκεκριμένος για να γίνει εύκολα ταξινόμηση. Δεν θα είσαι ο μόνος που θα το αναφέρει!
Black Demis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 @papadi Και τι feedback να τους δώσεις να τους πεις κάντε το οπός παλιό καλό Skype? Για κανέναν λόγο δεν θα το κανουν απλά θα φάει delete account αφού όσο πάει χειροτερεύει και χειροτερευει
Xristaras12 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Έχω πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω αυτό. Δεν το έβρισκα πολύ χρήσιμο, όχι πως με ρώτησε κανείς . Φαντάζομαι ότι εννοείς ότι μπορούσες να αποκολλήσεις το παράθυρο του chat από την λίστα επαφών/chats που είναι στα αριστερά. Δυστυχώς αυτό δεν υπάρχει πλέον. Κάνε λίγο θόρυβο με το feedback μενού. Προσπάθησε να είναι συγκεκριμένος για να γίνει εύκολα ταξινόμηση. Δεν θα είσαι ο μόνος που θα το αναφέρει! ακριβώς,τέρμα χρήσιμο πράγμα οταν έχεις βιντεο κλήση και συνομιλείς και με άλλα 2-3 άτομα,δεν χρειάζεται να αλλάζω καρτέλα κάθε φορά για να απαντήσω,έχω το παράθυρο της βιντεοκλήσης ανοιχτό σε ενα μέρος της οθόνης και στο άλλο συνομιλώ με κείμενο κλπ. @papadi Και τι feedback να τους δώσεις να τους πεις κάντε το οπός παλιό καλό Skype? Για κανέναν λόγο δεν θα το κανουν απλά θα φάει delete account αφού όσο πάει χειροτερεύει και χειροτερευει μέχρι στιγμής πάντως γύρισα την 7.40 και θα δω τι θα γίνει. παλαιότερα πριν αλλάξει ο codec βιντεο/ηχου απο silk v3 αν θυμάμαι καλά(τον ειχε μέχρι και η έκδοση 7.16 αν δεν κάνω λάθος)χρησιμοποιούσα εκείνη την έκδοση λόγω ΤΡΟΜΕΡΟΥ ήχου,δεν έκανε καθόλου καταστολή αν μιλούσαν 2 η 3 ατομα μαζί,δεν έριχνε την ποιότητα ήχου οπως κάνουν τώρα.Δυστυχώς σταμάτησε να συνδέεται σε αυτη την έκδοση και αναγκαστικά προχώρησα. απο τη μια οκ αν εχω μουσική δεν ακούει και ο άλλος,αλλα ο ήχος ηταν σε άλλα επίπεδα. Μην αρχίσει κανεις σου χαλασε τι μικρόφωνο,κατι άλλαξες κλπ, οταν κάνω ακρόαση απο την κάρτα ήχου ακούγομαι μια χαρά sennheiser headset εχω οχι κανενα Logitech του 10αρικου
papadi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 @papadi Καμια απαντηση στην ερωτηση "γιατι σε electron και οχι σε καποιο αλλο καλυτερο toolkit" εκτος απο την γνωστη δικαιολογια του κοινου κωδικα? Αφού πω για άλλη μια φορά ότι δεν έχω επίσημες απαντήσεις και ότι δεν εκπροσωπώ επίσημα την εταιρεία... θα πω ότι δεν γνωρίζω κάποιο άλλο λόγο. Το επιχείρημα ότι οι μεγάλες εταιρείες έχουν άπειρα resources και μπορούν να αναπτύσσουν δωρεάν λογισμικό, χωρίς διαφημίσεις που τρέχει σε 6-7 πλατφόρμες είναι απλά μύθος. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Αφού πω για άλλη μια φορά ότι δεν έχω επίσημες απαντήσεις και ότι δεν εκπροσωπώ επίσημα την εταιρεία... θα πω ότι δεν γνωρίζω κάποιο άλλο λόγο. Το επιχείρημα ότι οι μεγάλες εταιρείες έχουν άπειρα resources και μπορούν να αναπτύσσουν δωρεάν λογισμικό, χωρίς διαφημίσεις που τρέχει σε 6-7 πλατφόρμες είναι απλά μύθος. H uwp που είναι στο store για τα δεκάρια θα παραμείνει ή θα καταργηθεί?
hdonoblepsias Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 δεν νομιζω οτι μπορει να αναστηθει πλεον. Αντε σε καμια συνδεση απο κανα καναλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα