jmirko15 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Το electron τι είναι; Εγώ που είμαι από χωριό δεν ξέρω. https://electron.atom.io/ Electron uses Chromium and Node.js so you can build your app with HTML, CSS, and JavaScript.
BritGreek Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Καποτε ήταν το αγαπημένο μου.. πλέον το έχουν όλοι ξεχασμένο Με απόλυτη διαφορά, καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο δωρεάν σε ποιότητα βιντεοκλήσης ακόμα και με δεδομένα. Δυστυχώς η ευτυχώς (εγώ λέω ευτυχώς) το skype είναι ο κανόνας σε ότι αφορά στις βιντεοκλήσεις σε πολλά μέρη του κόσμου και είναι η αυτονόητα χρησιμοποιούμενη εφαρμογή/πρόγραμμα για τον σκοπό αυτό. Κάντε μια βιντεοκλήση πχ με viber και μια με skype ή hangouts, και η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Στο site skype.com δεν μου κατεβάζει τη νέα έκδοση και μου βγάζει μήνυμα στο αρχείο που κατεβάζω ότι είναι παλαιότερο από αυτό που έχω. Κάνω κάτι λάθος;
orck Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Θυμαμαι καποτε αυτο το προγραμμα και αργοτερα αυτη η εφαρμογη ηταν τοσο γαματο, μετα το πηρε η γνωστη εταιρια και το ρημαξε. Το θυμαμαι πλεον σαν τα θρυλικα για το βαρος τους αντιικα mcaffee που ηταν τα ιδια σαν ιος για τον υπολογιστη Ουτε να το δοκιμασω, για ποιο λογο αφου υπαρχει το viber;papadi καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη, καταλαβαινω. Για εμενα κακως απαντας σαν εκπροσωπος της micro αυτης της εταιριας, insomnia απο το 2003, so what; Εγινα τελικα βοθρατζης.
agamoi-thytai Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Στο Android έχει θέμα. Όπως λένε πιο πάνω, με καλούν, μου κάνουν αίτημα φιλίας, με κάνουν βιντεοκλήσης, @α, αυτό ακόμη μάθετε και περιμένει ανοικτό. Στο desktop δεν είχα θέμα ποτέ αν εξαιρέσεις εκείνη τη μαλακια που βγάζει πως το Bluetooth μπορεί να χρησιμοποιεί το Skype κάτι τέτοιο τέλος πάντων που δεν έχω καταλάβει τι παίζει, αλλα το βγάζει σε κάθε reboot.
papp0us Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Εγώ στο Android έβαλα αυτό https://www.skype.com/el/skype-lite/ και ησύχασα. Πολυ βαρύ το νέο UI, και δεν εννοώ μόνο απο θέμα πόρων.
jim_p Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι είναι σε electron, αλλά όχι, δεν ανοίγει το web.skype.com. Το ίδιο ισχύει πλέον και για το linux. Η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη όλη τοπικά.Ρε παιδια, ειστε ολοκληρη ms με απειρα resources σε σχεση με αλλες εταιριες και καθεστε και βγαζετε εφαρμογες σε electron? Να το εκανε ενας φοιτητης σε καποια σχολη για εργασια ή καποιος dev που το κανει για το χομπι, να πω ενταξει, αλλα η ms? Δεν εχετε κοσμο να καθησει να το γραψει σε ενα toolkit και σε μια γλωσσα που να ειναι της προκοπης, πχ qt και c++? Δηλαδη να λεμε και ευχαριστω που δεν το κανατε σε java! Για να μην ξανααναφερθω στο ghetto-skype. Το σημερινο (cross-platform my ass) skype ειναι 101% αντιγραφη της δουλειας καποιου dev στο github. Ή καλυτερα, καποιου εξυπνου dev, ο οποιος ειδε πριν 1+ χρονο οτι η ms δεν εχει σκοπο να κανει εναν σωστο client για λινουξ και εδωσε μια δικη του λυση: το ανοιγμα του web.skype.com σαν σκετη εφαρμογη. Η μονη διαφορα του πλεον με το καινουριο skype ειναι πως το καινουριο οντως δεν κατεβαζει τα πραγματα του απο το ιντερνετ αλλα τα εχει εγκατεστημενα στο σκληρο. Στα windows (7 εχω) παντως που ζητησε ενημερωση και πηγε απο την 7.40.0.103 στην 7.40.0.104 και εμεινε οπως ηταν Το electron τι είναι; Εγώ που είμαι από χωριό δεν ξέρω.Το electron ειναι ενας τροπος για να κανει ενας τεμπελης dev μια εφαρμογη, μιας και δεν ειναι εφαρμογη στην πραγματικοτητα, αλλα μια σελιδα ανοιγμενη σε εναν υποτυπωδη browser. Βασικα ειναι ενας stripped down chromium που απλα σερνει, και χρησιμοποιει οταν τρεχει, ενα μεγαλο ποσοστο απο τις βιβλιοθηκες του ιδιου του chromium. Παλιοτερα ειχαμε το γνωστο καρκινο την java και devs που δεν καθοντουσαν να γραψουν πολλα για να κανουν μια εφαρμογη, τωρα εχουμε το electron και ιδιους devs που για να μην γραφουν σε μια δυσκολη γλωσσα την εφαρμογη τους, την γραφουν σε ενα κωλοtoolkit. Και οι 2 προσεγγισεις (java και electron) προσφερουν την ευκολια της μεταφορας απο το ενα λειτουργικο στο αλλο, μιας και ο dev δεν καθεται να ξαναγραψει τα ιδια για το αλλο λειτουργικο, αλλα ειναι οτι χειροτερο σε καταναλωση πορων. Εδω ενα παραδειγμα με εναν dev που ξαναγραψε μια εφαρμογη απο electron σε c# και ειχε 10 φορες λιγοτερη καταναλωση μνημης. Ναι, ΔΕΚΑ! https://lachlanbarclay.net/2017/05/electron-app-vs-native-winforms-app Χτες ενημερωσα στο συστημα μου (debian testing x64) το skypeforlinux στην 8.9.x που ειναι αυτο που λεει το αρθρο ακριβως. ~500ΜΒ επιανε το skype μονο του και αλλο 1GB ολο το λειτουργικο, συν ο chrome με 4-5 καρτελες! Ελεος δηλαδη! Το πεταξα και ξαναγυρισα στην 5.5, οχι επειδη ειναι καλυτερη ή ελαφρυτερη, αλλα για να μην μεινω χωρις skype. Αυτες τις μερες λεω να το πεταξω εντελως και να μπαινω απο τον chromium στο web.skype.com μονο! Εγώ στο Android έβαλα αυτό https://www.skype.com/el/skype-lite/ και ησύχασα. Πολυ βαρύ το νέο UI, και δεν εννοώ μόνο απο θέμα πόρων.Πως το εκανες αυτο? Εμενα μου βγαζει να βαλω ενα τηλεφωνο στην αρχη, συν καποια πραγματα που ηθελε να ειναι απο Ινδια. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2017 από jim_p 2
Predatorkill Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Στο iPhone τελευταια εκδοση και δεν εμφανιζονται τα μηνυματα βιντεο....
d_crazy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Mόνο σε εμένα ρε παιδιά , μου φαίνεται πιο βαρύ ;
jim_p Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Ειναι πιο βαρυ λογω electron, δεν σου φαινεται. 1
Alphaleader Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 μπηκα στον κοπο και το εβαλα το νεο skype for desktop στα win10 (με compatibility mode για να εγκατασταθει). Δεν ξέρω ποιος εγκρίνει αυτες τις σχεδιάσεις και την λογική γυρω απο τον τροπο λειτουργίας, αλλα για να τα εγκρίνει σίγουρα δεν το χρησιμοποιει... οποτε και δεν τον νοιαζει. Ηταν Eye cluttering & mind boggling experience. Δε συμπαθει να δουλευει σε μικροτερο παραθυρο απο full screen. Δεν ξερω... αλλα δεν μπορω να μην κανω συγκριση με αλλους client και ποσο σωστά πιασανε την λειτουργικοτητα. Viber, whatsup, telegram... δεν ξέρω πως πετυχαινουνε καλυτερη συνταγή και ολοκληρη MS (η και Google αν λαβω υποψιν τα hangouts) καταληγουν με ημιτελεις καταστασεις. Εν τω μεταξυ το σπρώξιμο σε web apps ή σε metro apps με το ζόρι... ειναι τουλάχιστον αστείο. Ηταν ο λογος που με εχασαν τα hangouts. Η πολιτικη μιας εταιριας καλο θα ηταν να μην φαντάζεται τι ειναι καλο για τον χρήστη... αλλα να τον ρωτα κιολας.
papars Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Το κρατάω με το ζόρι μόνο στο desktop. Όλοι οι γνωστοί μου είναι με viber ή/και whatsup. Και έτσι έχω μόνο viber στο κινητό. Αν δω ότι βαραίνει το PC θα φάει πόδι. Λυπάμαι που το λέω αλλά κάθε πέρυσι και καλύτερα με την MS.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Γιατί να βάλεις αυτό σε windows 10? H native εφαρμογή του store δουλεύει άψογα σε εμένα και είναι και πολύ ελαφριά. Αυτή πιθανώς γίνεται για λόγους κόστους για να καλύπτει όλα τα υπόλοιπα λειτουργικά.
piliourits Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Το κάνανε τόσο καταπληκτικό, που dedicated Skype συσκευές που είχαμε αγοράσει (Όχι και φθηνά) για να χρησιμοποιούν αποκλειστικά την υπηρεσία, δεν συνδέονται πια και στέκονται άχρηστες πάνω στα γραφεία...
Exoskeletor Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 απο που το περνουμε πηγαινουμε https://www.skype.com/el/get-skype/ και παταμε ληψη του κλασσικου skype?
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μολις το εβαλα στο PC με Windows 10 και δεν το βλεπω να λειτουργει, κλασσικο Skype δηλαδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα