Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκε μια ενημερωση την εκανα αλλα το ιδιο skype παραμενει, μηπως ενοουν το skype app?

Eγω skype desktop χρησιμοποιω,.,,

Για το desktop μιλάμε. Θα πρέπει να περιμένεις λιγάκι. Για λόγους αποφόρτισης των servers οι αυτόματες ενημερώσεις δεν γίνονται ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο. Αν είναι βιαστικός, μπορείς να πας στο site και να κατεβάσεις τον client ο ίδιος. B)

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις την καινούργια εφαρμογή, να την δοκιμάσεις και να στείλεις feedback. Αν θέλεις απευθείας και σε μένα.
Ευχαριστώ.

Αποστολή αρχείων έως 300MB, reactions, mentions, global search box για αναζήτηση κειμένου σε όλα τα chats, themes, σούπερ παραμετροποίηση (μπες και ψάξε τις ρυθμίσεις που είναι διαθέσιμες) που δεν έχει καμιά εφαρμογή του ανταγωνισμού. Ίσως όχι και τόσο κοπριά τελικά...

Η εφαρμογή είναι γραμμένη από την αρχή και χρησιμοποιεί κατά μεγάλο ποσοστό (περισσότερο από 95%) τον ίδιο κώδικα σε όλες τις πλατφόρμες. Αυτό σημαίνει ότι πλέον η εμπειρία θα είναι πολύ πιο consistent μεταξύ των διάφορων συσκευών σου. Σημαίνει επίσης ότι οι διορθώσεις και βελτιώσεις που θα γίνονται θα βγαίνουν γρηγορότερα σε όλες τις πλατφόρμες. Κάποια πράγματα έχουν μετακινηθεί και ίσως να μην τα βρεις εκεί που έχεις συνηθίσει. Δώσε του όμως λίγο χρόνο και θα δεις... 

Dimitris Papadi - Engineer @ Skype - Insomniac από το 2006

Φίλε στο κινητό το έφτιαξαν να μπορείς να δεις ποιος είναι Online και σε τι status? Δηλαδή τραγικά πράγματα. Ρωτάω γιατί αναγκάστηκα να κάνω υποβάθμιση και resign το apk για να έχω σοβαρό skype οταν χρειάζομαι στο κινητό.

BTW μακράν η καλύτερη υλοποίηση ήταν στο mac όπου μπορούσες να επιλέγεις τις λίστες σαν tabs και όχι με το τοξάκι κλπ....

• Like 1
Δημοσ.

Η εφαρμογή είναι γραμμένη από την αρχή και χρησιμοποιεί κατά μεγάλο ποσοστό (περισσότερο από 95%) τον ίδιο κώδικα σε όλες τις πλατφόρμες.

Αυτο σημαινει πως και στα windows το skype ειναι πλεον εφαρμογη σε electron που ανοιγει ισα ισα το web.skype.com, οπως ειναι στο λινουξ απο την εκδοση 5 και μετα? Αν ναι, με βλεπω να κλεινω το λογαριασμο μου αυτη τη φορα!
Δημοσ.

@papadi τα περισσότερα από τα νέα χαρακτηριστικά δε θα τα χρησιμοποιήσω σε τακτική βάση μπορεί και πότε, λογικά κ ο κάθε μέσος χρήστης. Θέλω μια ελαφριά εφαρμογή που να τρέχει χωρίς θέματα.

Σε android πριν 1-2 εβδομάδες έπρεπε κάθε τρεις και λίγο να αγγίζω το τηλέφωνο για να μην κλείνει η οθόνη σε βιντεοκλήση.

Αρκετά δύσχρηστα όλα, πράγματα που τα έκανες με 1-2 αγγίγματα τώρα θέλουν ψάξιμο. Μπορεί να έχει στρώσει η τελευταία έκδοση, το θέμα είναι πως δεν άντεξα και διέγραψα την εφαρμογή. Το παλιό UI ήταν βολικό και μου άρεσε, αυτό που ποτέ δεν ήθελα να δω είναι η αντικατάσταση του με το πιο μοντέρνο, ειδικά στα desktops.

Δημοσ.

Φίλε στο κινητό το έφτιαξαν να μπορείς να δεις ποιος είναι Online και σε τι status? Δηλαδή τραγικά πράγματα. Ρωτάω γιατί αναγκάστηκα να κάνω υποβάθμιση και resign το apk για να έχω σοβαρό skype οταν χρειάζομαι στο κινητό.

BTW μακράν η καλύτερη υλοποίηση ήταν στο mac όπου μπορούσες να επιλέγεις τις λίστες σαν tabs και όχι με το τοξάκι κλπ....

Ναι, αυτό ήταν πράγματι μεγάλη παράληψη. Δεν καταλαβαίνω γιατί βγήκε έτσι στην αρχή. Έχει διορθωθεί εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον.

Αυτο σημαινει πως και στα windows το skype ειναι πλεον εφαρμογη σε electron που ανοιγει ισα ισα το web.skype.com, οπως ειναι στο λινουξ απο την εκδοση 5 και μετα? Αν ναι, με βλεπω να κλεινω το λογαριασμο μου αυτη τη φορα!

Ναι είναι σε electron, αλλά όχι, δεν ανοίγει το web.skype.com. Το ίδιο ισχύει πλέον και για το linux. Η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη όλη τοπικά.

@papadi τα περισσότερα από τα νέα χαρακτηριστικά δε θα τα χρησιμοποιήσω σε τακτική βάση μπορεί και πότε, λογικά κ ο κάθε μέσος χρήστης. Θέλω μια ελαφριά εφαρμογή που να τρέχει χωρίς θέματα.

Σε android πριν 1-2 εβδομάδες έπρεπε κάθε τρεις και λίγο να αγγίζω το τηλέφωνο για να μην κλείνει η οθόνη σε βιντεοκλήση.

Αρκετά δύσχρηστα όλα, πράγματα που τα έκανες με 1-2 αγγίγματα τώρα θέλουν ψάξιμο. Μπορεί να έχει στρώσει η τελευταία έκδοση, το θέμα είναι πως δεν άντεξα και διέγραψα την εφαρμογή. Το παλιό UI ήταν βολικό και μου άρεσε, αυτό που ποτέ δεν ήθελα να δω είναι η αντικατάσταση του με το πιο μοντέρνο, ειδικά στα desktops.

Όπως είπα, κάποια πράγματα έχουν μετακινηθεί. Μετά από ελάχιστο διάστημα θα το συνηθίσεις!  :ph34r:

Feedback παιδιά! Η ομάδα έχει τα αυτιά της ανοιχτά και γίνεται αυστηρή ταξινόμηση βάση του feedback για το τι θα αλλάξει και τι θα διορθωθεί. Και επειδή όπως είπα ο κώδικας είναι κοινός σε όλες τις πλατφόρμες, πλέον αυτό γίνεται μια φορά και υπάρχει κόσμος που κυνηγάει για να δοθούν λύσεις το συντομότερο!

• Like 2
Δημοσ.

Καποτε ήταν το αγαπημένο μου.. πλέον το έχουν όλοι ξεχασμένο

γι αυτους που θελουνε βιντεοκλησεις, νομιζω παραμενει ακομα το νουμερο 1. Σαν messenger ομως, δεν εχει καμια ελπίδα. Ο κόσμος εχει γκρουπαριστει σε 3-4 services και πολυ δύσκολα να μετακινηθει απο εκει.

Προσωπικα εδω και 7 μηνες πλεον το ξήλωσα εντελώς. Ημουν χρήστης καμια 10+ χρονια. Πλεον δεν το χρησιμοποιουσε κανεις για τιποτα. Ολοι φυγαμε απο την πλατφορμα με μηδενικη πιθανοτητα γυρισματος.

Καποτε η MS ειχε ενα σοβαρο messenger... τον σκότωσε  και βγηκε απο το παιχνιδι που επαιζε μονη της. Τραγικες επιλογες.

Δημοσ.
Ναι είναι σε electron, αλλά όχι, δεν ανοίγει το web.skype.com. Το ίδιο ισχύει πλέον και για το linux. Η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη όλη τοπικά.

o_O

Και έλεγα δεν μπορούσε να γίνει χειρότερο..

Δημοσ.

Αποστολή αρχείων έως 300MB, reactions, mentions, global search box για αναζήτηση κειμένου σε όλα τα chats, themes, σούπερ παραμετροποίηση (μπες και ψάξε τις ρυθμίσεις που είναι διαθέσιμες) που δεν έχει καμιά εφαρμογή του ανταγωνισμού. Ίσως όχι και τόσο κοπριά τελικά...

Καλα όλα αυτά, αν και προσωπικά μου είναι αδιάφορα.

Με καλούν στο κινητό. Καμία ειδοποίηση.

Μου στέλνουν αίτημα φιλίας. Τίποτα.

Ψάχνω να βρω φίλους που γνωρίζω ότι υπάρχουν. Δεν τους βρίσκει.

Εϊχα MSN account + Skype, τα έκανα merge. Με ψάχνουν και πάντα η πρώτη επιλογή είναι το παλιό Skype που δε μπορώ να το διαχειριστώ.

Φτιάξτε αυτά και μετά προσθέστε features.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...