Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοτε απλα ζητησε τα λεφτα σου πισω εαν δεν ειναι ικανοι να σου δωσουν την ιδια καρτα ή καλυτερη απο αυτη που ειχες αλλιως ζητα τα λεφτα σου πισω και μη δεχτεις τιποτα αλλο εκτος απο αυτο 

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η ακριβοτερη καρτα γραφικων που εχουν πλεον ειναι η Palit Gtx 1050 2GB στα 150 ευρω γιαυτο σ ειπα για το πιστωτικο οτι δεν με συμφερει... τωρα τα λεφτα μου πισω η αληθεια ειναι οτι τα θελω αλλα δεν πιστευω οτι θα μου δωσουν 784 ευρω

Δημοσ.

Τοτε δυστηχως δεν υπαρχει αλλη λυση περα απο το να κανεις καταγγελια στο συνηγορο του καναλωτη ή ακομα χειροτερα μετα κανονικη μυνηση, εχεις μπλεξει μαλον, σε καταλαβαινω και δυστηχως τα λεφτα ειναι παρα πολλα αλλα σε εμενα πχ ηταν 30Ε και δεν το αφησα παλι ετσι παραιτηθηκα ομως γιατι με ειχανε απαντησει και αυτοι με μυνηση με ειχανε στριμωξει ομως για εσενα το ποσο ειναι αρκετα μεγαλο δεν λεω και εγω δεν επρεπε να το αφησω σα να πεταξα τωρα 30Ε  μην πεταξεις ομως και εσυ 780Ε ειναι κριμας

Δημοσ.

οποτε ειμαι χαμενος δλδ ε? μονο αν μου φτιαξουν την δικια μου ξανα η αν η gigabyte (αν παει εξωτερικο η καρτα μου) μου δωσει καποια αλλη.... ναι την 980ti G1 gaming oc edition το 2015 την πηρα απο ενα skroutzoμαγαζο ηταν τοτε η χαμηλοτερη τιμη που ειχα βρει

Δημοσ.

οποτε ειμαι χαμενος δλδ ε? μονο αν μου φτιαξουν την δικια μου ξανα η αν η gigabyte (αν παει εξωτερικο η καρτα μου) μου δωσει καποια αλλη.... ναι την 980ti G1 gaming oc edition το 2015 την πηρα απο ενα skroutzoμαγαζο ηταν τοτε η χαμηλοτερη τιμη που ειχα βρει

Η gygabyte δυσκολο εως αδυνατο να την δεχτει πισω αν την στειλεις εσυ, ειναι απο τις εταιρεις που δεν δεχονται πισω εξαρτηματα καθως η πολιτικη τους οπως με απαντησαν ειναι να πας απο το καταστημα απο εκει που την πηρες δυστηχως :huh:

Δημοσ.

το καταστημα ειναι το guaranty... οποτε οταν την μου μενει να ακουσω τι θα μου πουν που κατι μ λεει δεν θα ειναι καλα...  :mellow:

Δημοσ.

τι είναι αυτό κατάστημα; ή αποθήκη σκρουτσομαγαζο;  επίσης την έχεις πάει την κάρτα είδη εκεί και περιμένεις τώρα; 

Δημοσ.

οχι δεν την εχω παει ακομα ουτε τους εχω παρει τηλ να τους πω κατι γιατι πιστευω αν την παω τωρα στανταρ θα μου αλλαξουν fan και ολα καλα αν αυτο ειναι μονο το θεμα... δεν ξερω τι να κανω γτ απλα θα μεινω χωρις pc αν την παω και σκεφτομαι και αυτο τωρα... αποθηκη σκρουτζομαγαζο μαλλον ειναι γτ ολα τα πραγματα ειναι αριστερα δεξια πατηστε στο google να δειτε κριτηκες δεν ειμαι ο μονος

Δημοσ.

οχι δεν την εχω παει ακομα ουτε τους εχω παρει τηλ να τους πω κατι γιατι πιστευω αν την παω τωρα στανταρ θα μου αλλαξουν fan και ολα καλα αν αυτο ειναι μονο το θεμα... δεν ξερω τι να κανω γτ απλα θα μεινω χωρις pc αν την παω και σκεφτομαι και αυτο τωρα... αποθηκη σκρουτζομαγαζο μαλλον ειναι γτ ολα τα πραγματα ειναι αριστερα δεξια πατηστε στο google να δειτε κριτηκες δεν ειμαι ο μονος

πηγενε την τοτε και ζητα μια απλη καρτα για να εχεις υπολογιστη και να κανεις την δουλεια σου πες τους οτι ειναι αναγκη και οτι θες τον υπολογιστη σου, επισης η μητρικη δεν εχει onboard καρτα γραφικων;

Δημοσ.

πηγενε την τοτε και ζητα μια απλη καρτα για να εχεις υπολογιστη και να κανεις την δουλεια σου πες τους οτι ειναι αναγκη και οτι θες τον υπολογιστη σου, επισης η μητρικη δεν εχει onboard καρτα γραφικων;

Αυτό το τελευταίο που γράφεις είναι η απορία μου διαβάζοντας το νήμα. Ποιον επεξεργαστή μπορεί να έχει αυτό το PC που χωρίς κάρτα γραφικών δεν μπορεί να κάνει post στην οθόνη ; 

Από την πολύχρονη εμπειρία μου στα PC Games κι έχοντας αλλάξει πολλές κάρτες γραφικών σε διάφορα μηχανήματα μπορώ να πω ότι όλες οι κάρτες γραφικών είναι ΚΙΝΕΖΙΕΣ ειδικά οι παραφορτωμένες. Αυτές που μου μείνανε και παίζουν ακόμα είναι κάτι standard versions. Ευτυχώς τα games που μου αρέσουν (R.P.G.) δεν έχουν τρομερές απαιτήσεις ούτε και διαφορά σε ποιότητα με μια top κάρτα γραφικών από μια μεσαία 1050Ti/1060 για παράδειγμα.

Στο θέμα μας τώρα. Η γνώμη μου είναι να εκμεταλλευτείς το γεγονός πως είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση. Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που κάτι ενώ ρετάριζε για ένα διάστημα στο τέλος έφτιαξε. Τις περισσότερες φορές παραδίδουν πνεύμα.   

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το τελευταίο που γράφεις είναι η απορία μου διαβάζοντας το νήμα. Ποιον επεξεργαστή μπορεί να έχει αυτό το PC που χωρίς κάρτα γραφικών δεν μπορεί να κάνει post στην οθόνη ; 

Από την πολύχρονη εμπειρία μου στα PC Games κι έχοντας αλλάξει πολλές κάρτες γραφικών σε διάφορα μηχανήματα μπορώ να πω ότι όλες οι κάρτες γραφικών είναι ΚΙΝΕΖΙΕΣ ειδικά οι παραφορτωμένες. Αυτές που μου μείνανε και παίζουν ακόμα είναι κάτι standard versions. Ευτυχώς τα games που μου αρέσουν (R.P.G.) δεν έχουν τρομερές απαιτήσεις ούτε και διαφορά σε ποιότητα με μια top κάρτα γραφικών από μια μεσαία 1050Ti/1060 για παράδειγμα.

Στο θέμα μας τώρα. Η γνώμη μου είναι να εκμεταλλευτείς το γεγονός πως είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση. Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που κάτι ενώ ρετάριζε για ένα διάστημα στο τέλος έφτιαξε. Τις περισσότερες φορές παραδίδουν πνεύμα.   

Ειχε ομως ποιο παλια και μητρικες που δεν ειχανε onboard καρτα γραφικων, κατι σοκετ 1366 775 δεν ειχανε ολες καρτα γραφικων επανω

Δημοσ.

Θα την πάς στο κατάστημα, θα ζητήσεις αντικατάσταση με κάρτα ίδια.

Αν σου πουν πως δεν έχουν την ίδια, τότε θα ζητήσες μια GTX 1070 / VEGA 56 .

Αν δεν σου δώσουν την κάρτα ζήτησε επιστροφή χρημάτων. 

Αν σου πουν πως δεν γίνεται , κάνε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και κάνε και μήνυση κατευθείαν. 

Βγάλε φωτογραφίες την κάρτα και το σειριακό αριθμό και ταυτόχρονα επικοινώνησε με την GIGABYTE . 

• Like 1
Δημοσ.

Μ'αρέσει που του λέτε να κάνει καταγγελία, δίχως να ξέρουμε εάν η βλάβη αυτή καλύπτεται από την εγγύηση, δίχως καν να επικοινωνήσει μαζί τους.

Σε λίγο θα τον βγάλετε και μπλεγμένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...