NickoGR Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα μαγκες εχω ξανα γραψει εδω για την γνωμη σας και την εμπειρια σας... παλια μ ειχε χαλασει η καρτα γραφικων μου και μετα απο πολυ καιρο την πηρα πισω αφου τελικα μου εφτιαξαν την ιδια... σημερα ακουσα θορυβο στο Pc μου κατι σαν γδαρσιμο τελικα διαπιστωσα οτι ο μεσαιος fan την καρτας γραφικων μου δεν γυριζει σωστα δεν περνει τς στροφες π πρεπει σε σχεση με τς αλλους δυο... θελω να ρωτησω σε λιγο τελειωνει η εγγυησει τς καρτας μου τι κανω την παω στο τραγικο μαγαζι π την πηρα και τς το λεω?η απλα να την παω σε ενα μαγαζι τς γειτονιας να μ την δουν? ειμαι σιγουρος οτι αργα η γρηγορα θα μ χαλασει η καρτα μου... μπορω να κανω κατι πριν τελειωσει η εγγυηση μου? ευχαριστω
tmaestros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Εφοσον εχει ακομη εγγυηση φιλε μου πας για αντικατασταση επιτοπου...
NickoGR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 να την παω στο μαγαζι το οποιο την πηρα παλι πισω (εκαναν πανω απο 4 μηνες την πρωτη φορα να μου την φερουν) η να την στειλω εγω? αλλα ναι ειναι 2 δευτερη φορα που μου βγαζει προβλημα... δεν γινεται να μου την αλλαξουν? η εστω να παρω τα λεφτα μου πισω?
tmaestros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Τα χρήματα πίσω λίγο δύσκολο. Ποιάς εταιρίας είναι φίλε μου?
NickoGR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Gigabyte ειναι.. εστω να μ δωσουν μια αλλη καλη...
NickoGR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 γιατι δεν ειναι καλη η gigabyte? το θεμα ειναι οτι αρχιζω και βλεπω glitches στα games που παιζω και μετα χανονται και φοβαμαι οτι κατι δεν λειτουργει καλα στην καρτα μ πλεον...
~Palpatin~ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 γιατι δεν ειναι καλη η gigabyte? το θεμα ειναι οτι αρχιζω και βλεπω glitches στα games που παιζω και μετα χανονται και φοβαμαι οτι κατι δεν λειτουργει καλα στην καρτα μ πλεον... Εφόσον έχεις εγγύηση επιστροφή και ή σου δίνουν τα χρήματα πίσω ή κάρτα ΙΔΙΑΣ ΑΞΙΑΣ. Τώρα αν σου δώσουν καλύτερη που κοστίζει λιγότερο δεν σε χαλάει αλλά δεν παίζει αυτό το σενάριο γενικά. 1
NickoGR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μαλιστα καταλαβα αν για παραδειγμα μου δωσουν καμια gtx 1060 δεν την παιρνω ετσι? την 980 ti G1 gaming εχω με ποια καρτα πιστευετε θα ειμαι καλα σε περιπτωσει που μ την αλλαξουν?
panos0100 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Η gigabyte είναι απο τις καλύτερες και κορυφαίες κάρτες γραφικών καθώς επίσης και η evga όλες σχεδόν όμως πάνω κάτω είναι καλές, το θέμα είναι ότι πιθανών σε έδωσαν μια από φούρνο ψημένη με τους γνωστούς τρόπους που ξέρουμε, δεν άντεξε και άρχισε να αυτά τα παλαβά να κάνει γι αυτό λοιπόν θα την πας πίσω και ήρεμα θα ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω μη δεχτείς να πάρεις και τρίτη γιατί και αυτή θα είναι <<ψημένη>> το γνωστό κόλπο στα καταστήματα πλέον με τις κάρτες γραφικών
NickoGR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα Pano μου ειχες ξανα στειλει παλιοτερα με το θεμα μου μ επισκευασαν παλι την ιδια μου καρτα περασαν λιγοι μηνες και κολλαει το μεσαιο fan δεν γυριζει καλα κ γινετε και αυτο με τα games π λεω που και που χαλανε τα γραφικα... και συν οτι οταν ειχα παει να την παρω τοτε μου την εδωσαν την καρτα μου σε κουτι απο μητρικη Asus και οτι και καλα ετσι τους την εδωσαν πισω απο εξωτερικο!!! δεν εχω τα drivers δεν εχω τιποτα... 784 ευρω την ειχα παρει!! απλα σκεφτομαι οτι θα μ πουν να την στειλω εγω και οχι αυτοι γιατι θα κανουν παλι πανω απο 4μηνο να μου την φερουν...
panos0100 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μην δεχτείς τίποτα φίλε μου τα άτομα αυτά είναι απατεώνες, ζήτα τα λεφτά πίσω και αν αρνηθούν κανε καταγγελία στην προστασία του καταναλωτή ή στον συνήγορο, μη τους αφήσεις έτσι, βάλτους τις φωνές διεκδίκησε αυτό που δικαιουσε τι θα πει έτσι ήταν από το εξωτερικό και σε άλλο κουτί κιόλας; που τα άκουσες αυτά; θα την στείλανε σε κανένα κεντράκι εκεί στην αθηνα για επισκευή και στην φέρανε πάλι πίσω χειρότερη και κατεστραμμένη φυσικά αν δεν έχει σωστή ψύξη την έχεις χάσει την κάρτα σου καιρό τώρα. Τώρα τι γίνεται με τα μαγαζιά, αν όχι όλοι οι περισσότεροι έτσι κάνουνε πλέον και το θέμα με τις κάρτες γραφικών έχει πάρα γίνει πλέον μιλάμε για την απόλυτη ασέβεια απέναντι στον πελάτη σκέφτονται μόνο το κέρδος και πως θα τα οικονομήσουν την εγγύηση την έχουνε να μην πω για τι πράγμα πρέπει να τους δείξουμε ότι το χαρτάκι αυτό που δίνουνε δεν είναι μόνο για την εφορία, άλλα έχει και άλλες χρήσεις αν δεν τις ξέρουνε καλά θα πρέπει να τους της μάθουμε και οχι για τις καρτες γραφικων μονο αλλα και για κάθε αγαθό που πάμε και ψωνίζουμε και αυτό καλυπτεπε από αυτό το χαρτί που λέγεται εγγύηση
NickoGR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 εχεις δικιο σε οτι πεις και συμφωνω σε ολα... στεναχωριεμαι και νευριαζω γιατι δεν ειμαι πλουσιος τα δουλεψα τα λεφτα αυτα και την πηρα και τωρα γινεται αυτο... εχω ακομα 11 μηνες μεχρι να ληξει η εγγυηση μου οποτε περιμενω να τα φτυσει τελειως γιατι αλλιως τς βλεπω να μ αλλαζουν fan και να μ δωσουν την ιδια πισω!! θυμαμαι μου ειχε πει ενα παλικαρι εδω πως αν την ειχα στειλει μονος μου την καρτα θα την επερνα ποιο γρηγορα πισω τοτε.. ισχυει αυτο? και αν ναι ποσο παει να την στειλω??? το θεμα ειναι οτι το μαγαζι απο τοτε που τς την πηγα την πρωτη φορα σταματησε να πουλαει καρτες εχει καποιες τωρα οτι να ναι εταιρειας κ φοβαμαι οτι θα μου πουν μαλακιες... + οτι επρεπε βαση νομου να μου δωσουν προσωρινη καρτα που ποτε δεν εκαναν...
panos0100 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 εχεις δικιο σε οτι πεις και συμφωνω σε ολα... στεναχωριεμαι και νευριαζω γιατι δεν ειμαι πλουσιος τα δουλεψα τα λεφτα αυτα και την πηρα και τωρα γινεται αυτο... εχω ακομα 11 μηνες μεχρι να ληξει η εγγυηση μου οποτε περιμενω να τα φτυσει τελειως γιατι αλλιως τς βλεπω να μ αλλαζουν fan και να μ δωσουν την ιδια πισω!! θυμαμαι μου ειχε πει ενα παλικαρι εδω πως αν την ειχα στειλει μονος μου την καρτα θα την επερνα ποιο γρηγορα πισω τοτε.. ισχυει αυτο? και αν ναι ποσο παει να την στειλω??? το θεμα ειναι οτι το μαγαζι απο τοτε που τς την πηγα την πρωτη φορα σταματησε να πουλαει καρτες εχει καποιες τωρα οτι να ναι εταιρειας κ φοβαμαι οτι θα μου πουν μαλακιες... + οτι επρεπε βαση νομου να μου δωσουν προσωρινη καρτα που ποτε δεν εκαναν... Οχι φιλε μου δεν έχεις κανένα λογο να στειλεις εσυ την καρτα οπουδηποτε αυτοι ειναι υποχρεωμένοι να την στείλουν οπού νομίζουν εσύ απο την μερια σου το μονο που μπωρεις να κανεις ειναι να την πας πίσω και είτε να ζητήσεις καινούρια κάρτα ητε τα λεφτά σου πίσω ή έστω ένα πιστωτικό στην τιμή που αγόρασες την κάρτα
NickoGR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 καταλαβα το πιστωτικο σημαινει οτι πρεπει να παρω κατι απο αυτους σωστα? δεν εχουν καρτες καλες πλεον οποτε δεν με συμφερει το πιστωτικο.... μακαρι να μπορουσα να παρω τα λεφτα μου πισω η εστω μια αλλη καρτα στην ιδια αξια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα