Προς το περιεχόμενο

Χιαομι amazfit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή με ψήνει η αγορά του, το έχει κανείς; είναι ευχαριστημένος; από μπαταρία πως πάει; το gps του;

Δημοσ.

Οκ τα έχω δει αυτά τα reviews. Απλά έλεγα μήπως το πήρε και κανένας άλλος να μας πει γι ατή καθημερινή χρήση

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά υπάρχει κοινότητα στο Facebook σχετικά με τα Smartwatch της Huami. Μπείτε όσοι θέλετε να ενημερωθείτε ή έχετε γνώσεις και θέλετε να τις μοιράσετε! Επίσης παίζουν κουπόνια για όποιους θέλουν να τα αποκτήσουν! 

https://web.facebook.com/groups/1984323561594881/

Επεξ/σία από fastbasilis
Δημοσ.

Το έχω εγώ.. Αξίζει κάθε ευρώ που έδωσα κατά τη γνώμη μου.. Μιλάμε για ερασιτεχνική χρήση για τρέξιμο..το GPS είναι τίμιο.. Πρέπει να χάνει μερικά μέτρα σε μεγάλες αποστάσεις αλλά θεωρώ ότι είναι μικρή η απόκλιση.. Επίσης το χρησιμοποιώ πάνω στην μηχανή για να βλέπω ποιος παίρνει τηλέφωνο.. Η οθόνη του ειδικά με φως είναι πολύ καλή και καθαρή. Αντίστοιχα της garmin πχ κοστίζουν 300+.. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το έχω εγώ εδώ και κανένα μήνα.αρκετα καλό σε όλα αλλά για την μπαταρία που λένε όλοι τόσα θετικά εγώ δεν τρελάθηκα.αν δεν το χρησιμοποιεις για καποια δσρατηριοτητα κραταει 3 με 4 μερες το πολυ.ειναι περισσότερο sportwαtch γιαυτο και  έχει μεγάλη ακρίβεια στις μετρήσεις αλλά και  κάποια άλλα που έχει και ένα smart watch όπως ειδοποιησεις όμορφα watchfaces κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...