bossgr2 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε ολους,μολις σήμερα ενημερώθηκα πως κέρδισα μια υποτροφία στο κορυφαίο online πρόγραμμα εξ αποστάσεως της Google σε συνεργασία με την udacity στον τομεα του Android Programming. Το προβλημα είναι πως αυτη την εποχη ειμαι σε ενα μεταπτυχιακό για αυτο τον λογο και δεν εχω χρόνο να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο scholarship. Γνωρίζω πως δεν μεταβιβάζεται θεωρητικά αλλα πρακτικα αν δωσω σε καποιον το account μου στο udacity ,μπορει αυτος να παρακολουθησει ολο το διαδραστικο πρόγραμμα αντι για εμενα και να φτασει ψηλα τις γνωσεις του. https://www.udacity.com/grow-with-google ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΈΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ,ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ . Το συγκεκριμένο προγραμμα ειναι υπερβολικα ανωτέρο απο σεμινάρια που κυκλοφορουν με κοστος 500-600€ αυτη την στιγμή στην Ελλάδα για android programming.
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Αδερφέ είχα κάνει και εγώ την αίτηση δεν το πήρα βέβαια αλλά οκ. Πρώτο φάουλ που έκανες και κάνεις είναι που έφαγες την θέση εφόσον δεν την ήθελες , δεύτερο φάουλ που πιστεύεις ότι δίνοντας το account κερδίζει κάποιος κάτι. Σε πληροφορώ οτι δεν γίνεται απολύτως τπτ μιας και το χαρτί που θεωρητικά θα λαβει θα είναι με το όνομά σου. Τρίτον πας να καπηλευτείς κάτι το οποίο σου δόθηκε τσάμπα και με την λογική να αναπτυχθείς όχι να γεμίσεις την τσέπη σου. Από εμένα είσαι λάθος σε όλα τα επίπεδα. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα