adtakhs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Αυτές τις δυο κοιτάς . 263€ XFX-Radeon-RX-580-4GB-GTX-XXX-Edition https://www.skroutz.gr/s/11842662/XFX-Radeon-RX-580-4GB-GTX-XXX-Edition-RX-580P4DFD6.html 290€ XFX-Radeon-RX-580-8GB-GTS-XXX-Edition https://www.skroutz.gr/s/11842734/XFX-Radeon-RX-580-8GB-GTS-XXX-Edition-RX-580P8DFD6.html
zakailiou Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Κρίνεις μόνος σου https://www.skroutz.gr/s/10792681/Zotac-GeForce-GTX1060-3GB-AMP-Edition-ZT-P10610E-10M.html ... έχεις Freesynq monitor ?
adtakhs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Λοιπόν, έχουν αλλάξει τα δεδομένα πλέον. Παρήγγειλα το Nvdia Shield TV για να το χρησιμοποιήσω ως επι τω πλείστον σαν Media Server. Οπότε νομίζω πλέον ότι, θα πρέπει να κοιτάξω για μία κάρτα της Nvdia. Ποια θα μου προτείνατε εως 250 ευρώ, ώστε να έχω απροβλημάτιστο gamestream? Που κολάει το Nvdia Shield TV με την κάρτα γραφικών ?
Zeitgeist Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέσω geforce experience για Gamestream απο το Pc στο Shield, In Game Overlay και VR Gaming 1
adtakhs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέσω geforce experience για Gamestream απο το Pc στο Shield, In Game Overlay και VR Gaming ωραία μαγκιά. Δεν το γνώριζα αυτό . Κανένα λινκ έχουμε?
Zeitgeist Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 https://www.nvidia.co.uk/geforce/geforce-experience/
Tasos_69 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα και απο εμενα.Κατα την γνωμη μου αξιζει να ριξεις μια ματια και σε ΑΥΤΗΝ εξαιρετικη καρτουλα με επιδοσεις παρα πολυ κοντα στην 580(ουσιαστικα δεν νομιζω να δεις καμια τρελη διαφορα) και με ακρως ελκυστικη τιμη που ισως αν το ψαξεις την βρεις και σε ακομα καλυτερη.Οποια και αν ειναι η τελικη αποφαση σου 580 η 570 κατα την γνωμη μου παντα οταν μιλαμε για AMD καρτα γραφικων συνωνυμη εταιρια υλοποιησεις ερχεται η Sapphire στο μυαλο,οι τυποι το εχουν με τις συγκεκριμενες καρτες μιας και ασχολουνται μονο και μονο με αυτες,ποτε μα ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα με καρτα της Sapphire στο παρελθον ουτε και τωρα που εχω μια RX580 Nitro+ 8Gb.Και κατι ακομα απο προσωπικη εμπειρια δικη μου και δυο φιλων για την RX580 Strix της Asus,μπορει η Asus να βγαζει κορυφαιες υλοποιησεις για την Nvidia αλλα τουλαχιστον για την AMD και την 580 δεν το εχει αφου τρια ατομα που την ειχαμε στην κατοχη μας και ενας ακομα με μια RX480 που ουσιαστικα ιδια καρτα ειναι ολοι ειχαμε θεμα με Coil Whine τυχαιο?Kαλη αγορα ευχομαι σε οτι και αν αποφασισεις φιλε. 1
cpttony Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 300 ευρώ για την 570? Όχι, εγώ δεν θα τα έδινα. Πριν καιρό, με 300 έπαιρνες την 480/580 8GB. Οι προσφορές που είχε το ΠΛΑΙΣΙΟ "τρωγόταν", αλλά δεν ήταν και οι καλύτερες. Ο adtakhs στο πρώτο μήνυμα αυτής της σελίδας έχει δώσει κάποια links με καλύτερες τιμές σε 580, αν και για τα πρώτα καταστήματα (της λίστας) δεν ξέρω τι παίζει με το after sales support. [...] Και κατι ακομα απο προσωπικη εμπειρια δικη μου και δυο φιλων για την RX580 Strix της Asus,μπορει η Asus να βγαζει κορυφαιες υλοποιησεις για την Nvidia αλλα τουλαχιστον για την AMD και την 580 δεν το εχει αφου τρια ατομα που την ειχαμε στην κατοχη μας και ενας ακομα με μια RX480 που ουσιαστικα ιδια καρτα ειναι ολοι ειχαμε θεμα με Coil Whine τυχαιο?Kαλη αγορα ευχομαι σε οτι και αν αποφασισεις φιλε. Η Asus σ' αυτή τη γενιά στις AMD έχεις από τις καλύτερες υλοποιήσεις (μαζί με XFX, Sapphire). Το να έχει λίγο/πολύ coil whine είναι τυχαίο, μπορεί κάποιος να πέσει σε κομμάτι που δεν έχει καθόλου και άλλος να έχει έντονο. 2
zakailiou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Πάντως με εξαίρεση την XFX GTS XXX και GTS Black Edition σε ένα κατάστημα που δεν ξέρω αν θέλει να μπλέξει κανείς καθώς και την Sapphire Pulse οι υπόλοιποι έχουν πάρει πάλι την ανηφόρα ... Τι τρέλα είναι αυτή που ενώ δεν υπάρχει διαθεσιμότητα η τιμή παίζει στα 350 και ξαφνικά λόγω BF εμφανίζει διαθεσιμότητα και η τιμή παίζει 290-300 για 2-3 ημέρες δεν μπορώ να καταλάβω . Τι έγινε ξαφνικά γέννησε κάρτες η AMD και βρίσκεις να σπρώξεις στην αγορά σε χαμηλή τιμή ? ή τα Ελληνικά μαγαζιά είναι τόσο large που είναι πιστά στον θεσμό της Μαύρης (μας κοροϊδεύουν) Παρασκευής . 1
Tasos_69 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Σιγουρα ειναι πολλα τα 289 για 570 σε συγκριση με το παρελθον αλλα τωρα μιλαμε για το παρον και μιλαμε για καινουρια καρτα απο Ελλαδα και καταστημα που υπαρχει σχεδον παντου(χωρις να το διαφημιζω αχωνευτο μου ειναι)και γιαυτο και την προτεινα.Αλλιως οπως του εγραψα το ψαχνεις απο εξωτερικο η Ελλαδα για πιο φθηνα αλλα με το αμα εχει οταν εχει οταν ερθει αμα χαλασει κτλ,και τελος υπαρχει και το καρτερι για καποια μεταχειρισμενη σε καλη τιμη.Για την Asus σε 580 παντως εξακολουθω να διαφωνω μαζι σου γιατι 3 στα 3 Coil Whine στην ακριβοτερη υλοποιηση που υπαρχει για την συγκεκριμενη καρτα για εμενα προσωπικα δεν ειναι απλα τυχαιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα