Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ρώτησε ποια είναι η καλύτερη υλοποίηση και του είπα!! :-D Επειδή όμως είναι πανάκριβη ας πάει σε οποιαδήποτε άλλη Nitro+.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ακόμα πιο τραγικό είναι που μερικά laptops με gsync στη πραγματικότητα είναι vesa async (δεν έχουν την gsync πλακέτα) και η ngreedia το "βαπτίζει" και το ενεργοποιεί για τα συγκεκριμένα panels. Η πλάκα είναι αν κάποιος hacker μπορούσε να κάνει κάπως extract τα EDID και να τα patchάρει σε freesync monitors θα έπεφτε το γέλιο της αρκούδας.

Όλα τα λάπτοπ με Nvidia, FreeSync παίζουν και το λένε ψευδώς G-Sync.

Απλά τους χρήστες ή Nvidia τους περνάει για βλάκες, πράγμα που δεν μπορεί να κάνει με τους OEMs....

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν, έχουν αλλάξει τα δεδομένα πλέον. Παρήγγειλα το Nvdia Shield TV για να το χρησιμοποιήσω ως επι τω πλείστον σαν Media Server. Οπότε νομίζω πλέον ότι, θα πρέπει να κοιτάξω για μία κάρτα της Nvdia. Ποια θα μου προτείνατε εως 250 ευρώ, ώστε να έχω απροβλημάτιστο gamestream?

Δημοσ.

Καλύτερα κοίτα για 4gb και πάνω. Δηλαδή 1060 6gb. Τα 3gb τερματίζονται πλεόν απο κάποια games στα 1080p (που είναι η ανάλυση για την οποία προορίζεται η 1060).

Δημοσ.

Καλύτερα κοίτα για 4gb και πάνω. Δηλαδή 1060 6gb. Τα 3gb τερματίζονται πλεόν απο κάποια games στα 1080p (που είναι η ανάλυση για την οποία προορίζεται η 1060).

Επίσης ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΊΔΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ.

Συγνώμη για τα caps αλλά μάλλον δεν το καταλαβαίνουν μερικοί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...