Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό section αν όχι διορθώστε με . Θα ήθελα να αγοράσω μια καρεκλά gaming για το σπίτι και ύστερα από αρκετή ερευνά δεν έχω καταλήξει κάπου . Μπορώ να διαθέσω μέχρι 150 -170 ευρώ καθόλου παραπάνω δυστυχώς , αν κάποιος έχει κάνει κάποια έρευνα και έχει καταλήξει κάπου καλά ή αν κάποιος είναι ευχαριστημένος από κάποια αγορά πού έχει κάνει  να μου πει την γνώμη του ! 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !  :-D  :-D  :-D  

Υ.Γ κάποιες που έχω δει είναι οι εξής : 

Δημοσ.

καλησπερα και καλη βραδια

εγω πηρα αυτη 

γενικα ειναι βολικη και αρκετα ανετη, και μου κραταει καλα τη μεση και τη πλατη

αλλα η ποιοτητα κατασκευης ειναι μετρια και δε ξερω ποσο θα αντεξει την κορμαρα μου

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα και καλη βραδια

εγω πηρα αυτη 

γενικα ειναι βολικη και αρκετα ανετη, και μου κραταει καλα τη μεση και τη πλατη

αλλα η ποιοτητα κατασκευης ειναι μετρια και δε ξερω ποσο θα αντεξει την κορμαρα μου

Αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση . Την είχα δει και αυτή απλά θεωρώ ότι το υποπόδιο δεν θα μου χρειαστεί καθόλου . Εσύ φίλε μου το χρησιμοποιείς  ; 

Δημοσ.

το υποποδιο ειναι λιγο περιεργο

ειναι στην ουσια προεκταση της θεσης, και βολευει σε συγκεκριμενες περιπτωσεις

αμα θες να καθεσαι οκλαδον, και αμα θες να ξαπλωσεις τη πλατη λιγο και να τεντωσεις τα ποδια.

αλλα νομιζω δεν αξιζει τα λεφτα του.

Δημοσ.

το υποποδιο ειναι λιγο περιεργο

ειναι στην ουσια προεκταση της θεσης, και βολευει σε συγκεκριμενες περιπτωσεις

αμα θες να καθεσαι οκλαδον, και αμα θες να ξαπλωσεις τη πλατη λιγο και να τεντωσεις τα ποδια.

αλλα νομιζω δεν αξιζει τα λεφτα του.

Μάλιστα κατάλαβα ! Ωραίος σε ευχαριστώ και πάλι !

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό section αν όχι διορθώστε με . Θα ήθελα να αγοράσω μια καρεκλά gaming για το σπίτι και ύστερα από αρκετή ερευνά δεν έχω καταλήξει κάπου . Μπορώ να διαθέσω μέχρι 150 -170 ευρώ καθόλου παραπάνω δυστυχώς , αν κάποιος έχει κάνει κάποια έρευνα και έχει καταλήξει κάπου καλά ή αν κάποιος είναι ευχαριστημένος από κάποια αγορά πού έχει κάνει  να μου πει την γνώμη του ! 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !  :-D  :-D  :-D  

Υ.Γ κάποιες που έχω δει είναι οι εξής : 

Πήρα εγώ από εκεί και διαλύθηκε σε 7 μήνες ...

Πάρε από το IKEA μια που παίζει στα 130-140€ και είναι καλή. 

Δημοσ.

Πάρε από το IKEA μια που παίζει στα 130-140€ και είναι καλή. 

Την Markus λες, όντως έχει λάβει πάρα πολύ καλές κριτικές  αλλά είναι στα 199€.

http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/karekles-grafeioy/peristrefomenes-karekles/markus-peristrefomeni-karekla-21545/40103100/

• Like 1
Δημοσ.

Την Markus λες, όντως έχει λάβει πάρα πολύ καλές κριτικές  αλλά είναι στα 199€.

http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/karekles-grafeioy/peristrefomenes-karekles/markus-peristrefomeni-karekla-21545/40103100/

Ναι αυτή έλεγα. Νομίζω κάποια στιγμή είχε λιγότερο.

Τεσπα, οι παραπάνω καρέκλες είναι για τα μπάζα.

Δημοσ.

Ναι αυτή έλεγα. Νομίζω κάποια στιγμή είχε λιγότερο.

Τεσπα, οι παραπάνω καρέκλες είναι για τα μπάζα.

Ψάχνω για μια καρεκλά στην οποία θα κάθομαι αρκετές ώρες όχι μόνο για gaming άλλα και για την δουλειά μου ! Είναι αυτή του ΙΚΕΑ  κατάλληλη για αυτό το πράγμα ; 

Δημοσ.

Ναι είναι από τις καλύτερες στα χρήματά της .

Μην πετάξεις αλλού χρήματα τσάμπα.

Οι παραπάνω που έδωσες είναι σκάρτες εντελώς. 

Σου το λέω γιατί την πάτησα .  :-)

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 10/31/2017 στις 2:27 ΠΜ, laz0s είπε

Ψάχνω για μια καρεκλά στην οποία θα κάθομαι αρκετές ώρες όχι μόνο για gaming άλλα και για την δουλειά μου ! Είναι αυτή του ΙΚΕΑ  κατάλληλη για αυτό το πράγμα ; 

Τελικά φίλε ποια αγόρασες ??
Και εγω είμαι ανάμεσα σε αυτές που είχες ανεβάσει και τήνω στην τελευταία http://www.tyracfones.ga/epipla-grafeiou/karekles-grafeiou/karekles-grafeiou/karekla-grafeiou-gaming-hm1077-04-mavro-lefko_57167/

Δημοσ.
6 ώρες πριν, iZazZ είπε

Τελικά φίλε ποια αγόρασες ??
Και εγω είμαι ανάμεσα σε αυτές που είχες ανεβάσει και τήνω στην τελευταία http://www.tyracfones.ga/epipla-grafeiou/karekles-grafeiou/karekles-grafeiou/karekla-grafeiou-gaming-hm1077-04-mavro-lefko_57167/

Αν έχεις θέμα με μεση/αυχένα προτίμησε κάποια άλλη μη-gaming γιατί οι συγκεκριμένες είναι φλατ η μέση τους και τα μαξιλαράκια δεν είναι βολικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...