Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα το έχω από την αρχή και εξακολουθεί παρόλο που η Πειραιώς μου άλλαξε και μου αναβάθμισε το μηχάνημα...

Το μηχανημα όταν είναι κλειστό το ανοίγω συνδέεται στο wifi  λειτουργεί κανονικά άλλά μονο για 15 λεπτά  οπότε μετά αποσυνδέεται και για να ξανασυνδεθεί πρέπει να το κλείσω και να το ξανανοίξω.. πράγμα πουτο κάνει άχρηστο...

Το δίκτυο  wifi  εινια σε  TP LINK TD-W8961NB ADSL ISDN  modem  με τι τελευταίο firmware  και το  setup  του δικτύου στα  default... Παραθετω και μια φωτογραφία.. Οι υπόλοιπες συσκευές κινητα κτλ μπαίνουν και μένουν συνδεδεμένα...

Πιστεύω ότι κάτι φταίει στο στήσιμο  του δικτύου...Οποια ιδέα ευπρόσδεκτη.. Ευχαριστώ

post-349653-0-28346200-1509376249_thumb.jpg

post-349653-0-91673300-1509376272_thumb.jpg

Δημοσ.

δοκίμασες μόνο 802,11 b+g και κανάλι κάποιο που να μην το χρησημοποιουν πολλόι;

και ίσως αν γινοταν να έκανες ενα wifi για κανονικη χρήση και ένα μονο για το pos με μέγιστους πελάτες μόνο 1 και να συνβδέεις μονο το pos 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γενικως επειδη υπαρχουν απειρα δικτυα πολλες φορες χρειαζεται παραμετροποιηση για να παιξει το wireless σωστα.και πολλα προβληματα εχω δει να διορθωνονται με μικροτερο channel width ειδικα οταν υπαρχουν αρκετα δικτυα ειτε ειναι μεγαλη η αποσταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...