doctorScien Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Το πρόβλημα το έχω από την αρχή και εξακολουθεί παρόλο που η Πειραιώς μου άλλαξε και μου αναβάθμισε το μηχάνημα... Το μηχανημα όταν είναι κλειστό το ανοίγω συνδέεται στο wifi λειτουργεί κανονικά άλλά μονο για 15 λεπτά οπότε μετά αποσυνδέεται και για να ξανασυνδεθεί πρέπει να το κλείσω και να το ξανανοίξω.. πράγμα πουτο κάνει άχρηστο... Το δίκτυο wifi εινια σε TP LINK TD-W8961NB ADSL ISDN modem με τι τελευταίο firmware και το setup του δικτύου στα default... Παραθετω και μια φωτογραφία.. Οι υπόλοιπες συσκευές κινητα κτλ μπαίνουν και μένουν συνδεδεμένα... Πιστεύω ότι κάτι φταίει στο στήσιμο του δικτύου...Οποια ιδέα ευπρόσδεκτη.. Ευχαριστώ
bill2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 δοκίμασες μόνο 802,11 b+g και κανάλι κάποιο που να μην το χρησημοποιουν πολλόι; και ίσως αν γινοταν να έκανες ενα wifi για κανονικη χρήση και ένα μονο για το pos με μέγιστους πελάτες μόνο 1 και να συνβδέεις μονο το pos
doctorScien Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Τελικά ...ήταν αυτό το έβαλ σε b+g και κρατάει πλέον την σύνδεση...
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 αν ενεργοποιησεις το n απλα δοκιμασε με channel width 20 αντι για 40 και παιζει να εισαι παλι ενταξει
doctorScien Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 ευχαριστώ θα το δώ και αυτό...... το προηγουμενο με ταλαιπώρησε ενα μηνα... ανα 15 λεπτα έκανa reset το pos...
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 γενικως επειδη υπαρχουν απειρα δικτυα πολλες φορες χρειαζεται παραμετροποιηση για να παιξει το wireless σωστα.και πολλα προβληματα εχω δει να διορθωνονται με μικροτερο channel width ειδικα οταν υπαρχουν αρκετα δικτυα ειτε ειναι μεγαλη η αποσταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα