Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Κατοχος του mia1 εδώ και δέκα μέρες και από την αρχή ενώ μιλάω στο κινητό 3 στις 10 κλήσεις κάτι συμβαίνει με τον αισθητήρα της οθόνης και αυτή αρχίζει και ανοιγοκλείνει και βάζει την κλήση σε αναμονή η την κλείνει η ακόμα και ανοίγει κάποιες από τις εφαρμογές του κινητού.Μπηκα στο μενού πληκτρολογωντας *#*#6484#*#* και έκανα καλιμπραρισμα στον σενσορα αλλά αυτό δεν έλυσε τελικά το πρόβλημα.Το αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος το πρόβλημα?Λέτε να είναι κάποιο bug?

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό Xiaomi Mia1. Έχω όμως την εξής απορία. Αν το αγοράσω από το Gearbest, η Ελληνική αντιπροσωπεία δέχεται την συσκευή για εγγύηση; Και το λέω αυτό καθώς όλα τα προϊόντα υπάγονται σε Παγκόσμιες εγγυήσεις.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό Xiaomi Mia1. Έχω όμως την εξής απορία. Αν το αγοράσω από το Gearbest, η Ελληνική αντιπροσωπεία δέχεται την συσκευή για εγγύηση; Και το λέω αυτό καθώς όλα τα προϊόντα υπάγονται σε Παγκόσμιες εγγυήσεις.

Ευχαριστώ.

Όχι.

Η Info quest αναλαμβάνει μόνο άμα το πάρεις από τα σημεία πώλησης που είναι αυτά εδώ http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό Xiaomi Mia1. Έχω όμως την εξής απορία. Αν το αγοράσω από το Gearbest, η Ελληνική αντιπροσωπεία δέχεται την συσκευή για εγγύηση;

Προφανως και οχι αφου δεν αγοραζεις αυτο που εισαγει η infoquest για να σε καλυψει και σε οτι αφορα την εγγυηση.

καθώς όλα τα προϊόντα υπάγονται σε Παγκόσμιες εγγυήσεις.

και μετα ξυπνησες.... Σε ποιες παγκοσμιες εγγυησεις αναφερεσαι αγαπητε?

Μονο η Apple εχει παγκοσμια εγγυηση και αυτη ειναι για μολις 1χρονο.

Τα χουμε ξαναπει οποιος αγοραζει απο Κινα μερια,αγοραζει και με τα αναλογα ρισκα ειδικα στο θεμα εγγυησεων.Υπαρχει λογος που οι τιμες ειναι τοσο χαμηλες.

Καλησπέρα σε όλους.Κατοχος του mia1 εδώ και δέκα μέρες και από την αρχή ενώ μιλάω στο κινητό 3 στις 10 κλήσεις κάτι συμβαίνει με τον αισθητήρα της οθόνης και αυτή αρχίζει και ανοιγοκλείνει και βάζει την κλήση σε αναμονή η την κλείνει η ακόμα και ανοίγει κάποιες από τις εφαρμογές του κινητού.Μπηκα στο μενού πληκτρολογωντας *#*#6484#*#* και έκανα καλιμπραρισμα στον σενσορα αλλά αυτό δεν έλυσε τελικά το πρόβλημα.Το αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος το πρόβλημα?Λέτε να είναι κάποιο bug?

Επιστρεφεις το κινητο στο καταστημα απο το οποιο αγοραστηκε για επισκευη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...