Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυσκολα βρισκεις xiaomi  με 60 ευρω μαξ για αυτο βασικα με οσα λιγοτερα λεφτα βρω τοσο καλυτερα...

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το homtom το έχω ξαναπει φωτεινότητα και ήχος απαράδεκτα , το leagoo m8 pro άπαιχτο ,πολύ καλύτερη οθόνη απο οτιδήποτε έχω δει ακόμα κι απο το galaxy s8 απλα φορτίζει πολύ αργα και δεν έχει led ειδοποίησης. Το zte δεν το λες και επώνυμο αλλά έχει καλη κατασκευή. Ίσως το xiaomi note 5A να είναι και το καλυτερο σε 2gB ram

Δημοσ.

Για το homtom το έχω ξαναπει φωτεινότητα και ήχος απαράδεκτα , το leagoo m8 pro άπαιχτο ,πολύ καλύτερη οθόνη απο οτιδήποτε έχω δει ακόμα κι απο το galaxy s8 απλα φορτίζει πολύ αργα και δεν έχει led ειδοποίησης. Το zte δεν το λες και επώνυμο αλλά έχει καλη κατασκευή. Ίσως το xiaomi note 5A να είναι και το καλυτερο σε 2gB ram

Για την φωτεινοτητα εχεις δικιο μονο οταν εχεις τον ηλιο πανω απο το κεφαλι σου,ο ηχος εχει βελτιωθει στην R09,οποτε δεν ισχυει.

Απο ενα search στο google σχετικα με την zte

''Η ZTE Corporation είναι μία από τις ηγέτιδες εταιρίες κατασκευής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Λειτουργεί σε περισσότερες από 140 χώρες και συνεργάζεται με 59 από τους 100 μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους παγκοσμίως. Προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων που αφορούν σε επικοινωνία μέσω φωνής, δεδομένων, πολυμέσων και ασύρματης ευρυζωνικότητας αλλά και συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Η ZTE ιδρύθηκε το 1985, και αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή τηλεπικοινωνιακού υλικού στην Κίνα. Είναι ευρέως αναγνωρισμένη για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει και κατατάσσεται ψηλά σε πολλές κατηγορίες σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως το 2009 όπου αναδείχθηκε 4η σε πωλήσεις παγκοσμίως.''

Αν δεν ειναι επωνυμη μαρκα η zte ποια ειναι???

• Like 1
Δημοσ.

Για να είμαστε ξεκάθαροι λατρεύω και το homtom ht17 pro και την zte. Αλλά στην παρούσα φαση έχω στραφεί στη leagoo που προσφέρει περισσότερο vfm .Πιστεύω το ίδιο και οι vernee και uhans, είναι καλες εταιρειες.

https://m.aliexpress.com/s/item/32786709230.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32786709230&productSubject=-&dp=236245a44202ccefdcf1fea6faf99fbc&af=329643&cv=47843&afref=https%253A%252F%252Fwww.kimovil.com%252Fto%252FNTC812&mall_affr=pr3&aff_platform=aaf&cpt=1509473637044&sk=VnYZvQVf&aff_trace_key=5a1dbaa0d81a43a1b49e9a35ea8f1685-1509473637044-01522-VnYZvQVf&terminal_id=621d294079f94c70b99c8e071f201464

Και το παραπανω είναι αξιόλογο τηλέφωνο και ισχυρίζεται πως με 79$ το στέλνει απο Γερμανία (χωρίς τελωνείο).Η μπαταρία όμως φαίνεται μάλλον μικρή.

Δημοσ.

Φιλέ για μένα κοίταξε σε κάνα μτχ με αξιόλογο snapdragon επεξεργαστη ,καλη περιπτωση αν καταφέρεις να βρεις με κάποια εγγύηση είναι το vodafone ultra 6 φτιαγμένο απο την zte.Το θέμα είναι να το βρεις σε καλη τιμή

Δημοσ.

Βρισκω παιδια elephone c1 στα 50 € μεταχ/νο σε καλη κατασταση,samsung galaxy s5 60€ και oukitel u7 plus καινουριο 85 € τι λετε??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω ziaba φαινεται καλη περιπτωση.... αλλα γκαντεμης οπως παντα εχει πωληθει :( Οποιος δει κατι αλλο στο ας στειλει ευχαριστωω (2gb ram ,να ειναι 4G,5"οθονη και πανω).

Επεξ/σία από kp1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια βρηκα ενα lenovo golden warrior A8 A806 στα 43€ αξιζει?

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ούτε αυτό, έχει 1 γίγα μνήμη κοίταξε μήπως βρεις κανα S4 με κανα 50ε

Επεξ/σία από sintalkas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...