Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ψαχνω να παρω ενα φτηνο κινητο με 2gb ram οσο ποιο φτηνο γινεται μεταχειρ/νο δν εχω προβλημα ακουω προτασεις...καινουριο το ποιο φτηνο εχει 90€,,,!!

Βρισκω ενα homtom-ht17-pro σε καλη κατασταση 50€ αξιζει?Ξερετε καποιο αλλο?Ευχαριστω!

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σε κατι ποιο φθηνο γιατι τα οικονομικα μου δεν ειναι στο καλυτερο δυνατο που θα μπορουσαν να ειναι για το homtomht 17 pro εχετε αποψη?

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε το gps λειτουργει καλα?Αν εχεις μεσα messenger,facebook,αλλε εφερμογες ή περιηγηση σε σελιδες ιντερνετ κολαει?Η καμερα ποσο χαλια?

Δημοσ.

Το GPS μια χαρα αν και δεν το πολυχρησιμοποιω,εχει καποιο μικρο lag οταν εχεις πολλες εφαρμογες ανοιχτες μαζι αλλα γενικα να ξερεις πως ο επεξεργαστης του ειναι αρκετα καλος,καλυτερος απο τον 6580 πουεχουν σχεδον ολα τα τηλεφωνα σε αυτη την κατηγορια τιμης.Η πισω καμερα ειναι sony και ειναι καλη για να βγαζεις φωτο,η μπροστα ειναι λιγο μετρια αλλα σωνετε γιατι εχει hdr και αν κατεβασεις καποια εφαρμογη καμερας (πχ open camera)με τις ρυθμισεις μπορεις να βγαλεις καλες φωτο.

Αν το αγορασεις σου προτεινω να κατεβασεις απο το σαιτ της χομ τομ το τελευταιo firmware (R09) και να το περασεις πριν το κατεβασουν 

Δημοσ.

Α..οκ με το τελευταιο firmware τι κερδιζεις?σορρυ δν ξερω απο αυτα,,,και ποσο κραταει η μπαταρια?Και πληρωσες εσυ τελωνειο απο εξω και ποσο?Ξερεις κανα αξιοπιστο μαγαζι να προτεινεις?

Δημοσ.

Ειχα διαβασει πως στα πρωτα firmware εκοβε ταχυτητα απο τον επεξεργαστη απο το 1,3 σε 1,1 Ghz γι αυτο σε μερικα τεστς στο antutu εβγαζε σκορ γυρω στις 26.000 ενω τωρα βγαζει παν απο 29.000,επισης ειναι καλυτερο το ακουστικο .

τουλαχιστον εγω αυτα καταλαβα με την αναβαθμιση.

Το δικο μου κλεινει χρονο σε λιγες μερες και η μπαταρια με πολυ χρηση κραταει 1-1,5 μερα,αν δεν το παιζεις πολυ 2 μερες σιγουρα.

Τωρα βεβαια δεν γνωριζω και τι χρηση εκανε το ατομο που θα σου το δωσει και αν το φορτιζε καλα,εγω το βαζω για φορτιση οταν ειναι 20% και κατω,δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο στην διαρκεια ζωης τις μπαταριας απλα ετσι το αναφερω.

Δημοσ.

Παιζει απο οσο ξερω θα δω μηπως το παρω απο κινα γτ εχει 60€ εσυ θυμασαι το μαγαζι που το πηρες πληρωσες τελωνειο?Ξερει κανεις για προιον εως 60 ευρω απο κινα ποσο πληρωνεις τελωνειο ή φπα?Ευχαριστω

Δημοσ.

Εγω το ειχα παρει απο gearbest χωρις να πληρωσω τελωνειο αλλα πλεον τα πιανουν ολα και δεν θα σου προτεινα το gearbest γιατιαπ οσο διαβαζω εχουν ενα θεμα με το priority line και δεν το εχουν σε ολα τα προιοντα...

Θα σου προτεινα να αγορασεις απο banggood με prority direct mail αλλα δεν νομιζω να το εχει,

μπορεις ομως αν θεςνα δεις αυτα με λιγα λεφτα παραπανω παντα με priority direct mail

https://www.banggood.com/Leagoo-M8-Pro-5_7-Dual-Rear-Cameras-Fingerprint-2GB-RAM-16GB-ROM-MT6737-Quad-Core-4G-Smartphone-p-1137608.html?rmmds=category

https://www.banggood.com/ZTE-Nubia-N1-Lite-5_5-inch-Fingerprint-2GB-RAM-16GB-ROM-MTK6737-Quad-core-4G-Smartphone-p-1186365.html?rmmds=category

Εγω θα επελεγα το zte που ειναι και επωνυμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...