Προς το περιεχόμενο

8700k cooler

bigbossshyti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα εχω παρραγειλει 8700κ μητρικη Gigabyte Z370 HD3 HyperX 16GB Predator DDR4 3600MHz Non-ECC CL17. Η ψυκτρα που φοραω τωρα ειναι η

Alpenföhn Matterhorn white edition. Δεν θελω να κανω τρελο OC θελω να τον παω 4.8-4.9.Η ερωτηση μου ειναι αυτη η ψυκτρα ειναι καλη η πρεπει να παρω noctua nh-d15s?
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Oτι χτυπανε σχεδον ολοι 5ghz και εσυ θες 4.8-4.9 σημαινει οτι εισαι κοντα στα μεγιστα της αποδοσης. Η ψυκτρα που εχεις ειναι καλη. Θερμικα στα συγκριτικα ειναι 5-8 βαθμους πανω απ την noctua. οποτε καλυτερα να περιμενεις να δεις τι ψαρια πιανει ο 8700k με αυτην και αναλογα τι κομματι σου ετυχε να κανεις αγορα η οχι αλλης ψυκτρας. 

Καλησπερα εχω παρραγειλει 8700κ μητρικη Gigabyte Z370 HD3 HyperX 16GB Predator DDR4 3600MHz Non-ECC CL17. Η ψυκτρα που φοραω τωρα ειναι η

Alpenföhn Matterhorn white edition. Δεν θελω να κανω τρελο OC θελω να τον παω 4.8-4.9.Η ερωτηση μου ειναι αυτη η ψυκτρα ειναι καλη η πρεπει να παρω noctua nh-d15s?

Το παν είναι σε τι vcore θα είσαι stable στα 4,8-4.9 που θες......παίρνεις τον cpu που θέλεις και βλέπεις τι ψάρια πιάνει σε ghz / vcore .......αν δεν του είναι αρκετή η ψύκτρα που έχεις παίρνεις την noctua που είναι σίγουρα καλύτερη....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικά του φοράω την u12s της noctua που δεν είναι τόσο ογκώδης.

Ωστόσο δεν θα κάνω OC και οι θερμοκρασίες στο κουτί είναι idle απο 34-38 περίπου..

σε συνθήκες παιχνιδιού εχω δεί Max 57-60 βαθμούς αλλά δεν το έχω ζορίσει και αρκετά.

Επεξ/σία από Prof_Chaos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...